M m o r 1 0 2 New member 21/4/09 #53 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif ונסיים על דאגלישס מתוק אבל לא עם השיער XD
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif ונסיים על דאגלישס מתוק אבל לא עם השיער XD
מ מאי יהודאי New member 22/4/09 #59 ../images/Emo84.gifחמוד../images/Emo99.gif ואיי תודה ! ../images/Emo24.gif
A adi love mcfly XDD New member 22/4/09 #62 תצביעו לפוסטר של מקפליי בשוקס הם במקום אחרון יווו 4 אחוז רקק תצביעווו !!
T TheBalladOfShani B New member 22/4/09 #64 ../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifהכי מעצבן זה שמסתבר שאי אפשר להצביע פעמיים מאותו מחשב . וזה ממש מבאס \: שלחו לכל הרשימה שלכם ! חוצ מזה שהם ניצחו לפני שבועיים ! ולא שמו פוסטר שלהם , טוב נו לפחות בראש1 אולי יהיה פוסטר של טומי
../images/Emo205.gif../images/Emo62.gifהכי מעצבן זה שמסתבר שאי אפשר להצביע פעמיים מאותו מחשב . וזה ממש מבאס \: שלחו לכל הרשימה שלכם ! חוצ מזה שהם ניצחו לפני שבועיים ! ולא שמו פוסטר שלהם , טוב נו לפחות בראש1 אולי יהיה פוסטר של טומי
A adi love mcfly XDD New member 22/4/09 #71 איןן >< וזה ניראלי לא הגיוניי .. אני לא מגזימה .. אני [כאילו כל המשפחה שלי] שלחתי יותר מ100 ואני ממש לא מגזימה :[
איןן >< וזה ניראלי לא הגיוניי .. אני לא מגזימה .. אני [כאילו כל המשפחה שלי] שלחתי יותר מ100 ואני ממש לא מגזימה :[
X XxSteFiixX New member 22/4/09 #74 ../images/Emo80.gifאיזה חראות, שמו בכלל של אבריל והיא אפילו לא הייתה בתחרות!
X XxSteFiixX New member 22/4/09 #72 ../images/Emo80.gifדאגי לא רציני נכון?! Oo I suck as a bass player, guitarist and even worse as a singer. I will hold open auditions for a replacement after tour מהטוויטר שלו O____O
../images/Emo80.gifדאגי לא רציני נכון?! Oo I suck as a bass player, guitarist and even worse as a singer. I will hold open auditions for a replacement after tour מהטוויטר שלו O____O
S sweet shir New member 22/4/09 #103 חח והשאלה שלי, מה אתה כבר שר שהספקת לשכוח?! אני זוכרת את כל המילים של השירים שלהם, גם הוא יכול לעשות את המאמץ.
חח והשאלה שלי, מה אתה כבר שר שהספקת לשכוח?! אני זוכרת את כל המילים של השירים שלהם, גם הוא יכול לעשות את המאמץ.
S screaming pittas New member 22/4/09 #107 חח תכלס../images/Emo6.gif וגם ככה ברוב השירים הוא קולות רקעXD
S sweet shir New member 23/4/09 #109 זהו חח צריך לזכור רק את טרנסי, קורפטד את הC פארט וכמה שורות בTCFC וממורי ליין.. כמה קשה לזכור? חחחחחחחחח
זהו חח צריך לזכור רק את טרנסי, קורפטד את הC פארט וכמה שורות בTCFC וממורי ליין.. כמה קשה לזכור? חחחחחחחחח