חדשות

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo27.gifחדשות../images/Emo37.gif

טום פרסם בולטין חדש במייספייס
הוא פרסם גם עוד אחד מה 7/01/09 אז אני אשים אותו קודם...
Ciao Hey everyone, Just wanted to say a late happy new year. Hope you all had a good one. We're all enjoying a few weeks off with family and on our holidays, getting ready to start writing and recording new songs. We can't wait to get Radio:ACTIVE out around the world. We had an awesome time in Brazil last year and we can't wait to come back. We're really pleased we're coming back to Japan too, it's been a few years since our last visit and we can't wait to play some shows for you guys. We really want to get to as many places as possible, we know we have fans all over the world and you've been waiting for us to come...believe me, we REALLY want to get out to America and Europe too. We're trying! And for all our lovely British fans, working on a load of new songs so it wont be long. Anyways...bit of a pointless blog but since im the only one who does these things I thought i'd say hi! I'm in America at the mo so I gotta go make the most of the sunshine! Ciao Tom x​
וזה מהיום

Long hair vs Short hair... Guess who...that's right...It's Tom again! Just been reading all your comments. I still find it amazing how many fans we have. You guys are awesome and I hope you all know how much we love you! Just a reminder that we do NOT have personal myspace accounts. This is the one and only myspace where that we log into so it is the only place you can be sure it is us you are talking to. There are a lot of weird and annoying fakers out there. So be careful and don't trust anyone! Surf safe people! That goes for Facebook, Bebo, flebo...no, I made flebo up...but any of these type of sites...there are like 20 Tom Fletchers on here so watch out! Anyway, me and Doug are back in sunny England now. Harry and Danny are still enjoying their holidays for a while and then it's back to writing all the new songs!!! I had my holiday in America and I can't believe how many Americans and Brazilians recognized me! Was crazy. It's nice to know that we can travel all over the world and still find people who like our music! So, hello to everyone who came and said hi on holiday. Right. Off to bedfordshire. Tom P.S. Should I cut my hair...it's getting rather long? Long hair or short hair...that is the question! Vote now!x​
חח הוא כזה חמוד "Bebo, flebo...no, I made flebo up.." טוב אז מה משמח אותנו
העובדה שהם מתחילים לעבוד על אלבום חדש, העובדה שטום רוצה להסתפר (נראה לאן זה יקח אותו..) והעובדה שאנחנו יודעות בוודעות שאין לאף אחד מהבנים מייספייס או פייסבוק או כל דבר אחר אישי. כמובן שכל שאר החדשות לשרשר
לכאן

Maddie

New member
איזה בובוןןןן הווווא ../images/Emo99.gif../images/Emo118.gif

חחחחח הוא כזה חמוד! אמממ תסתפר מעט! רק מעטטטט תודה על החדשות

../images/Emo39.gif אלבום חדש ../images/Emo99.gif ../images/Emo178.gif

ואיי זה בטח ייצא ב - 2010 או ב- 2011 . טום כזה חמוווד :)

../images/Emo115.gif איזה מאמי :):)

עם השיער גם . שיסתפר רק קצוות קצת . והוא מושלם :) התקופההכי יפה שלו ^^

m o r 1 0 2

New member
הוא קרע אותי../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

"Bebo, flebo...no, I made flebo up.."
חחח,ס'חמוד הוא
אבל גאש,הוא אחד החופרים!! בדיוידי של רדיו אקטיב הוא לא הפסיק לדבר
there are like 20 Tom Fletchers המחשבה על זה מפחידה אותיXDDDDDDDDDD אני מעדיפה שיער ארוךDD: תודה נסטיה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifD: תודה נסטיה ../images/Emo24.gif

ייאיי הם עובדים על אלבום חדש D:

sweet shir

New member
שיסתפר שיסתפר!!! XD

הוא נראה מזעזע. כמו מישהו משנות ה80 XDD ואיזה קושקושנייייייייייי3333333>

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifאיזה כפרה טוום! XDD

ייאייי אלבום חדדשש!! ...believe me, we REALLY want to get out to America and Europe too. We're trying! מה עם אסיה?
לא יפהה..!

היה עליהם כתבה במעריב לנוער !

אמממ אני זוכרת מה כתבו אבל זה לא מולי .. אז אני יצטט את מה שאני זוכרת .. אממ היה תמונה של דאגי והיה כתוב עליה
-------------------------------------------------------------------- הכתבה בערך .. הם כתבו שמקפליי כתבו ספר עצות בסקס אבל הם מתקוונים להוציא אותו ב2060 שכל הנשים שלהם ימותו
[חמודים] והם כתבו על איזה דייט שהיה לדניי שהוא הלך לדייט הסתכל על הבחורה ובלי למצמץ ברח [חצוף
] משהו בסגנון הזהה XD

מצאתי את הכתבה ../images/Emo3.gif

XDD נתחיל מהתמונה של דאגי ואז יש בועה שלו וכתוב : אמור לה שהיא יפה כמו עינב בובליל
------------------------------------------------------------------------ מק-סקס דאגי פוינטר, גיטריסת להקת מקפליי, גילה בשבוע שעבר עובדה מענינת: הלהקה כותבת ספר טיפים על
! אבל אל תעצרו את הנשימה בציפיה, מתברר שהתאריך היציאה המתוכנן של הספר הוא שנת 2060 "אנחנו נפרסה את הספר רק שכל הנשים שלנו ימותו" ועד עובדה מענינת עלהקשרים הרומנטיים של חברי הלהקה: דני ג'ונס סיפר שבאחד מהדייטים שלוהוא הגיע למקום המפגש , חטף רגליים קרות וברח בלי להודיע לבחורה [אאהה אז אני טעיתי במה שכתבתי למעלהה ..! מסכןן הבישן !
] וממנו אנחנו רוצים לשמוע יפים פחחחחחחחחחחחחח אז זאת הכתבה !

loserontheloose

New member
מצחיק

הם דיברו על זה בראיון לפני כמה חודשים. כמובן שדאגי התלוצץ. ואז איזה כתב משועמם ישב ואמר, "בואו נחפש ציטוטים ישנים רצח ונפרסם אותם כאילו הם חדשות" ופירסם את זה. ואז מעריב לנוער התעלק על זה כאילו זה חדשות, כאילו ההצהרה של דאגי רצינית. עצוב. זה מה שקורה כשאין על מה לדווח בגלל חג המולד.

XD איפה ראית את הראיון הזה ?

את יכולה להשים לי קישור של יוטיוב
וכעע מעריב ללנוער וראש 1 אפעם לא ממש חידשו לנו
למרות שאת הראיון הזה לא ראיתי

loserontheloose

New member
זה לא וידאו, זה מאחד המגזינים

מכאן מעריב לנוער גנבו ציטוטים: http://www.myparkmag.co.uk/articles/celebrity/mcflys-sex-advice.html הראיון המקורי פורסם במגזין More לקראת סוף אוקטובר. אין לי סריקה, אבל הנה הראיון המלא מוקלד (לא ממש ארוך): Your new single is about a bad relationship, so spill the beans boys - What's the worst thing a girl has done to put you off? Tom: Scratch herself and sniff her fingers Danny: I don't like it when girls are fake, I can always tell with a girl if she's being real or not. Harry: Oh no! I like it when they're fake Noted. Whats the most romantic thing you've ever done? Danny: Lit a few candles Tom: I ran a bath for a girl once Dougie: I like to send flowers, even if i'm halfway across the world. Interflora has saved my life on many occasions. Where would you take us on a night out? Tom: To the local pub for some nice food and lots of beer. Danny: Then back for a Jacuzzi party, a BBQ and more beer. What's the worst date you've ever been on? Tom: I haven't been on a date for 5 years. Danny: I went on a blind date once. I arranged to meet her but got to just round the corner had a look & ran away. I didn't text her to tell her i wasn't coming either, she just looked dodgy. Poor girl, What's the most embarrasing thing you've done when drunk? Tom: I punched Danny the other night then ended up crying. I was telling the boys how much I loved them all when i got really emotional and broke down. Harry: I fell over ripped one of my trouser legs off and hurt my penis Wish we'd been there to see that. Got any big plans for the rest of the year? Harry: We're gonna be on tour in November and hopefully we're going to try and break America Dougie: We're writing a book of sex tips, it's going to be pretty epic but we're not releasing it until 2060 when all our wives are dead *McFly's new single Lies is out this week and thier new album Radio:ACTIVE Is out on September 22nd

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחמוד D:

אני מקווה שיצא לו משהו נורמאלי בשיער X:

just orr

New member
חחחחחחחחח ס'חמוד ../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

יאאא שירים חדשים! *__* ו.. ממ, כן. שיסתפר. XD

Lex 1

New member
../images/Emo187.gif תרגום ../images/Emo187.gif

היי כולם, רק רציתי לאחל באיחור שנה טובה. אני מקווה שלכולכם הייתה כזאת. אנחנו כולנו מבלים כמה שבועות בחופש עם המשפחה בחגים שלנו, מתכוננים להתחיל לכתוב ולהקליט שירים חדשים. אנחנו לא יכולים לחכות להתחיל לשחרר את רדיואקטיב ברחבי העולם. מאוד נהנינו בברזיל בשנה שעברה ואנחנו לא יכולים לחכות לחזור לשם. אנחנו מאוד מרוצים שאנחנו חוזרים גם ליפן, עברנו כמה שנים מאז הביקור האחרון שלנו ואנחנו לא יכולים לחכות להופיע בפניכם חברים. אנחנו ממש רוצים להגיע לכמה שיותר מקומות ככל האפשר, אנחנו יודעים שיש לנו מעריצים בכל רחבי העולם ואתם רוצים שנגיע... תאמינו לי, אנחנו באמת רוצים להגיע לאמריקה ולאירופה גם. אנחנו מנסים! ולכל המעריצים הבריטיים הנהדרים שלנו, אנחנו עובדים על הרבה שירים חדשים אז זה לא ייקח עוד הרבה זמן. בכל אופן... קצת בלוג חסר טעם אבל בגלל שאני היחיד שעושה את הדברים האלה חשבתי להגיד היי! אני באמריקה כרגע אז אני חייב לנצל את אור השמש ככל האפשר! צ'או, טום.
שיער ארוך נגד שיער קצר... נחשו מי... נכון... זה שוב טום! בדיוק קראתי את כל התגובות שלכם. אני עדיין מוצא את זה מדהים לגלות כמה מעריצים יש לנו. אתם מדהימים ואני מקווה שאתם יודעים כמה אנחנו אוהבים אתכם! רק תזכורת שאין לנו חשבונות מייספייס פרטיים. זה המייספייס היחיד שאנחנו מחוברים אליו אז זה המקום היחדי בו אתם יכולים להיות בטוחים שאתם מדברים איתנו. ישנם הרבה זייפנים מוזרים ומעצבנים אי שם. אז היו זהירים ואל תבטחו באף אחד! גלשו בזהירות אנשים! זה כולל פייסבוק, בבו, פלבו... לא, אני המצאתי את פלבו... אבל לכל אחד מהאתרים האלה יש לפחות 20 טום פלטצ'ר אז תזהרו! בכל מקרה, אני ודאג חזרנו לאנגליה שטופת השמש עכשיו. הארי ודני עדיין נהנים מחופשת החגים שלהם ואז חוזרים לכתוב את כל השירים החדשים!! ביליתי את החג שלי באמריקה ולא האמנתי כמה אמריקאים וברזיליאים זיהו אותי! היה מטורף. זה נחמד לדעת שאנחנו יכולים להסתובב בכל העולם ועדיין למצוא אנשים שאוהבים את המוזיקה שלנו! אז, שלום לכל מי שבא ואמר היי בחופשה. אוקיי. הולכים לבדפורשייר (מחוז באנגליה שהוא חלק מאזור מזרח אנגליה). נ.ב טום האם כדאי לי להסתפר... זה נהיה די ארוך? שיער ארוך או שיער קצר... זאת השאלה! הצביעו עכשיו! x

למעלה