חדשות

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gif../images/Emo27.gifחדשות../images/Emo37.gif

אכן כן כאן שוב נסטיה עם מבזק חדשות מבדר במיוחד
חיחיחי אני והדרמתיות שלי
אז הנה אני חזרתי אחרי ארבעה ימים באילת (ובלי הפורום
) ואני מנסה להתעדכן בכל מה שקרה פה בזמן הקצר הזה (דווקא דיי הרבה..), ובגלל שאין פה שרשור חדשות נראה לעין (מאז שאני פתחתי את הקודם לפני שבוע בערך..) אני שמה את החדשות פה. אז דאגי פירסם בולטין חדש במייספיס אתמול

Saturday, January 17, 2009 Dingle Berry Current mood: touched Hoinkedy hoink hoink!!! Doug has risen from his month or so long myspace slumber. Hope you guys all had good christmas times and jolly old new years? I am currently inhaling dog fart. When i find my digital camera i will put up a picture of my new bass painted by one of the most kick ass artists in the world Drew Brophy. We are currently working on about 2000 million master plans at the moment, we are all ready to work our asses off again. Ok well im off to pick off Toms crusty dingle berrys for him. Until next time........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................xxxx​
חח איזה חאמוד
אם שמתן לב, כמוני, הבנים דיי מחזירים את תקופת היובש שלהם ואין המון חדשות איתם בזמן האחרון אבל מה שיש תשרשרו לפה

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifיופי..../images/Emo69.gif

כמובן שלא ממש יראו את מה שכתבתי כי ההודעה של דאגי ארוכה מדיי
יופי דאגי, יופי. אזאני אעתיק את כל מה שכתבתי לפה ואקצר את הנקודות שלו.... אכן כן כאן שוב נסטיה עם מבזק חדשות מבדר במיוחד חיחיחי אני והדרמתיות שלי
אז הנה אני חזרתי אחרי ארבעה ימים באילת (ובלי הפורום
) ואני מנסה להתעדכן בכל מה שקרה פה בזמן הקצר הזה (דווקא דיי הרבה..), ובגלל שאין פה שרשור חדשות נראה לעין (מאז שאני פתחתי את הקודם לפני שבוע בערך..) אני שמה את החדשות פה. אז דאגי פירסם בולטין חדש במייספיס אתמול

Saturday, January 17, 2009 Dingle Berry Current mood: touched Hoinkedy hoink hoink!!! Doug has risen from his month or so long myspace slumber. Hope you guys all had good christmas times and jolly old new years? I am currently inhaling dog fart. When i find my digital camera i will put up a picture of my new bass painted by one of the most kick ass artists in the world Drew Brophy. We are currently working on about 2000 million master plans at the moment, we are all ready to work our asses off again. Ok well im off to pick off Toms crusty dingle berrys for him. Until next time.............................xxxx​
כמובן שיש שם מליוני נקודות שדאגי עשה בחכמתו, שמזיזות את ההודעה ואי אפשר לקרוא אותה...><" אבל הוא בכל זאת דאגי אז נסלח לו
אם שמתן לב, כמוני, הבנים דיי מחזירים את תקופת היובש שלהם ואין המון חדשות איתם בזמן האחרון אבל מה שיש תשרשרו לפה

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifכתבתי את זה בחדשות למטה ../images/Emo9.gif

חח לא משנה .. השרשור כבר ירד

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif

כמה תמונות חדשות של דני שלא שמו

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo27.gif

יש כמה תמונות חדשות של דני שלא שמו <:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

הוא הראה לי שזה לא שלח@! יוווווווווופייי תפוז בוגרר >_<

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מאיפה התמונות האלו?../images/Emo11.gif

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אני רואה שם את ויקי ?

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifתרגום ../images/Emo27.gif

תרגום של lex 1 מקווה שזה בסדר, פשוט אני לא חושבת שמישהי ראתה את זה..
הוינקידי הוינק הוינק! דאג עלה מהתנומת מייספייס של חודש או יותר שלו. מקווה שעל כולכם חבר'ה עברו זמני כריסמס טובים ושני קודמות שמחות? אני כרגע שואף פלוץ כלבים. כשאני אמצא את המצלמה הדיגיטלית שלי אני אעלה תמונה של הבאס החדשה שלי שנצבעה ע"י אחד האומנים המדהימים בעולם דרו ברופי. אנחנו כרגע עובדים בערך על 2000 מיליון תוכניות גדולות ברגע זה, אנחנו כבר כולנו מוכנים לקרוע את התחת שוב. אוקיי אני זזתי כדי לקטוף אחד אחד את הגרגרי יער הקרומיים(?) של טום בשבילו. עד הפעם הבאה.......................................................xxxx אוחח...כ"כ אוהבת אותוווו
אפילו שהוא קצת מפחיד אותי עם מה שהוא כותב..הזוי לגמרי....XDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח זה בסדר ותיקון - *שנים קודמות

loserontheloose

New member
תיקון - crusty dingle berrys

dingle berrys הינו סלנג ל...תחזיקו חזק כי זה מגעיל - חתיכות חרא יבשות שנשארות על השערות מסביב לחור התחת. אכן, כל הכבוד לג'נטלמן דאגי. וכן, הייתי צריכה לחפש את זה באינטרנט, זה לא ידע שקיים אצלי.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחח גאד ../images/Emo6.gif ><" חפשתי רק במורפיקס

וכמובן שלא יהיה את הפירוש הזה.. טוב לדעת

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

אחרונה ברוך השם

גרבע

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gifתמונות../images/Emo37.gif

בעיקר של טום\ג'יו דאגי\פרנקי אל תגיבו עד שאני אסיים

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifחח זאת רק אני או כולם היו שיכורים ו..

במיוחד דאגי ופראנקי
... חח ותודהעם הכל ולכולן

למעלה