Ticket Outta Loserville 2

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville 2

טוב זאת העונה השניה, יקראו לה לט איט גו. ורק שתדעו שלילי אלן מעולה! בלי הרבה דיבורים, תהנו. ------------------------------------ o מאירועי העונה הקודמת: ג'יימס ורוקסי מכירים והופכים לזוג, הם נפרדים וחוזרים אחרי שג'יימס כותב לרוקסי שיר. רוקסי הולכת ללמוד למבחן במתמטיקה עם דייב והוא אונס אותה. אחרי כמה זמן הוא מגלה שהוא היה בהשפעה של אקסטזי. הוא מתקשר לרוקסי ויום אחרי היא מתאבדת, ג'יימס רואה אותה וגם הוא מתאבד. פרק 1: -נקודת המבט של בן, הרופא שבא עם האמבולנס- נכנסו לדירה ועליתי במדרגות עם אלונקה לעבר החדר שאמרו לנו שהבחורה שהתאבדה נמצאת בו ונכנסתי "היי אריק, יש כאן גם בן וגם בת שהתאבדו, אני צריך עוד אלונקה ושמייק יבוא ויחייה את הבחור! מהר!" התחלתי להחיות את הבחורה, בדקתי אם היא מגיבה והיא לא הגיבה ואז בדקתי דופק ונשימות. היה דופק חלש. התחלתי בעיסויים ובהנשמות. אחרי דקה בדקתי שוב דופק והרגשתי דופק חלש. המשכתי בעיסויים והנשמות. מצאתי את הכדורים שהם כנראה לקחו ולקחתי את הקופסאות איתי. מייק בא והתחיל להחיות את הבחור. "המצב שלו אנוש, הוא חייב מכת חשמל" אמר מייק אחרי 5 דקות של החייאה. הכנסנו אותם לאמבולנס והמשכנו בהחיאות. -בבית החולים- "יש לנו פה בחור ובחורה, נראה לי בני 16. הבחור במצב אנוש והבחור במצב בינוני – קשה" אמרתי ומיהרנו לטפל בהם. שניהם הורעלו. עשינו לשניהם שטיפת קיבה. הבחור לקח כמות כפולה של כדורים, מסוג יותר מסוכן. מצאתי פלאפון בכיס של הבחור והתקשרתי להורים שלו. אבא שלו ענה ובא מהר עם סבתו לבית החולים. שאלנו אותם מי זאת הבחורה שהייתה איתו והם אמרו שקוראים לה רוקסי. הסברנו להם את המצב והם היו המומים. -יום אחרי- -נקודת המבט של אמא של רוקסי- נכנסתי הביתה וקראתי לרוקסי. אף אחד לא ענה לי. הלכתי למטבח וראיתי פתק. "בתכם נמצאת בבית החולים עקב ניסיון התאבדות. בואו מהר לבית החולים שנמצא ברחוב הראשי. אריק, הפרמדיק." הוא השאיר גם מספר טלפון. הראיתי את המכתב לבעלי והתקשרנו לטלפון שהיה בפתק. לא ענו. הלכנו לבית החולים. "שלום, אני אמא של רוקסי, השאירו לי את הפתק הזה בבית." אמרתי ונתתי לפקידת הקבלה את הפתק. "רוקסי? שניה אני אבדוק. אוקיי, כן, כן." "אפשר לראות אותה?" אמרתי ופרצתי בבכי. "לא כרגע. היא רק יצאה משטיפת קיבה. תדברו בינתיים עם בן" היא אמרה והצביעה על אחד מהרופאים. הלכנו לכיוון שלו. "שלום, אחנו ההורים של רוקסי. אמרו לנו ללכת אלייך. מה קרה לה? היא בסדר? היא בחיים?" "היא ניסתה להתאבד. היא לקחה כמות גדולה של כדורים. עשינו לה שטיפת קיבה. היא עדיין מחוסרת הכרה ולכן אי אפשר לדעת אם זה פגע בתפקודים שלה." "מתי היא תתעורר?" שאל אבא של רוקסי. "לצערי, יש סיכוי שהיא תהיה בקומה למשך זמן רב אך יש סיכוי שהיא תתעורר בזמן הקרוב." "אני לא מאמינה." "אני מקווה שהיא תהיה בסדר, היא נראית לי ילדה חזקה." אמר בן. "רגע, אתם מכירים את ג'יימס?" "כן, הוא חבר שלה. למה?" אמרתי. "גם הוא ניסה להתאבד." חיבקתי את בעלי ושנינו בכינו.

MirrorGirl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

כבר הגבתי לך וחפרתי לך במסנ
'ני אוהבת תפיק הזה D: לילי |פיכ
| אלן

shanibu

New member
../images/Emo215.gif תשתקי!!!! ../images/Emo11.gif

לילי אלן היא מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיכ

מותק13

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלמה עשית להם את זה?!

[לילי אלן רוקס
]

shiraz cohen

New member
וואי,לא הייתי פה הרבה זמן...

מהמם! אני אוהבת איך שאת כותבת.... מגניב...

shanibu

New member
../images/Emo215.gif תודה ../images/Emo8.gif

אני יודעת שלקח לי הרבה זמן אבל הנה זה הגיע LOL

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gifאיזה עצובבבבב

למה עשית את זה שנייי.... אוחחחח המשך ומהרר!

למעלה