../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville
קודם כל ת-ו-ד-ה על התגובות!!!!1 הפינה תהיה בימים רביעי ושבת אז סתם שתדעו
תהנו! מאירועי הפרק הקודם [פרק 1]: סבתא של רוקסי עוברת ניתוח, רוקסי יושבת לבד [כמו תמיד] על הדשא וג'יימס רואה אותה. ג'יימס ניגש אליה ומתעניין, הוא תומך בה והם ממשיכים לדבר עד סוף יום הלימודים. לבסוף ג'יימס מזמין אותה לחזרה של הלהקה שלו, היא מתלבטת הרבה זמן ובסוף יוצאת לדרך. פרק 2 "פאק, פאק, פאק!!" צרחתי באמצע הרחוב. שכחתי את הפלאפון בבית ואני כבר באמצע הדרך. רצתי מהר הביתה, הסתכלתי על השעון והשעה כבר רבע לשמונה! לקחתי את הפלאפון, ורצתי לבית של ג'יימס. -נקודת המבט של ג'יימס- השעה כבר רבע לשמונה והיא לא באה. היא בטח בחרה שלא לבוא. אוף, חשבתי שהיא תבוא. רגע, אולי היא מאחרת, אני אנסה למשוך זמן. "ג'יימס, תבוא כבר אנחנו רוצים להתחיל את החזרה" מאט צרח לי. "רגע מאט, אני מכוון את הגיטרה שלי." ובכוונה בחרתי בגיטרה שלא ניגנתי בה בערך 3 שנים והיא ממש ממש לא מכוונת. ידעתי שייקח לי בערך 10 דקות לכוון אותה, ואולי עד אז רוקסי תספיק להגיע. -נקודת המבט של רוקסי- פגשתי בדרך את קלרה, הילדה הכי חופרת בעולם. היא לא מבינה שאין לי זמן?! "קלרה, תקשיבי שניה, אני חייבת ללכת, יש לי... יש לי חתונה שאני צריכה ללכת אליה" "אבל רגע רוקסי, לא שמעת מה קרה לי עם המורה למתמטיקה אחרי שפתרתי את התרגיל בהצטיינות" היא אמרה "מצטערת, אני חייבת לעוף. ביי" אני מאחרת כבר ב-7 דקות. רצתי מהר ככל שיכולתי בשביל להגיע לבית של ג'יימס. -נקודת המבט של ג'יימס- "זהו, סיימתי" אמרתי אחרי שעברו 10 הדקות. דייב נכנס לחדר ואמר "ג'יימס, אנחנו מתחילים בלעדייך, אז תפסיק להתמזמז עם הגיטרה שלך" "בסדר, דייב אני בא." "אהה והזמנו פיצה אז אתה חייב לי 20 שקל" "טוב..." עמדנו להתחיל את החזרה וסטיב החליט שהוא צמא. וכשסטיב שותה זה לוקח שנים. פתאום, צלצול בדלת. חשבתי שזה השליח אז לא מיהרתי לפתוח את הדלת. בסוף מאט הכריח אותי כי עמדתי והלכתי באיטיות לפתוח את הדלת. פתחתי את הדלת ורוקסי הייתה שם, מתנשפת כולה. "רוצה מים?" אמרתי והובלתי אותה למטבח "כן... תודה..." נתתי לה מים וסטיב הסתכל עליי, עליה, ושוב עליי. אז הוא הרים את הגבות שלו וחייך חיוך זדוני וניסה לרמוז לי אם יש לי מישהי חדשה. סטיב המשיך לשתות ורוקסי ביקשה ממני ללכת למקום פרטי. -נקודת המבט של רוקסי- הלכנו לחדר שלו. "וואי אני ממש ממש ממש מתנצלת, פשוט קרו כל מיני דברים לא מתוכננים בדרך. בגלל זה רצתי אלייך, ז'תומרת, לבית שלך." "זה בסדר" הוא השיב לי. "אז מה, מה איתך, הכל בסדר?" "כן, כן. סבתא שלי יצאה מהניתוח לפני שעה וחצי. ונראה לי שהכל בסדר איתה, מה איתך?" "אני סבבה, קצת דאגתי לך כי איחרת אבל אני רואה שהכל בסדר אז אני כבר לא מודאג" הסתכלתי עליו, הוא הסתכל עליי. "תקשיב ג'יימס" "תקשיבי רוקסי" אמרנו באותו הזמן. "קודם אתה" "קודם את" שוב אמרנו באותו הזמן. "ג'יימס, תתחיל אתה." "תקשיבי רוקסי... אני רוצה להג.." דייב צרח לג'יימס וקטע אותו "ג'יימס אנחנו נעיף אותך מהלהקה אם אתה לא בא עכשיו." "תגיד לי כבר אח"כ, טוב?" אמרתי לו. "טוב. ויאללה, בואי לחזרה."
קודם כל ת-ו-ד-ה על התגובות!!!!1 הפינה תהיה בימים רביעי ושבת אז סתם שתדעו