Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville

אני לאהוב חורף. יצא טיפה ארוך אבל תסבלו בשקט. ------------------------------------ מאירועי הפרק הקודם [פרק 3]: רוקסי ראתה את החזרה של הלהקה של ג'יימס והכירה את החברים שלו ללהקה, דייב, מאט וסטיב. אחרי ההופעה הם הלכו לדבר בחדר של ג'יימס, ג'יימס שאל את רוקסי אם היא מוכנה להיות חברה שלו והיא הסכימה ברצון רב. פרק 4: ירדנו למטה, אני והוא ביחד, החלטנו שלא להגיד לבנים עלינו. התיישבנו על הספה, שנינו מחויכים מתמיד. הסתכלתי על ג'יימס, והבנתי איך שדברים יכולים להשתנות תוך שניות. אם הוא לא היה רואה אותי בוכה, אני מניחה שהיינו רק מכירים באמצע י"ב וגם זה היה, רק כשהוא היה צריך ספר מתמטיקה. ג'יימס שוב הסתכל על סטיב, סטיב שוב הסתכל על ג'יימס. פתאום סטיב אמר "טוב... נראה לי שדייב, מאט ואני נלך" "מ.." מאט לא הספיק להשלים את המילה וכבר הוא קיבל מרפק לצלעות מסטיב. "איהההה!!" מאט צרח. "שתוק" סטיב ענה לו. הבנים הלכו ורק אני וג'יימס נשארנו. התקרבתי אל ג'יימס בספה, ונישקתי אותו. הסתכלתי על העיניים שלו -נקודת המבט של ג'יימס- ואני הסתכלתי על העיניים שלה. והבנתי, שסופסוף מצאתי לי מישהי נורמלית, והחלטתי שהפעם, אני לא מזניח את הקשר. לקחתי את השלט ודיפדפתי בין הערוצים, בהתחלה שמתי על ערוץ 10 כי הייתה תוכנית על מכוניות ואחרי 2 דקות שמתי לב שהיא לא רוצה לראות את זה, נתתי לה את השלט ואמרתי "תבחרי מה שבא לך לראות. מצידי לראות דובוני אכפת לי או דפנה ודודידו. העיקר שאת פה." היא דיפדפה בערוצים ולא מצאה מה לראות אז היא בחרה בMTV והתקרבה עוד קצת אליי. "וואי. עוד מעט סוכות" היא אמרה. "נכון." "כ"כ מתחשק לי חופש" "גם לי." "יש לי רעיון מעולה!!" "מה?" "אולי ניסע לאילת בסוכות. אני אתה ומי שירצה להצטרף?" "נשמע מעולה!" "אז נזמין מקום לפני יום כיפור כשאנשים ידעו אם הם יכולים או לא." "סבבה". שיחקתי לה בשיער, וככה עברה לה עוד שעה. היא הייתה צריכה ללכת, כי השעה הייתה כבר 11 וחצי ומחר יש שעת אפס. נפרדנו אחרי מיליון נשיקות וחיבוקים בערך. -יום אחרי- -נקודת המבט של רוקסי- נפגשנו בהפסקה הראשונה. הוא נראה טוב מתמיד. הלכנו לצד והחלטנו לא להסתיר את זה. כמובן שכל הפקצות היו מופתעות שמוזרה כמוני יוצאת עם כוסון כמוהו. אני חושבת שגם הבנים נדהמו כשהם ראו את זה. עברנו ליד דייב, מאט וסטיב ג'יימס הלך לדבר איתם ואני הלכתי ללוקר. -נקודת המבט של ג'יימס- "אז מה, ג'יימס, מצליח לך יותר מלכולנו ביחד. תוך יום שהכרת אותה ואתם כבר חברים" סטיב אמר. "יש בעיות? למצוא גם לך חברה סטיב, או שמה חבר??" דייב אמר וכולנו צחקנו. "טוב, טוב, תפסיקו להטפל אליי. אנחנו חברים וזהו. ואם כבר מדברים על חברים, אז מאט, מה עם אמה?" אמרתי. כמובן שמאט הסמיק ואמר: "מה איתה ועם אמה?! שום מדבר." "התכוונת לשום, פלפל וטיפה לימון? כי זה מתכון מצוין לרוטב." סטיב אמר. "מה אתם רוצים מאיתנו? אנחנו בסה"כ חברים שבועיים וזהו." "הא! ידעתי! מה אתה חושב שלא זיהינו את זה מיד אחרי הדייט הראשון כשאמרת שהעולם כל כך מושלם ושכחת במקרה את המבחן במתמטיקה?" השבתי לו. "אתם יכולים להפסיק לחקור אותי כבר? חשבתי שרק בנות חוקרות" "לא שמעת על שיוויון בין המינים?! יא שוביניסט. מה אמה תחשוב כשהיא תגלה שהחבר שלה הוא שוביניסט?!" "שתוק, שתוק. עדיף שתשתוק." "טוב, טוב, תרגע." דייב אמר, ואז רוקסי הגיעה ולקחה אותי משם.

Bleed for Me

New member
../images/Emo99.gif

"התכוונת לשום, פלפל וטיפה לימון? כי זה מתכון מצוין לרוטב." XDDDDDD

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif

ת'אמת, לא נראה לי שזה מתכון מצוין לרוטב. בעצם, לא נראה לי שזה בכלל מתכון.

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif

קורלע אני זונה?! :O לך יש חבר אימו אבל לא אימו אז תסתמי!!

מותק13

New member
../images/Emo99.gif

+
~לא הורסת את הרצף ואיי ממש ממש יפההה D: אה כן-החלטתי לחזור להיות פעילה בפורום

למעלה