../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville
אז חחחחח יש לי משהו שאני צריכה את דעתכן. יש לי יומולדת עוד 3 שבועות ויומיים וחברות שלי הצליחו לעשות שישימו לי שיר ברדיו של בצפר, רק אני צריכה לבחור איזה שיר. חשבתי על באסטד וSOD ולא החלטתי על איזה שיר >< הצעות מישהי? נמנמנמנמנממממממ תהנו
---------------------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 8]:רוקסי וג'יימס השלימו וג'יימס גילה שדייב מאוהב ברוקסי. הוא עשה את עצמו חבר שלו והרס לו דיסק של פול אאוט בוי שפיט בעצמו חתם עליו. אח"כ הבנים הסתובבו קצת והגיעו לבית של רוקסי. פתאום הפלאפון צלצל. רינג רינג, רינג רינג. פרק 9: רינג, רינג, רינג, רינג, רינג, רינג, רינג, רינג. "ג'יימס תענה!!" שמעתי את סבתא צורחת לי. "רגע, מה קורה פה?!" אמרתי בזמן שקלטתי שזה היה רק חלום ורוקסי לא באמת השלימה איתי. "הלו" אמרתי חצי ישן "ג'יימס, מה קורה? אתה ער כבר?" זה היה דייב. "הממ.... אם עניתי לך אז אני מניח שאני כבר ער." אמרתי לו בקרירות. "אוי, אל תגיד לי שהערתי אותך." "כן, בערך." "חחחחח מצטער." "לא מצחיק." "מאוד מצחיק." "דייב, היום מתחילים בשעה שנייה ובגללך אני קם לשעת אפס." "טוב, טוב, לך לישון יא עצלן." "אני באמת אלך לישון יא... חתול רוסי כחול" אמרתי ושנינו צחקנו. "יאללה, ביי ביי." דייב אמר וניסיתי לחזור לישון. -אחרי 10 דקות- אני לא מצליח לישון. טוב, אני כבר אבוא עכשיו לביה"ס ואשמע מוזיקה או אעשה משהו בדשא. -נקודת המבט של רוקסי- "אחחח איזה יום יפה." אמרתי לחתולה שלי פיונה. ואז נזכרתי בג'יימס. "אחחח איזה יום מסריח." אמרתי לה. נזכרתי שלא הכנתי שיעורים בפיזיקה אז מיהרתי ללכת לביה"ס. התלבשתי, צחצחתי שיניים, לקחתי משהו לשתות ויצאתי לדרך. בדרכי לביה"ס אני מקבלת SMS "מתחילים היום בשעה שנייה. אין פיזיקה." פאק, מה אני אעשה עכשיו שעה בביה"ס?! טוב, אני אלך לקפיטריה ואקנה לי אייס קפה או משהו. נכנסתי לביה"ס והלכתי לכיוון הקפיטריה. שלחתי להולי SMS בשביל לבדוק אם היא ערה ופתאום נתקלתי במישהו. "סליחה" אמרנו ביחד והרמתי את הראש מהפלאפון. "ג'יימס..." "רוקסי..." אמרנו ביחד והסתכלנו אחד על השנייה בערך דקה וחצי. "טוב... נראה לי שאני אלך. תהנה מהקולה." אמרתי והלכתי משם. -נקודת המבט של ג'יימס- לא הספקתי להגיד ביי והיא כבר הלכה. רוקסי שלי, את לא מבינה שאני אוהב אותך?! הלכתי לחפש לי מקום נחמד על הדשא, שבו אני אוכל להנות מהשמש שכמעט ולא הופיעה בימים האחרונים, מקום שבו אני אוכל לשתות את הקולה שקניתי מהקפיטריה, מקום שבו אני אוכל לחשוב על רוקסי, ועל כמה שאני אידיוט. -נקודת המבט של רוקסי- הלכתי לקפיטריה ופתאום גם לי בא קולה. קניתי לי קולה והלכתי לדשא, להתחמם מהשמש. מצאתי לי מקום נחמד והתיישבתי. פתאום אני רואה את ג'יימס במרחק של 10 מטר ממני. ממש יופי. עד שיש לי זמן להרגע אני צריכה לראות את המוש.... הדביל הזה. לא, לא. הוא מושלם. יותר מידי מושלם. ואני הפסדתי אותו. חשבתי ובהיתי בו ופתאום ראיתי את מישל המעודדת הכי פקצה שאני מכירה מתקרבת אליו.
אז חחחחח יש לי משהו שאני צריכה את דעתכן. יש לי יומולדת עוד 3 שבועות ויומיים וחברות שלי הצליחו לעשות שישימו לי שיר ברדיו של בצפר, רק אני צריכה לבחור איזה שיר. חשבתי על באסטד וSOD ולא החלטתי על איזה שיר >< הצעות מישהי? נמנמנמנמנממממממ תהנו