../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville
טובטוב אז בסוף בחרתי בשיר little things ליומולדת שלי ותודה למיקי!
] תהנו
------------------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 9]: ג'יימס הבין שהכל היה חלום והוא ורוקסי התחילו באותו היום בשעה שנייה אך הגיעו לביה"ס שעה לפני. הם נתקלו אחד בשני בקפיטריה, ואז כל אחד הלך לדרכו. אח"כ הם ישבו בדשא במרחק של 10 מטר בערך ופתאום מישל המעודדת הכי פקצה ניגשה אל ג'יימס. פרק 10: "היי ג'יימס" "היי אממ...?" "מישל" "מישל, כן, מישל" "תקשיב ג'יימס, יש מצב שאתה מחבר למעודדות איזה לחן מגניב כזה?" -נקודת המבט של רוקסי- תראו אותם. מדברים הם בכיף. אני רואה שג'יימס ממש נהנה. לא חשבתי שהוא יתגבר עליי כל כך מהר... -נקודת המבט של ג'יימס- "ברור שאני יכול, רק תביאו לי 300 שקל לכל אקורד, סבבה?" אמרתי ושנינו צחקנו. היא חמודה, אבל רוקסי פי מיליון יותר. נזכרתי בזה שאני ורוקסי ישבנו על הדשא וסטיב בא ואמר שאנחנו מאוהבים. כמו עכשיו, שנינו ישבנו על הדשא וצחקנו. "טוב, אז אני אכין לך את זה למחר?" אמרתי ובחרתי לי שיר מרשימת השירים באייפוד. בחרתי את השיר All About You של מקפליי ומישל ראתה שאני בדיוק שומע את השיר הזה והיא שאלה אם אני יכול לתת לה אוזניה אחת, בשביל שגם היא תשמע, והסכמתי. -נקודת המבט של רוקסי- יופי, ממש יופי, עכשיו הם גם שומעים מוזיקה ביחד. הסתכלתי עליו, ועליה, ועלו לי דמעות בעיניים. לפני פחות משבוע אנחנו ישבנו על הדשא הזה. אני והוא. אנחנו. רצתי משם לשירותים. -נקודת המבט של ג'יימס- ראיתי את רוקסי רצה לכיוון ביה"ס עם דמעות בעיניים. אולי זה בגללי?! כי היא בה מהכיוון של הדשא ואולי היא ראתה אותי ואת מישל?! המשכתי לשמוע מוזיקה עם מישל וכל הזמן חשבתי על רוקסי. -אחרי כמה ימים, ערב יום כיפור- בימים שעברו כל הזמן חשבתי על רוקסי, וכמעט שלא ראיתי אותה בביה"ס. את רוב ערב יום כיפור העברתי עם דייב. לפני כמה ימים סידרתי לו דייט עם מישל והוא ממש מתלהב מזה. נסענו על הסקייטבורד בכל העיר, דיברנו, צחקנו, נהנינו. ועכשיו השעה 2:55 ואני מול הבית של רוקסי, מחזיק את הפלאפון. אולי אני צריך להתקשר אליה? כי עכשיו יום כיפור ואני ממש רוצה להשלים איתה. אוף, אני לא יודע. צלצלתי. אחרי שנייה ניתקתי. אני לוזר, זה מה שאני. אפילו להתקשר אליה אני לא מסוגל. התיישבתי על הכביש. חשבתי מה אני עושה עם עצמי. שוב התקשרתי, הפעם התכוונתי לדבר איתה. ושוב ניתקתי. כי יום כיפור ואולי היא שומרת ולא מדברת בטלפון ביום כיפור. השעה דקה לשלוש ואני שוב מנסה להתקשר. ושוב מנתק. ושוב מתקשר, ושוב מנתק. הלכתי הבייתה לבד, בידיעה שאני אידיוט, לוזר ומטומטם. ממש מטומטם. הכי מטומטם. התיישבתי על המיטה שלי עם הגיטרה הראשונה שלי, הגיטרה שניגנתי איתה כשרוקסי באה וחיברתי שיר חדש. קראתי לו 3AM.
טובטוב אז בסוף בחרתי בשיר little things ליומולדת שלי ותודה למיקי!