Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville

חעחע קיבלתי היום תיק שחיכיתי לו כמעט 3 חודשים
ויש לי עבודה באזרחות למחר
נמנמנמנמנממממ תהנו
-------------------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 10]: ג'יימס ומישל יושבים בדשא ומדברים ושומעים ביחד מוזיקה, רוקסי מתחילה לבכות ורצה לשירותים, ג'יימס רואה אותה. ביום כיפור ג'יימס מגיע לבית של רוקסי, מתקשר כמה פעמים וישר מנתק. אח"כ הוא הולך לבית שלו ומחבר את השיר AM 3. פרק 11: "טוב דייב, תתקשר למאט ולסטיב, אנחנו חייבים להתאמן על השיר כדי שהוא יהיה מושלם מחר." "אתה תעשה הכל בשביל רוקסי, הא?!" "בערך..." אמרתי והסמקתי טיפה. סטיב ומאט הגיעו והתחלנו את החזרה. "ג'יימס, מה כל הלחץ?! פאקינג יום כיפור. תן לנוח בשקט." "מאט, מאט, אם היית כותב שיר לאמה, גם אתה היית מעביד אותנו כמו שג'יימס מעביד אותנו עכשיו." דייב אמר וכולנו צחקנו. "אז באמת מאט, מה עם אמה?" שאלתי. "שום דבר שאתם אמורים לדעת..." הוא אמר "אתה בטוח?" סטיב שאל. "אז מה אמרנו, אקורד A?" מאט אמר והמשכנו בחזרה. סיפרתי לבנים את התוכנית שלי והתאמנו 4 שעות ברצף! -נקודת המבט של רוקסי- לא עשיתי כלום היום. לא היה לי כוח לזוז מהמיטה, לדבר, לעשות משהו. כל היום אני חושבת על ג'יימס ומישל. אולי הם הפכו לזוג?! נזכרתי ביום הראשון שנפגשנו, על הדשא. חזרתי לעשות כלום והתחלתי לבכות. אני רוצה אותו, אבל אני לא יכולה להיות איתו. -יום אחרי- היינו באמצע שיעור תנ"ך ופתאום שמענו רעשים של גיטרות ותופים, חשבנו שזה סתם מגמת מוזיקה שמתאמנת או משהו. אחרי כמה דקות היה צלצול והלכתי לכיוון הרעש, זאת הייתה הלהקה של ג'יימס. -נקודת המבט של ג'יימס- "היי, אנחנו ה Dawsons' Geeks ואנחנו ננגן לכם פה קצת חומרים שלנו, מקווים שתהנו" אמרתי. התחלנו עם השיר All The Way והמשכנו עם Crash And Burn ואז הגיע החלק הכי חשוב בכל ה"הופעה" שלנו. "טוב, אז השיר שעכשיו ננגן הוא שיר שנקרא AM 3 והוא שיר ממש חדש, והוא מוקדש למישהי שאני מאוד אוהב, ואני ממש מצטער שפגעתי בה." אמרתי והתחלנו את השיר. -נקודת המבט של רוקסי- גאד, איזה שיר מדהים. זה בטח שיר על מישל המפגרת. ידעתי שהם זוג. מה, כבר הוא רב איתה?! -נקודת המבט של ג'יימס- סיימנו את השיר, השעה הייתה 3 דקות לפני 3 בצהריים ודייב אמר לי שאני יכול לרדת מהבמה. "טוב, אז עכשיו אנחנו ננגן לכם קטע אילתור קטן, בלי מילים." סטיב אמר וירדתי מהבמה. לקחת את הפלאפון שלי והתקשרתי אליה.

shanibu

New member
../images/Emo2.gif

את מושלמת
*אניצריכהלהוסיףאותךלמסנג'ר*

לושהה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

'סה פרק מושלם.
שנייייי הזונע שמזמינה הכל מהאינטרנט ויש לה תתיק הכי מושלם בעולם

shanibu

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יובלע הזונה שהייתה בהופעה של מקפליי ושל דה קליק פייב

shanibu

New member
קורלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

קוראים לי בורן!!!!
ואז אני אביא את DJ AVIRAN שיהיה הדיג'יי בהלוויה!!! [את לא רוצה לדעת]

shanibu

New member
../images/Emo2.gif

אז את רוצה שאני אמות?! *הולכת לחתוך ורידים*

shanibu

New member
כן

ואל תצחקי!!!! מועלבת זו מילה מאאאאגניבה!!! ולפחות היית מתקשרת לדיג'יי אחר אבל לדיג'יי אבירן!?!?!?!!??

למעלה