../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville
הממ..... ביום ראשון [מחר] יש לי מבחן במתמטיקה ועוד משהו שממש ממש ממש ממש חשוב לי [מי שצריך לדעת יודע] אז... Wish Me Luck ותהנו
------------------------------------------ מאירועי הפרק הקודם [פרק 11]: רוקסי עצובה בגלל שהיא חושבת שמישל ורוקסי חברים, ג'יימס מופיע בבית הספר עם הלהקה שלו ומקדיש את השיר 3AM למישהי שהוא פגע בה ורוקסי חושבת שהוא מתכוון למישל. אח"כ ג'יימס מתקשר לרוקסי והפעם, הוא לא מנתק. פרק 12: יש לי טלפון, מי כבר יכול להתקשר אליי בשעה כזאת?! חשבתי והוצאתי את הפלאפון מהכיס. OMFG זה ג'יימס. לענות? לא לענות? אני לא אענה כי על מה כבר יש לנו לדבר?! אבל זה ג'יימס... אני חייבת לענות. עניתי. "הלו?" -נקודת המבט של ג'יימס- יש יש יש!! היא ענתה!!!! "רוקסי, את ראית את השיר שעכשיו ניגנו?" "הממ... כן." היא אמרה. "אני רוצה להגיד לך משהו..." "קדימה, תגיד, אין לך מה להסתיר ממני" היא אמרה וראיתי אותה מרחוק. "חכי שניה" אמרתי והלכתי אליה. "את מוכנה לבוא שניה לצד?" אמרתי והיא הסכימה אז הלכנו הצידה. "תקשיבי רוקסי.... השיר הזה... הוא עלייך." "מה?! באמת?!" היא אמרה. "כן, באמת. ביום כיפור אני עמדתי ליד הבית שלך בדיוק בשעה 3 לפנות בוקר והתקשרתי וניתקתי בערך 5 פעמים. ואז חזרתי הביתה וכתבתי את השיר הזה." "וואו. ממש וואו. אין לי מה להגיד חוץ מוואו." "אז רוקסי, את סולחת לי?" אמרתי והשעון שלה צלצל כי השעה הייתה 3. "הממ... אני לא יודעת." היא אמרה. "אבל רוקסי, אני אוהב אותך ואני רוצה שנחזור להיות ביחד ו.." "אויש תסתום כבר" היא אמרה ונישקה אותי. -נקודת המבט של רוקסי- "אני אוהבת אותך. המון. אתה לא יודע כמה. ואני סולחת לך." "גם אני אוהב אותך, ואני ממש ממש ממש מאושר מזה שסלחת לי. אני באמת מצטער." הפכתי לילדה הכי מאושרת בעולם. -נקודת המבט של ג'יימס- דייב אותת לי שהם דיי זקוקים לי אז אני ורוקסי הלכנו לכיוון הבמה ואני חזרתי להופיע. "אני רוצה להגיד לכולכם שתעריכו את מה שיש לכם עכשיו, כי אח"כ כשכבר לא יהיה לכם את זה, אתם תבינו כמה זה חשוב לכם." אמרתי והמשכנו בהופעה. -אחרי ההופעה- "אז מה ג'יימס, נטשת אותנו באמצע" סטיב אמר "אני חושב שיש לו סיבה מוצדקת" דייב אמר ורוקסי הגיעה. היא שמה את היד שלה עליי. "אהה הבנתי" סטיב אמר. "אז מה, חזרתם?" מאט שאל אותנו בזמן שהוא הכניס את הגיטרה שלו לתיק שלה. "כן, נראה לי שכן." רוקסי אמרה והסתכלנו אחד על השניה. -בערב אצל רוקסי- "אז מה באמת קרה שם?" שאלתי אותה. "נכשלתי במבחן והלכתי לבכות בשירותים ודייב בא אחרי ואמר לי שיש אנשים שאוהבים אותי פה, שאמא שלי אוהבת אותי, שהוא אוהב אותי, שחברות שלי אוהבות אותי, שאתה אוהב אותי." "הבנתי. אני מצטער, רוקסי." "זה בסדר." היא אמרה וחיבקתי אותה. נשארנו מחובקים כל הלילה.
הממ..... ביום ראשון [מחר] יש לי מבחן במתמטיקה ועוד משהו שממש ממש ממש ממש חשוב לי [מי שצריך לדעת יודע] אז... Wish Me Luck ותהנו