Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville

אז מיום שבת האינטרנט מת והיום החזירו אותו לתחייה!! הממ... אתן רוצות עונה 2? [לי וליובלע יש כבר רעיון] תהנו ^^ ------------------------------------------- Ticket Outta Loserville מאירועי הפרק הקודם [פרק 12]: רוקסי עונה לשיחה של ג'יימס, הם מדברים וחוזרים להיות זוג. ההופעה נגמרת והחברים בלהקה רואים שהם חזרו. רוקסי מספרת לג'יימס מה קרה באותו היום שהיא קיבלה את המבחן במתמטיקה. פרק 13: -אחרי שבוע- -נקודת המבט של דייב- "ג'יימס! ג'ימס! ג'יימס! ג'יימס! ג'יימס!" צרחתי לג'יימס ורצתי אליו. "מה קרציה?" הוא אמר. "אתה יודע מה קורה היום?" "לא. מה קורה היום?" "היום אני אפסיק להיות רווק!" אמרתי. "אתה מה?" "אפסיק להיות רווק. היום הדייט שלי עם מישל המעודדת הכי כוסית בעולם ואני יודע שאתה יודע שהיא יותר כוסית מרוקסי" ג'יימס התחיל לצחוק צחוק גדול ומתוך הצחוק הוא אמר לו: "בדיחה טובה, אחי." "מה אתה צוחק?!" "בחורה יותר כוסית מרוקסי? הצחקת אותי" הוא אמר וחזר לצחוק. "סתום, סתום לפני שאני ארביץ לך." "אתה באמת לא רוצה להיות עם פנס בעין ביום של הדייט ה'גדול' שלך עם מישל" ג'יימס אמר. -נקודת המבט של ג'יימס- ראיתי שרוקסי בקצה של הרחוב והבהלתי אותה "בו!" "אההה!!" היא צרחה והסתובבה. "ג'יימס, תפסיק להבהיל אותי או שאני ארביץ לך!!" "תצטרפי לדייב, גם הוא בכיף היה מרביץ לי עכשיו." "חחחחחח למה?!" "כי אמרתי שאת יותר יפה ממישל" "באמת?" "כן, באמת" "אתה בטוח?" "כן, אני בטוח" "במיליון אחוזים שמוצבים בפונקציה בתבנית מספר עם שרטוט על גרף?" "כן, במיליון אחוזים שמוצבים בפונקציה בתבנית מספר עם שרטוט על גרף" אמרתי וצחקנו. נכנסנו לבית שלי והלכנו לחדר שבו הלהקה עושה את החזרות. מאט צילצל בדלת והלכתי לפתוח לו אותה, הוא נראה יותר מדוכדך מהרגיל. והרגיל הוא מאוד מדוכדך כבר כמה ימים. התחלנו את החזרה ובאמצע השיר ניסיתי לדבר איתו. "מייט, הכל טוב איתך?" הוא אמר לי: "נראה לי" "אתה בטוח? כי בזמן האחרון אתה לא נראה משהו." אמרתי לו. "לא, אני לא ממש בטוח..." הוא אמר. אחרי 5 שירים הלכנו להפסקה, לשתות, לאכול וסתם לנוח. -שעה אחרי- "מייט, בוא רגע" אמרתי. "אני בא, שניה." הוא אמר ואחרי דקה בא אליי. "בוא נלך לחדר שלי, אני רוצה לדבר איתך." אמרתי. הלכנו בכיוון החדר שלי ובדרך לקחנו שקיות של שוקו מהמקרר. נכנסנו לחדר וישבנו על המיטה. "אז מה מייט, מה קורה איתך?" -נקודת המבט של מאט- "הכל בסדר, נראה לי.." אמרתי ולקחתי שלוק מהשוקו. "אני מרגיש שעובר עליך משהו." "באמת עובר עליי משהו..." לחשתי. "נו מאט, אנחנו חברים מאז שאני זוכר את עצמי. תספר לי. אתה יודע שאין בינינו סודות." ג'יימס אמר. "לא יודע, בזמן האחרון אני מרגיש שאני הולך לאבד את אמה. התרחקנו קצת וזה קשה לי. אני לא רוצה לאבד אותה. אני אוהב אותה. יותר מידי אוהב אותה. אבל אני מפחד. אולי עכשיו כשיוצא לנו יחסית מעט להיות ביחד היא תראה מישהו אחר ותהיה איתו?! אני לא רוצה את זה. נמאס לי. נמאס לי מהפאקינג בצפר הזה ונמאס לי מהלחץ הזה ונמאס לי מהאחריות הזו. אם רק הייתי יכול לוותר על הכל ולהיות איתה כל הזמן.." "אבל אתה לא יכול." "ואני יודע שאמה אוהבת אותך ושגם היא חושבת ככה וגם לה קשה. אבל אני בטוח שהיא לא תבגוד בך. היי, זאת אמה. תזכור." "מאיפה אתה יודע את זה?" שאלתי אותו. "רוקסי." הוא אמר וחייך מן חיוך מאוהב שכזה. אותו חיוך שיש לי כשאני חושב על אמה. -בערב- -נקודת המבט של דייב- התקלחתי, סידרתי את השיער בערך שעה, שמתי בושם, דאורדורנט, אפטרשייב, עשיתי שיחת התייעצות עם רוקסי וג'יימס בקשר לבגדים ובסוף לבשתי את הבגדים שאני הכי אוהב ודאגתי שהם יהיו נקיים (מה שבדר"כ לא קורה) ויצאתי לדרך. מישל, היר איי קאמ.

לושהה

New member
אעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה מושלם
מאט ואמה פוראבר
שניייי

מותק13

New member
אעעאעאעאאעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

'ני במתח1!!!!!111111 הרגת אותי עם הפסקה האחרונה XDD

shanibu

New member
../images/Emo215.gif כי זה דייב ../images/Emo3.gif

והוא בן. ולבנים יש נטייה לא לשמור על ניקיון מדהים ><

m i c k e y 15

New member
ס'ה יפהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gifמאט../images/Emo70.gif

#%#$^%&$&*^% ג'יימס
איזה חמוד הוא יאוו שני כפרעליךךךךךךךך

אווווווווווווו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה פרק יפההההה חחחחחחחחחח ואיזה מילות אהבה עמוקות... "אתה בטוח?" "כן, אני בטוח" "במיליון אחוזים שמוצבים בפונקציה בתבנית מספר עם שרטוט על גרף?" "כן, במיליון אחוזים שמוצבים בפונקציה בתבנית מספר עם שרטוט על גרף" ובטח שעונה שניה תתקבל בברכה
תודה בובההה

למעלה