Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville

אז הממ... יום שישי יומהולדת 14 ^^ תהנו
------------------------------------------------------ מאירועי הפרק הקודם [פרק 14]: הדייט של מישל ודייב לא היה ממש מוצלח, אחרי שהיא הלכה בסערה מהמסעדה, רוקסי הייתה אצל ג'יימס ודייב התקשר, דייב ניסה לדבר עם ג'יימס אבל ג'יימס ורוקסי היו עסוקים בעיניינים שלהם ורוקסי ניתקה את הטלפון לדייב, דייב התעצבן וחשב על נקמה. פרק 15: -3 שבועות אחרי הדייט של דייב ומישל- -נקודת המבט של רוקסי- "ג'יימס, מחר המבחן במתמטיקה ואני בלחץ! ואם אני שוב אכשל?!" "את יודעת שאם הייתי יכול לעזור הייתי עוזר לך אבל אני לא לומד עם אותם ספרים ואני לומד את החומר אחרת ואני לא רוצה לבלבל אותך" הוא אמר. ראינו את דייב הולך לכיוון השירותים. "רגע, אולי תלמדי עם דייב?!" ג'יימס אמר. "הממ... רעיון טוב." אמרתי. המחנכת של ג'יימס באה ואמרה לו שיש שיעור חופשי וגם לי היה שיעור חופשי אז הלכנו לדבר בדשא לא לפני שהלכנו לקפיטריה. "פאק! שכחתי את הארנק בבית" ג'יימס אמר. "חפיף ג'יימס, האייס קפה הזה עליי" "את יודעת שאת חמודה?" "כן, אבל תמיד נחמד לשמוע שוב." שילמתי על האייס קפה שלו ועל שלי והלכנו לדשא. -נקודת המבט של ג'יימס- "רוקסי, את יודעת שבעוד שבועיים וחצי יש לנו הופעה?" "באמת?! איזה זבל אתה! לא סיפרת לי!" היא אמרה ושמה את הראש שלה עליי. "רציתי לעשות לך הפתעה אבל אם הייתי מודיע לך את זה באותו יום בטח היית מרביצה לי." "אין ספק." "רגע, איפה, מתי ולמה?" "במועדון הזה שנמצא ברחוב הראשי" "וואי זה מועדון אחד הטובים!" היא אמרה. "ביום שישי בערב, כאילו, אנחנו המופע המרכזי!" "מיי פאקינג גאד, אני לא מאמינה! המופע המרכזי?! אני כ"כ שמחה בשבילך!" "וכי סטיב מכיר את אח של המנהל של המועדון הזה אז הוא הצליח לסדר לנו את ההופעה הזו והמנהל של המועדון גם אמר שאם ההופעה תהיה ממש טובה אז כל חודש תהיה לנו שם לפחות הופעה אחת" "וואו ג'יימס, אתה תהפוך למפורסם! 'ג'יימס בורן, אליל המין והמוזיקאי הכי לוהט בסביבה בראיון בלעדי!'" היא אמרה. "כן, ממש.." אמרתי. דייב התקרב אלינו והוא ורוקסי קבעו שאחרי הצהרים היא תבוא אליו והם ילמדו. -אחרי הצהריים- -נקודת המבט של דייב- זהו. זה הזמן לעשות את מה שצריך לעשות. הכל מוכן? אמרתי לעצמי והלכתי לבדוק. כן, הכל מוכן. לקחתי אקמול כי כאב לי הראש, רוקסי הגיעה והתחלנו ללמוד. "טוב, אז במה את רוצה להתחיל? " שאלתי "חשבתי שנתחיל עם גיאומטריה, כי זה ממש קשה לי." "טוב, אז במה נתחיל בגיאומטריה?" "נראה לי שבעיגול" "סבבה." אמרתי. "עמוד 125 תרגיל 8. איך מתחילים בכלל?!" "קודם כל רוקסי, אל תלחצי, את עוד תראי שזה ממש קל. תתחילי בזה שתכתבי את הנתונים ואת הבעיה על הדף שלך." אמרתי והיא כתבה. "טוב, מה עכשיו?!" היא אמרה והתחלנו לעבוד על כמה בעיות. -נקודת המבט של רוקסי- "וואי אני רעב משהו אש!" דייב אמר וצחקנו. "אז אולי תלך להביא משהו לאכול?" "רעיון טוב. את יודעת, את סוג של חכמה. סוג של." "ואתה סוג של טיפש. סוג של." "סתמי." "סתום" אמרתי והוא הלך להביא משהו לאכול. הוא חזר עם קורנפלקס ופתאום הייתי צריכה ללכת לשירותים, הלכתי לשירותים וכשחזרתי דייב עמד. "מה קרה דייב?" שאלתי. הוא לא ענה ופתאום הוא החזיק בידי בחוזקה "דייב, זה כואב לי! תעזוב אותי!" צרחתי. "מטומטמת." הוא אמר.

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

הוא הולך להרוג אותההההההההההה
ואז ג'ימס ילך וייתנחם בזרועותיה של מישהי אחרת
יאייייייי מישהי תמותתתת
(צוחקת
) פרק מדהיםםםם
אולי תהפכי את זה ל3 פרקים בשבועעע?
זה יכול להיות מגניבבבב כי גם ככה תיהיה עונה שניה
תודה בובההההה

michalushK

New member
../images/Emo225.gif אומייגשש!~@!~

דייב ינסה לאנוס אותה ואז היא תהרוג אותו
צריך יותר פרקים בשבוע!!

michalushK

New member
../images/Emo225.gif זה מוי פאקצי../images/Emo28.gif

קונדום ורוד זה שליטע! חע

חחחח זה קונדום לערסים../images/Emo6.gif

נוווו כי יש לערסים מן קטע חדש כזה ללבוש חולצות ורודותת
והם תמיד יוצאות עם ואקצות שרואות רק ורוד

michalushK

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

רק חבל שערסים ופרחות מתרבים ולא משתמשים ב

תאמיני לי שאם קונדום היה מונע את

ההתרבות שלהם אני הייתי עושה להם שיעור בחינוך מיני!!!!!!!
לצערנו זה יותר בעייתי מללבוש קונדום ורוד

michalushK

New member
לצערנו הרב../images/Emo28.gif../images/Emo46.gif

ארגג שיפסיקו להתרבות הבהמות האלה D: איזה חמודה את בקליפ של האורנג' מה שזה לא יהיה
הצבעתי :][:

למעלה