Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville

בלי הרבה דיבורים, מצטערת על האיחור, ותהנו
------------------------------------ מאירועי הפרק הקודם [פרק 16]: רוקסי קמה בבית של דייב באמצע הלילה והולכת להולי. רוקסי ודייב לא באים לביה"ס. הולי לוקחת את רוקסי לבית של רוקסי בבוקר ועוזבת. רוקסי נזכרת במה שקרה ולא מאמינה שדייב אנס אותה. היא הולכת להסתובב ברחוב הראשי בעיר. ג'יימס מתקשר לרוקסי בצהריים ורוקסי מסננת אותו. רוקסי לא בטוחה שהיא רוצה לספר לג'יימס מה קרה. פרק 17: -נקודת המבט של הולי- "מה זאת אומרת את לא יודעת? זה חבר שלך!" אמרתי. "אבל אני לא יודעת" רוקסי אמרה ופרצה שוב בבכי. "אני לא רוצה שהוא ודייב יריבו שוב... בגללי..." היא אמרה וחיבקתי אותה. "אבל רוקסי, הפעם זה ממש לא אשמתך ואם ג'יימס יריב עם דייב אז מגיע לו!" "אבל אני לא רוצה שג'יימס יהיה עצוב." "אויש רוקסי, רוקסי. את לא מבינה שעכשיו שאת לא עונה לו הוא יותר עצוב?!" "אני לא יודעת." -נקודת המבט של דייב- מה הולך פה? מה השעה? וואו 2 וחצי. למה קמתי עכשיו? יש לי עוד חמש שעות לישון לפחות. הסתכלתי שוב בשעון. פאק!!!! השעה 2 וחצי בצהריים. הפסדתי בי"ס. אוי אני מטומטם!! איך יכולתי לישון כ"כ הרבה?! אבל אני לא זוכר מתי הלכתי לישון. זה מוזר. אני רק זוכר שרוקסי הייתה אמורה לבוא אליי ופתרנו כמה תרגילים ו.. ו.. מה היה ההמשך? הסתכלתי על השולחן וראיתי שהמחברת של רוקסי עדיין פה. -אחרי שעה- התקשרתי לפלאפון של רוקסי. "הלו?" מישהי ענתה לי. "רוקסי?" "לא זאת לא רוקסי, זאת חברה שלה. מי זה?" "דייב." "תגיד דייב אתה לא מתבייש?! אחרי מה שעשית לרוקסי אתה עוד מתקשר אליה?! מה אתה בסדר?!" "אבל... מה עשיתי לרוקסי?" אמרתי, ולא הבנתי מה קורה. "מה עשית לרוקסי? מה אתה מטומטם או משהו? אתה לא זוכר מה עשית לה? איך הרסת לה את החיים?" "אבל מה עשיתי לה?" "אתה לא זוכר שאנסת אותה?" "מה..? אני אנסתי את רוקסי...? מה? אבל... אני לא זוכר את זה!!" "טוב דייב, אני לא יודעת מה הקטע שלך אבל ממש לא מתחשק לי לדבר איתך, ביי." היא אמרה והתעלפתי. -נקודת המבט של רוקסי- "מי היה בטלפון?" "סתם איזה טעות במספר..." "אז למה דיברתם כ"כ הרבה?" "כי הממ... הוא חפר לי על זה שמישהי נתנה לו מספר בדייט שלהם ועוד כל מיני שטויות." "אהה." "אז מה החלטת לגבי ג'יימס?" "אני לא יודעת." "מצד אחד אני לא רוצה להרוס לו את החברות עם דייב ומצד שני אני מתה לספר לו כי אני חושבת שזה חשוב שהוא יידע שיש סיבה למה אני לא עונה לו." "את רוצה שאני אדבר איתו אולי" הולי אמרה. "הממ... זה יהיה ממש נחמד מצידך. כל פעם את מוכיחה לי כמה שאת חברה טובה" "טוב, אז תתקשרי" היא אמרה ונתנה לי את הפלאפון. חייגתי את המספר של ג'יימס ולא לחצתי עדין על הכפתור שמתקשר. "נו, למה את מחכה?" הולי שאלה. "לא יודעת. אולי זה לא רעיון טוב?" "זה רעיון טוב מאוד!" היא אמרה. "טוב... 1.. 2.. 3.. על החיים ועל המוות" אמרתי ולחצתי על הכפתור. "הלו? הלו? רוקסי?" שמעתי את ג'יימס אומר, נתתי את הטלפון להולי והלכתי לשירותים, לבכות.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gifיאוו

אני חולה על זה.. אז רגע..דייב היה מסומם שיכור או משו בסגנון לא? חחח מסכנהה.. הקטע שדייב התעלף חח לודעת למה אבל צחקתי חח

shanibu

New member
../images/Emo215.gif מיקי ../images/Emo24.gif

את תגלי אם הוא היה מסומם או משהו בפרקים הקרובים

אולי היא אנסה את דייב?../images/Emo12.gif

היייייי הכל יכול להיות
פרק מקסיםםם
עונש על זה שאיחרת..
מגיע לנו עוד פרק מחר ויום שבת!!!
תודעעע בובהההההההה

shanibu

New member
../images/Emo215.gifבאמת הכל יכול להיות...

לאלאלאלא. אני לא יכולה כי בפרק 20 זה נגמר. בבקשה חמודה

michalushK

New member
אומייגד?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

מישו אנס את רוקסי ודייב!! או..או.. שזה אורי גלר!!! אורי גלר שיבש לדייב תמחשבות!!!

shanibu

New member
../images/Emo215.gifזה אורי גלר!! ../images/Emo2.gif

ראיתם את התמונה שלו איתם?!?!?!?!!?

למעלה