Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville

וואי היום קניתי את המעיל הכי מדהים עלי אדמות!!! כמו שמאט מופיע איתו בדונט לט איט גו טו וויסט רק לבנות... הוא כזה מהמם!! ובריטי
ומחר יש לי טיול מזדיין לירושלים עם הכיתה שלי >< ------------------------------ מאירועי הפרק הקודם [פרק 17]: רוקסי לא רוצה לספר לג'יימס. דייב מתקשר לרוקסי כי היא שכחה את המחברת שלה אצלו והולי עונה לו. הוא לא זוכר מה קרה. אחרי שיכנועים רבים, הולי משכנעת את רוקסי לספר לג'יימס – ובמקום שרוקסי תדבר איתו בטלפון הולי מדברת איתו. פרק 18: -אחרי שהולי מספר לג'יימס- -נקודת המבט של הולי- "אני יודע שאתן עובדות עליי!" ג'יימס אמר. "אני לא." אמרתי. "מה?! אבל.. איך?! למה?!" הוא אמר. "אני לא יודעת למה. תשאל את חבר שלך למה." "מה עם רוקסי? היא בסדר?" "איך נראה לך שרוקסי?!" "גאד. זה הכל באשמתי! אני אמרתי לה ללמוד עם דייב. הכל באשמתי." "מה?! ג'יימס, זה ממש לא נכון!" רוקסי חטפה את הטלפון מהיד שלי. "ג'יימס..." "רוקסי, את בסדר?!" הוא אמר ואפשר היה לשמוע שהוא חנוק מדמעות. "כן..." היא אמרה ופרצה בבכי. -נקודת המבט של רוקסי- "ג'יימס?" "מה רוקסי?" "אתה הממ... יכול לבוא הנה?" "ברור. אני עכשיו יוצא מביה"ס. עוד 2 דקות אני שם." הוא אמר, וניתק. הולי ירדה לסלון והשאירה אותי לבד בחדר, בשביל שאני אוכל להרגע קצת. ישבתי על המיטה, ניגבתי את הדמעות, התכסיתי בשמיכה וחיכיתי לו. -נקודת המבט של ג'יימס- רצתי לבית של רוקסי. נכנסתי ועמדתי לעלות במדרגות כשהולי עצרה אותי. "ג'יימס!" "מה?!" "תן לרוקסי 5 דקות בשביל להרגע לפני שאתה עולה." "דקה." אמרתי "3 דקות." הולי אמרה. "2 דקות מקסימום." אמרתי. "טוב" "טוב, מעכ-שיו." הסתכלתי על השעון והמחוגים בקושי זזו. כל שנייה נראתה לי כמו שעה. "עברו 2 דקות!!" אמרתי וכבר רצתי לכיוון המדרגות" "חכה שניה!" הולי אמרה והסתכלה על השעון. "אתה יכול ללכת אליה, אבל ג'יימס, תהיה עדין. היא מאוד רגישה עכשיו." "ברור, נראה לך שאני לא יודע?!" אמרתי ורצתי לחדר של רוקסי. דפקתי בדלת והיא אמרה לי להכנס. ראיתי אותה שם, בצד על המיטה, את הנסיכה שלי, עם פנים אדומות שמנסות שלא לבכות. עליתי על המיטה וחיבקתי אותה. לא יכולתי לדבר איתה, לא הייתי מסוגל, ידעתי שאם נדבר אני אתחיל לבכות. היא הסתכלה אליי ופרצה בבכי. חיבקתי אותה יותר חזק וגם אני התחלתי לבכות. "אני אוהבת אותך. אתה לא יודע כמה." היא לחשה לי באוזן. "גם אני אוהב אותך. המון המון. אני לא יכול בלעדייך." רציתי לנשק אותה אבל ידעתי שאסור, שהיא במצב עדין מאוד ושאולי היא לא רוצה שנתקרב יותר מידי, אפילו שאנחנו חברים. -אחרי 10 דקות- -נקודת המבט של רוקסי- "רוקסי, ג'יימס, הכל בסדר שם?" הולי צרחה מלמטה. "כן." צרחתי בחזרה. "אתה רוצה שהיא תלך?" שאלתי את ג'יימס. "איך שבא לך. לי לא אכפת." "הולי, את משוחררת. ממש תודה." צרחתי לה. "אין על מה. את יודעת שאני מתה עלייך." היא צרחה לי בחזרה. "ביי!" היא אמרה וסגרה את הדלת. רציתי כ"כ לנשק את ג'יימס אבל פחדתי. פחדתי שזה יתפתח רע מידי ושיקרה מה שקרה עם דייב. התקרבתי אל הפנים של ג'יימס ועמדתי לנשק אותו אבל הוא ראה שאני טיפה נרתעת. "אל תדאגי רוקסי, אני לא אכעס עלייך אם לא נתנשק." חייכתי. "אני אכעס עלייך אם לא נתנשק." אמרתי וציחקקנו. "באמת?!" הוא אמר ונישק אותי. התנשקנו ואחרי כמה זמן נרדמתי עליו.

מותק13

New member
אווווווווווווווווווווו../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מתי החתונה
?

shanibu

New member
../images/Emo215.gif פקצהההה ../images/Emo23.gif

כשהם יפסיקו להיות קטינים וזה יהיה חוקי.

michalushK

New member
ג'יימס../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

מסכן דייב , הוצאת אותו מרושע בסיפור הזה

לושהה

New member
או.מיי.גאד

3333333333333333333> איזה שלמות
"אני אכעס עלייך אם לא נתנשק" אעעעע ג'יימס תעשה לי ילד$$%#@@$@!#@#!
שני
אני סוגדת לך ומנשקת את רגלייךD::

shanibu

New member
../images/Emo215.gifיובלעעעעעעעע

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ג'יימס עושה לי ילד!!!!!! לא לך!!!!!! יובלע

Himeka

New member
אני לא רומזת לכלום.םO

אני פשוט מחבבת יותר ת'סיגנון הזה. O: למרות שגם היא צריכה לשפר. XD את יודעת שאני אוהבת אותך ועושה הכול מאהבה. 3>~

m i c k e y 15

New member
חמודה../images/Emo24.gif

אי אפשר לכעוס עלייךך חחחח כןכן הבנתי שזה עניין של סגנון חחח

shanibu

New member
../images/Emo215.gif אני מועלבת!!!

חחחח סתם... ביקורת בונה זה דבר טוב
והפאנפיק של מיקי [כפרעליה] מדהים!!

../images/Emo7.gifבוכה מהתרגשות...........

לא.. באמת.. אני בוכה
פרק מהמם
"ראיתי אותה שם, בצד על המיטה, את הנסיכה שלי, עם פנים אדומות שמנסות שלא לבכות." אווווווווווווווווווווווו! זה שבר אותי

shanibu

New member
../images/Emo215.gif לאלא אל תבכי!!../images/Emo7.gif

רוצה טישו?
[תדמייני שהפרח זה טישו
] תודהההההההה

למעלה