Ticket Outta Loserville

shanibu

New member
../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville

חעחע השיר tell me של פי דידי ושל כריסטינה ממכר!
תהנו
---------------------------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 18]: הולי מספרת לג'יימס והוא המום. ג'יימס בא לבית של רוקסי והולי מעכבת אותו. הוא עולה לחדר של רוקסי והוא מחבק אותה, הם בוכים ביחד, רוצים לנשק אחד את השניה אבל נרתעים, ולבסוף הם מתנשקים. פרק 19: -בבוקר- -נקודת המבט של ג'יימס- "רוקסי... זה הזמן לקום." אמרתי. "מה?.. מה השעה?.." "7:00" אמרתי והבאתי לה את ארוחת הבוקר. "תודה. אני אוהבת אותך." "גם אני אוהב אותך." אמרתי. "תביא נשיקה!" רוקסי אמרה ואני הלכתי אליה. "לא לא, בטח יש לך ריח רע מהפה." היא אמרה ועשיתי פרצוף עצוב. "אבל אני חושבת שאני אשרוד את זה." היא אמרה ונישקה אותי. "היום את הולכת לביה"ס?" "לא נראה לי... לא יודעת, אני לא מסוגלת לראות את דייב." "רגע, מה עם המבחן במתמטיקה?" "אני אדבר היום עם המורה בטלפון ואני אקבע איתה משהו..." "אני לא מאמין שהוא עשה לך את זה" אמרתי וראיתי שרוקסי עומדת לפרוץ בבכי. "הֵיי, רוקסי, אני מצטער, לא הייתי צריך להזכיר את זה." "זה בסדר." "טוב, אני הולך ואני אחזור בשתיים, סבבה?" "אני אתגעגע אלייך." היא אמרה ונישקתי אותה. הלכתי לביה"ס וידעתי מה לעשות כדיי לשמח אותה. -בשעה שתיים- -נקודת המבט של רוקסי- ג'יימס צילצל בדלת. הוא נכנס עם הגיטרה שלו. הוא אמר לי לשבת לא לפני שהוא נישק אותי. "אז תקשיבי... זה בשבילך." הוא אמר וניגן את wherever you will go של the calling "If I could, than I would, I'll go wherever you will go" כשראיתי אותו שר את זה כמעט בכיתי. זה היה ממש מרגש. הוא שר את זה כ"כ יפה. "אני אוהב אותך, ואני תמיד יאהב אותך" הוא אמר כשהוא סיים. "גם אני אותך." אמרתי והתחבקנו. "אז מה..? איך היה בביה"ס?" שאלתי. "היה בסדר..." "ראית את דייב?" "לא. ולא ממש רציתי לראות אותו." הוא אמר. שמענו מוזיקה וגלשנו באינטרנט ועשינו עוד דברים. -בשעה 10 בערב- "בוא נראה סרט!" אמרתי. "איזה?" הוא שאל. "הממ... מה עם אמריקן דרימז?" "סבבה." אמרתי והתחלנו לראות את הסרט. "אני רעב." הוא אמר. "מה, לא האכילו אותך?" אמרתי וצחקנו. "להכין פופקורן?" שאלתי. "ברור." הוא אמר. הכנתי את הפופקורן וכשהסרט התחיל לשעמם נישקתי אותו, והוא נישק אותי ואחרי 10 דקות המשכנו להתנשק. -אחרי חצי שעה- "אני אוהבת אותך." לחשתי לו באוזן. "גם אני אותך." הוא אמר ושתה קולה. הסרט שוב הפך למשעמם, אז שוב התנשקנו, ואחרי חמש דקות הורדתי לג'יימס את החולצה "את בטוחה?" הוא שאל. "כן." אמרתי. עלינו לחדר שלי ונעלנו את הדלת. שמתי לנו מהר מוזיקה נחמדה והמשכנו. ידעתי שאם לא עכשיו אז אף פעם. הוא הוריד לי את החולצה וכל פעם שהתקדמנו הוא שאל אותי אם אני בסדר עם זה.

michalushK

New member
יאיייי../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif

ג'יימס כ"כ חמודייי
אני הייתי אונסת אותו
אני אוהבת את הפיק שלך

shanibu

New member
../images/Emo215.gif אל תגעי בג'יימס!!!!../images/Emo46.gif

הוא שלי ורק שלי!!!!!!!! תודה!

למעלה