../images/Emo215.gif Ticket Outta Loserville
ראיתי אתמול סטפ אפ
איזה סרט מדהים! אניוואי, פרק אחד מהאהובים עליי! ---------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 19]: ג'יימס ורוקסי ישנו עד הבוקר, ג'יימס הלך לביה"ס ורוקסי לא רצתה ללכת. כשג'יימס חוזר מביה"ס הוא עושה לרוקסי הפתעה ושר לה את wherever you will go של the calling, היא מאוד מתרגשת. הם מתחילים לראות סרט והעניינים מתחממים... פרק 20: -נקודת המבט של ג'יימס- "ג'יימס, אני כ"כ שמחה שאתה חבר שלי." רוקסי אמרה וחיבקתי אותה. "זה היה הלילה הכי מדהים בחיים שלי" היא אמרה. "גם שלי." "וואי, אתה מאמין שהיום יום שישי?" "בקושי." אמרתי. "יש לנו את כל הסופשבוע רק בשביל להיות ביחד." אמרתי. -נקודת המבט של רוקסי- "רק בשביל להיות ביחד." אמרתי וחייכתי. זה יהיה רק אני והוא. לבד, אבל ביחד. בלי הרבה הפרעות. עד יום שני. "וואי קר לי!" אמרתי. "ת'אמת? גם לי." "חהחהחה מסכן שלי. לקחתי לך את כל השמיכה." "*אהמ אהמ את תמיד מוזמנת לתרום לי חלקי שמיכה. אהמ אהמ" "מה כמו עלטיזאכן?" אמרתי ושנינו בכינו מצחוק. "זה ממש נחמד מצידך..." הוא אמר. "אבל אתה תתגבר נכון?" אמרתי. "לא" "כן" "לא" "לא?" "לא?" "ומה ינחם אותך?" אמרתי וזרקתי לו את הדובי שלי. "וואי, חבר לחיים! מאוד מנחם!" הוא אמר בציניות. "אני יודעת מה ינחם ויחמם אותך." אמרתי ונישקתי אותו. "זה היה מאוד מנחם וטיפה מחמם את הלב, אבל עדיין קר לי, והשלג שבחוץ לא ממש עוזר לי." "מה, יורד שלג?" "כן." "השלג הראשון השנה... ודווקא היום..." אמרתי. "בוא נצא החוצה" אמרתי. "בקור הזה?" "כן, אני אתן לך את המעיל הורוד שלי אם יהיה לך קר." "רק אם את תכיני שוקו" "דיל." אמרתי וזרקתי לו את הסווטשירט שלו. הכנתי לנו שוקו ויצאנו החוצה. -נקודת המבט של ג'יימס- הנוף בחוץ היה מדהים. הכל לבן. חיבקתי את רוקסי חזק חזק. "איזה יפה." היא אמרה. "הרבה יותר יפה כשאת פה." אמרתי ורעדתי מקור. "חכה פה שניה." היא אמרה ונכנסה לתוך הבית ויצאה עם מעיל ורוד. "הבטחתי מעיל ורוד, וקיימתי." היא אמרה ולבשתי את המעיל כי קפאתי מקור. "וואי אני מרגיש ממש גברי!" "tough guys wear pink" היא אמרה וחייכתי. "כן, הא?!" אמרתי והתנשקנו. פתאום אחד האנשים מהשכבה עובר ומתחיל לצחוק עלינו. הסתובבנו אליו וביחד עשינו לו אצבע משולשת. נכנסנו הביתה, סיימנו לראות את הסרט והלכנו לישון. -בבוקר- -נקודת המבט של רוקסי- "מה בא לך לעשות עכשיו?" שאלתי "כלום. מתאים לך?" הוא ענה. "אם אני עושה כלום איתך, אז מצידי כל החיים." "יופי." אמרתי וחיבקתי אותו. "כזה סופשבוע מושלם לא היה לי כבר הממ.... כל החיים!" הוא אמר. "גם לי." אמרתי, התעטשתי וג'יימס נתן לי את המעיל הורוד שהיה על הכיסא. "רק שלא תהיי לי חולה." הוא אמר. "אני לא אהיה חולה." אמרתי. "כאילו, פיזית, כי בראש את כבר חולה." "חולה עלייך?" "לא, חולה – פסיכית" הוא אמר, צחקנו והתחלנו מלחמת כריות.
ראיתי אתמול סטפ אפ