../images/Emo215.gif Ticket Outta Losreville
הממ... אתמול היה לי את היומולדת הכי טוב בעולם!!!! בבוקר הביאו לי בלונים ועוגיות ובערב כל החברות לי באו וראינו את ג'אסט מיי לאק ואכלנו המון!!! [2 מטר פיצה + מלא עוגה + מלא ממתקים] והיה ממש כיף!!!!! וזה היה בדיוק רבע שעה אחרי שהודיעו שתפסו את בני אבן [קרדיט לירדן] אז חברה שלי נכנסת כזה לבית שלי ופוצחת במחול ובשירה
זה היה כזה מצחיק XDDDDDDDDDDDD הממ... טוב. בקשר לעונה ה-2 אני אדבר עם דניאל [
] ונראה לי שכן
תהנו
---------------------------- מאירועי הפרק הקודם [פרק 15]: ללהקה של ג'יימס יש הופעה גדולה עוד שבועיים וחצי, דייב ורוקסי קובעים ללמוד ביחד ואחה"צ רוקסי באה אל דייב והם מתחילים ללמוד. אחרי כמה זמן דייב לוקח משהו לאכול, רוקסי חוזרת מהשירותים ופתאום דייב החזיק בידה של רוקסי בחוזקה. פרק 16: -כמה שעות אחרי- מה זה? איפה אני? חשבתי והסתכלתי סביב. אני בבית של דייב. ניסיתי לקום ונפלתי. מה השעה? הסתכלתי בשעון וראיתי שעכשיו 3:28 לפנות בוקר. רגע, איפה הבגדים שלי? מה קורה פה? אמרתי ופרצתי בבכי. ראיתי את הבגדים שלי על הרצפה ואת דייב ישן על הרצפה, בצד השני. לקחתי את הבגדים ומהר התלבשתי. יצאתי מהבית של דייב. עדיין לא הבנתי מה קורה איתי. שלחתי SMS לג'יימס. חיכיתי 10 דקות מחוץ לבית של דייב והוא עדיין לא שלח לי SMS בחזרה. שלחתי SMS להולי. היא ענתה לי. הלכתי לבית שלה. היא פתחה לי את הדלת ובשקט עלינו לחדר שלה. "רוקסי, מה קרה? למה את בוכה?" היא שאלה. "אני לא יודעת." אמרתי והבכי התחזק. "איפה היית עד עכשיו?" "נראה לי שאצל דייב." "נראה לך? מה זאת אומרת נראה לך?" "לא יודעת. קמתי בבית שלו לפני 20 דקות בערך" "קמת?! הלכת לישון אצלו או משהו?" "לא. אני לא יודעת." אמרתי והיא חיבקה אותי. "אני זוכרת שבאתי ללמוד אצלו ופתאום הוא החזיק לי את היד ממש חזק ומשם אני לא זוכרת מה קרה" "טוב, רוקסי, בואי תנסי לישון." היא אמרה וראיתי עליה שהיא הבינה מה קרה, אבל אני לא הבנתי מה קרה. -בבוקר, בבית הספר- -נקודת המבט של ג'יימס- איזה מוזר זה. גם רוקסי וגם דייב לא באו היום. התקשרתי לרוקסי אבל היא לא ענתה לי. -נקודת המבט של רוקסי- "בואי רוקסי, בואי לבית שלך" הולי אמרה ולקחה אותי לבית שלי. "את רוצה להשאר עכשיו לבד?" "כן, אני אנסה לישון.." אמרתי והיא הלכה. ישנתי בערך שעה. קמתי ופתאום נזכרתי מה קרה. התחלתי לבכות. אני לא מאמינה. שדייב יעשה כזה דבר? שדייב... שדייב.. יאנוס אותי? למה? בכיתי בערך שעתיים ואח"כ הלכתי להסתובב ברחוב הראשי. הייתי חייבת לצאת מהבית. עברתי ליד חנות בגדים, ליד חנות דיסקים, ליד בית קפה ולא היה לי חשק להכנס לשום חנות. כל הזמן חשבתי. חזרתי הביתה אחרי שעה וחצי, התכסיתי מתחת לשמיכה, רעדתי, בכיתי והתקשרתי להולי. הולי באה ואמרתי לה. שתינו בכינו ביחד. -נקודת המבט של ג'יימס- השעה כבר 2 בצהריים. זה מוזר שרוקסי לא דיברה איתי . לקחתי את הפלאפון שלי ופתאום ראיתי שהיא שלחה לי SMS. התקשרתי אליה אבל היא לא ענתה. הפכתי להיות ממש לחוץ. ניסיתי שוב להתקשר אליה כמה פעמים, היא לא ענתה. -נקודת המבט של הולי- "רוקסי, ג'יימס לא מפסיק להתקשר." "אני לא רוצה לדבר עם אף אחד." היא אמרה. "אבל זה ג'יימס." "אז מה?!" "תגידי... את בכלל רוצה לספר לו?" "הממ.. אני... לא... ממש... יודעת." היא אמרה.
הממ... אתמול היה לי את היומולדת הכי טוב בעולם!!!! בבוקר הביאו לי בלונים ועוגיות ובערב כל החברות לי באו וראינו את ג'אסט מיי לאק ואכלנו המון!!! [2 מטר פיצה + מלא עוגה + מלא ממתקים] והיה ממש כיף!!!!! וזה היה בדיוק רבע שעה אחרי שהודיעו שתפסו את בני אבן [קרדיט לירדן] אז חברה שלי נכנסת כזה לבית שלי ופוצחת במחול ובשירה