גמר חתימה טובה לכל פורום אקזיט

ToXic BoY17

New member
../images/Emo216.gifגמר חתימה טובה לכל פורום אקזיט

גמר חתימה טובה לכל חברי פורום אקזיט ולכל בני משפחותיכם
במקרה שפגעתי במישהו/י מכם/ן... גמר חתימה טובה וצום קל לכל בית ישראל
ותזכרו לא ללכת היום הרבה ברגל כי תהיו ממש ממש צמאים ולא תדעו איך לצאת מזה חח(מנסיון רב שלי). יאללה שיהיה לכולנו בתיאבון ולרוויה בארוחה מפסקת. הצום מתחיל ב-17:04 ומסתיים ב-18:02. שיהיה לכולנו קל ויעבור מהר ובלי בעיות
וגם לאלה שלא צמים...תזכרו את יום זה כיום שהוא--->יום צום כדי לחפר על הטעויות ולבקש סליחה. אז אל תשכחו לבקש סליחה אבל אם אתם לא צמים
נתראה מחר אחר השעה 18:02 כשהבית שלי יחזור מהשביתה שהוא בקרוב נכנס אליה. שלכם, סהר

צם קל! גמר חתימה טובה../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif

חברות שלי כלכך נחמדות ועושות פיקניק ושותות ומעשנות וכל זה כדי לעצבן את קרן
לפני שנתיים נשברתי בגללן
ואבל אל דאגה השנה זה לא יקרה!!!
יאללה צום קל! אני עושה צמות =]

HiLi88

New member
גמר חתימה טובה,

סליחה אם פגעתי בכם באיזושהי דרך! שיהיה לכולם צום קל.

ToXic BoY17

New member
חויות מערב יום כיפור עם סלבריטאי../images/Emo13.gif

חח בערב יום כיפור זו מסורת שכולם נפגשים בבנק הפועלים בשכונת שיכון דן אצלנו. השנה כולנו נפגשנו-תלמידי עירוני י"ד לדורותיהם מגיל 15 עד 22 ואפילו יותר. אז כך היה, יצאנו מהבית שלי ביום ראשון ב-9:30 והמשך לכיוון טופ דן ובנק הפועלים שבדרך התווספו אלינו חברים וידידות רבים. האטרקציה של הערב הייתה מייקל לואיס. מייקל לואיס הוא חבר של המון אנשים מהשכבה שלי ושכבה מתחתיי מכיוון שהוא למד איתם ביסודי ואיתנו בתיכון שנה אחת. כל הבנות פשוט רדפו אחריו וצעקו לעברו. בנות מסויימות גם צעקו לו "מה, אתה לא עיוור?"...והיו כאלה שצעקו "איפה מייקל לואיס?" כשהוא ישב ממש לידן...קיצר סלברטי להעביר איתו את הצום. לפחות הצחוק מההיסטריה של הבנות גרם לנו לשכוח את השלט "6 מיים מינרלים ב-7.99" שהיה ממש לידנו. אני וידידה שלי משכנו את עצמנו עד 2 לפנות בוקר ואז התחלנו לצעוד הביתה. שהגענו ליד הבית פגשנו עוד מכרים אז נשארנו עד השעה 3...ככה עבר יום כיפור מהר בלי רעב, בלי צמאה ובלי שיעמום.

למעלה