האדמה השבועית

Berliner star

New member
../images/Emo216.gifהאדמה השבועית../images/Emo216.gif

הראשון שיענה על השאלה הבאה אחרי השעה 00:30 יואדם ממחר למשך שבוע ויחליף את שירי (שאגב, עשתה עבודה נהדרת
) מי הוא פרדי רוברט
(יותר קל אולי בלי ה"רוברט" למרות שזה דיי מרמז
) או מה הקשר שלו לרובי
זו שאלה קצת יותר קשה.. אבל עדיין סבירה
אז.. מי האדום הבא

Nattie

New member
דרך אגב..

בן כמה הוא צריך להיות עכשיו החמודי הזה? ואת יודעת אם יש לו עוד אחיינים?

Berliner star

New member
ניראה לי

שהוא צריך להיות בשבע וחצי.. בערך. לא בטוחה
ויש לו עוד אחיינית
רואים אותה בקלים של Strong הוא הסנדק שלה, לא יודעת אם הוא גם הסנדק של פרדי..

Berliner star

New member
../images/Emo207.gif שירי

לפני כמה זמן (הרבה זמן
) את וירדן דיברתן על איזו שחקנית ישראלית אחת שעשתה פאדיחות עם רובי... מממ את מוכנה להרחיב

את בטוחה שאת מוכנה

לשמוע איזה פאדיחות היא עשתה?
השחקנית היא אחותו של סמי הורי (שכחתי איך קוראים לה
), היא התארחה בתוכנית של אלי יצפן וסיפרה שם את הסיפור. יש לה חבר טוב שגר בלונדון והיא טסה כדי לבקר אותו, יום אחד הוא לקח אותה לבקר חבר אחר שלו- ותאמיני או לא- החבר הזה הוא רובי(!!)... היא מספרת שרובי ניסה לעשות עליה רושם אבל היא לא הכירה אותו ולא ידעה מי זה רובי ויליאמס והוא התפלא שהיא לא מכירה אותו. היא סיפרה שהיא היתה די אדישה אליו ולא התנהגה אליו באהבה רבה כמו שהחברים שלו שהיו שם התנהגו, והיא גם אמרה שהיא לא מכירה אותו ובישראל לא שמעו עליו בכלל (
). בניסיון "לרענן" לה את הזיכרון הוא שר לה כמה שירים שלו ואפילו השמיע לה את אחד מהדיסקים שלו, אבל היא אמרה שהיא היתה מאוד אדישה אליו ועדיין לא הכירה מיהו ושהוא לא ממש עשה עליה רושם...
*מגלגלת עיניים* כאילו שכל זה לא מספיק- הוא הזמין אותה להצטרף אליו ולחבריו להופעה שלו (וגם קיבלה שורה ראשונה בנוסף לכל...) ואחרי ההופעה היא נסעה איתם גם בחזרה לבית שלו והחברים שלו הדליקו סיגריות (לא מהסוג הרגיל אם את מבינה למה אני מתכוונת
) והציעו גם לה סיגריה, אך היא לא רצתה וכשהם ניסו לשכנע אותה, רובי המלאך הגן עליה וביקש מהם שיפסיקו כי היא ילדה טובה (ולא בגישה המזלזלת)... (ירדן- שכחתי משהו?)

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif איזה פוסטמה...

גם אם את באמת לא מכירה אותו ואף פעם לא שמעת עליו (מה שלא ניראה לי..) זה לא אומר שצריך להתייחס ככה לבן אדם ולא צריך להגיד דברים שלא יודעים! לא שמעו עליו פה
למה סתם להגיד? חחח בכל מיקרה.. תודה. אני לא יודעת איך פיספסתי את זה כי הייתי צופה ביצפאן קבוע מפסידה שום תוכנית! בקיצר, סיפור מוזר בהחלט
תודה

a Warming Sign

New member
ושיא השיאים זה שהיא ביקשה ממנו לעשות לה קפה!

משהו בסגנון..כנראה שהוא הציע לה קפה והיא אמרה לו איך היא רוצה..לא זוכרת את הפרטים בדיוק.. והדיסק שהוא השמיע לה היה escapology..הוא השמיע לה את פיל! והיא גם ממש לא יפה בנוסף להכל!

זה שהיא היתה שם

זה כבר פאדיחה
אבל נכון- שכחתי את הקטע עם הקפה
ממש חצופה, אני מקווה בשבילה שלפחות היא השאירה טיפ!!

למעלה