החוליה החלשה - תוצאות

../images/Emo216.gif החוליה החלשה - תוצאות ../images/Emo216.gif

טטם טטם אחרי חצי שנה ששיגעתי אתכם עם המשחק הזה [ת'אמת גם אני התייאשתי] מגיעות התוצאות
במקום השלישי
אם הדרך במקום השני
מה לאכול |רקמול|ובמקום הראשון, השיר שהכי אהבתם מהדיסק "בכיף"..., הוא
פולנים!!!!111

פרקשון

New member
אהאעהאעאאהע פולניםםםםםםםםםם

ישששששש אשכנזים הביתה פיפי ולישון

בבניין שבשכונה שלנו יש מלא פולנים!!

ואני משחק עם הבת של אחד השכניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היא אומרת תעזוב אל תציץ היא אומרת תקשיבבבבבבבבבבבב כי אתה מעדות המזרח ואותי לא תשכיבבבבבבב טאן טאן טאן טאן טאן טאן טאן טנה נה נה נה טולולוווווווווווווווו בשבת מאחורה אותך על אופניים מרכיבבבבבבבבבבבב את חושבת קסדה ואני לא כי זה לא מג-ניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב היא אומרת אתם לא רוכבים טוב כמו פולניםםםםםםםםםםםםםםםםם התאפקתי מאוד לא לתת לה אגרוף... קבל עכשיו ת'גרוב אני הוא זה שמגלגל לך ת'כרוב באורז מביא לך את הצימעס עם הפירה ליד השניצל בלי שום עזרה, כן אני האיש הרע של הגפילטע פיש אז מיידלע תאכל ת'רגל הקרושה שלך עד הסוף המר עוד ביס קטן וזה נגמר מקרקוב עד לוורשה לא תמצא עוד שום דבר כה מפואר וחינני כי אתה לא פולני או ווווווווווווווווווווו ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אוווווווווו כי אתה לא פולני! אווווווווווווווווו אוווווווווו עוד ביס קטן וזה נגמר עד הסוף המר! עוד ביס קטן וזה נגמר עד הסוף המר! עוד ביס קטן וזה נגמר עד הסוף ה טוווווווווווו פולנים

טובי מתוקה

את תעשי גם על 'ככה מפנקים' או שאת רוצה שאני אעשה על זה? זתומרת, אני מוכן, אם את לא עושה...

למעלה