הו, זה כן שלח
T The Girl Who Lived New member 25/10/07 #80 הו, זה כן שלח../images/Emo122.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif
א אטומיק בייגל New member 21/10/07 #1 ../images/Emo216.gifהחוליה החלשה!../images/Emo216.gif (עלע בפולין כמו שאתם בטח יודעים [ויש לה שלג ] והיא חוזרת רק ביום שני בבוקר.) הפעם העפתם ברוב קולות את Another Day ועוברים לשיר הבא. P: שם השיר שאתם רוצים להעיף בכותרת, לשרשר להודעה הזאת. שתהא השארון עמכם. :] (אבל היא לא תהיה, כי אתם קקות שמעיפים שירים יפים שלה. ) The Dance The Other Half (of Me) Bittersweet World of Make Believe Jane Doe Overcome The Swan Song Towards The End
../images/Emo216.gifהחוליה החלשה!../images/Emo216.gif (עלע בפולין כמו שאתם בטח יודעים [ויש לה שלג ] והיא חוזרת רק ביום שני בבוקר.) הפעם העפתם ברוב קולות את Another Day ועוברים לשיר הבא. P: שם השיר שאתם רוצים להעיף בכותרת, לשרשר להודעה הזאת. שתהא השארון עמכם. :] (אבל היא לא תהיה, כי אתם קקות שמעיפים שירים יפים שלה. ) The Dance The Other Half (of Me) Bittersweet World of Make Believe Jane Doe Overcome The Swan Song Towards The End
ג גברת פלפלת האחת New member 21/10/07 #2 ../images/Emo128.gifThe Swan Song לא מעיפה את האחרים כי אי אפשר פשוט ואת Overcome ו World of Make Believe לא שמעתי כך שזה לא הוגן אם אעיף אותם., ;;
../images/Emo128.gifThe Swan Song לא מעיפה את האחרים כי אי אפשר פשוט ואת Overcome ו World of Make Believe לא שמעתי כך שזה לא הוגן אם אעיף אותם., ;;
F feel the revenge New member 21/10/07 #3 World of Make Believe ../images/Emo128.gif מה אנוט'ר דיי, לא
מ מגרש השוודים New member 21/10/07 #4 WOMB../images/Emo128.gif XDDDD מה שכתבת ממש הצחיק אותי וזה ממש קשה אחרי הסיבוב הזה אין לי את מה להעיף בכלל
WOMB../images/Emo128.gif XDDDD מה שכתבת ממש הצחיק אותי וזה ממש קשה אחרי הסיבוב הזה אין לי את מה להעיף בכלל
מ מגרש השוודים New member 21/10/07 #20 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo46.gif
מ מגרש השוודים New member 21/10/07 #16 עמיר, צא מהפורום../images/Emo128.gif../images/Emo88.gif לא בא לי עליך נו מה אתה מעיף את דה דאנס?
T The Phantom Agony New member 21/10/07 #18 אתה לגמרי חולה נפש|: אלעד\אביעד אני מציע שתחסמו אותו או משהו ]: