מה השיעמום הזה

5ifi

New member
../images/Emo216.gifמה השיעמום הזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo216.gif

התייבש פה טוטאלית. אז החלטתי ללכת על המומחיות השנייה שלי, ולעשות פה שאלון חופר- כי כבר הרבה זמן לא היה כאן אחד כזה
קבלוהו:
שם:
והאחרון שקראת:
תכנית טלוויזיה אהובה:
והאחרונה שראית:
סרט אהוב:
והאחרון שראית:
מתי בפעם האחרונה...
צחקת באמת:
בכית באמת:
בכית לא באמת?!
התחילו איתך:
ביזבזת יותר מדי כסף:
גילית משהו מפתיע:
השתעממת עד מוות:
עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו:
הברזת מבי"ס:
~היית בבי"ס~
:
שיחקת שש-בש:
הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!
):
התמכרת לשיר:
ולאוכל:
ולכל דבר אחר (?!):
חלמת משו וזכרת אותו בבוקר:
נשארת ערה כל הלילה:
לא אכלת כלום יום שלם:
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע:
רקדת בגשם:
צרחת מפחד:
היית 'צומי' במודע:
שנאת את עצמך:
צעקת על מישהו:
קינאת במישהו אחר:
היית גאה בעצמך:
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית:
התעלמת ממישהו בכוונה:
סיננת מישהו בטלפון:
ניתקת למישהו בפרצוף:
רצית לצרוח ולא עשית את זה:
נשבר לך הלב:
שברת לב:
השם שלך הופיע בעיתון:
טוב, אני יכולה להמשיך לנצח...מה גם שהעסק נגנב בחלקו מפורום סקרים ושאלונים... טוב, תהיו בריאות ושתפו פעולה, ביצ'ז!!!

The Ocean Girl

New member
יאי D:

שם: דנה גיל: 14 ספר אהוב: יש הרבה XD והאחרון שקראת: כישוף אפל-מלחמת האלים סיימתי! D: תכנית טלוויזיה אהובה: גם הרבה XD והאחרונה שראית: בוב ספוג XD סרט אהוב: איילנד והאחרון שראית: אממ את ההתחלה של 1408 |@מתי בפעם האחרונה...
צחקת באמת: אתמול? בכית באמת: לא זוכרת D: בכית לא באמת?! לא זוכרת XD התחילו איתך: אממ >< ביזבזת יותר מדי כסף: לא זוכרת >< גילית משהו מפתיע: אתמול השתעממת עד מוות: עכשיו >< עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו: לפני כמה דקות >< הברזת מבי"ס: אממ חודש שעבר? XD ~היית בבי"ס~: היום >< שיחקת שש-בש: ממזמן XD הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!): אממ לא זוכרת.. התמכרת לשיר: אני כבר מכורה לשיר כבר כמה חודשים XD ולאוכל: אממ >< ולכל דבר אחר (?!): אממ >< חלמת משו וזכרת אותו בבוקר: אתמול D: נשארת ערה כל הלילה: לא זוכרת >< לא אכלת כלום יום שלם: אממ לא נראה לי שזה קרה
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: לג'ארד?
רקדת בגשם:לא קרה XD אולי כשהייתי קטנה אבל אני לא זוכרת שזה קרה XDD צרחת מפחד: אוו ממזמן D: היית 'צומי' במודע: היום D: שנאת את עצמך: היום >< צעקת על מישהו: היום D: קינאת במישהו אחר: היום >< היית גאה בעצמך: >< הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: אממ התעלמת ממישהו בכוונה: היום D: סיננת מישהו בטלפון: לא זוכרת
ניתקת למישהו בפרצוף:חחח ממזמן זה לא קרה
רצית לצרוח ולא עשית את זה: אממ אם אני רוצה לצרוח אני צורחת!
נשבר לך הלב: ווואו, לפני מלא זמן D: מלא מלא D: שברת לב: כמו התשובה הקודמת D: השם שלך הופיע בעיתון: ממזמן D:

Wrath Within

New member
כפרעלייך../images/Emo24.gif../images/Emo11.gif

שם: גליה גיל: 17 ספר אהוב: מי קורא XD והאחרון שקראת: פינוקי תכנית טלוויזיה אהובה: ד"ר האוס, שנות ה70, כל הטובות שלא משדרים יותר :( והאחרונה שראית: Gossip Girl "אחת שיודעת" סרט אהוב: אוהוווו יש המון והאחרון שראית: "חייב לאהוב כלבים" היום בבוקר
מתי בפעם האחרונה... צחקת באמת: היום בכית באמת: מזמן בכית לא באמת?! מזמן מאד התחילו איתך: בקניון לפני כמה שבועות ביזבזת יותר מדי כסף: לא זוכרת גילית משהו מפתיע: סביר להניח שהשבוע מתישהו השתעממת עד מוות: היום לגמרי....שעתיים אזרחות ואז חיבור, יש יותר קנס מזה?! עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו: היום הברזת מבי"ס: שבוע שעבר ~היית בבי"ס~: היום XD שיחקת שש-בש: חחחחחחחח ואוו מזמן הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!): LOL, סביר להניח שאני מפסידה כל יום התמכרת לשיר: כל יום ולאוכל: היום, לסלט של אמא D: והדגש|לכל דבר אחר (?!): היום, לחייל החתיך שיש לנו בביה"ס D:
חלמת משו וזכרת אותו בבוקר: לפני כמה ימים נשארת ערה כל הלילה: בחופש הגדול לא אכלת כלום יום שלם: לפני חודש חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: סוף יב'? רקדת בגשם: בטח צרחת מפחד: חח כה היית 'צומי' במודע: מודה באשמה שנאת את עצמך: כל יום מחדש צעקת על מישהו: כל יום מחדש קינאת במישהו אחר: תלוי היית גאה בעצמך: כל יום מחדש הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: היום, בדיוק היום. אנשים יכולים להיות לעיתים כפויי טובה. התעלמת ממישהו בכוונה: היום כנראה סיננת מישהו בטלפון: מזמן ניתקת למישהו בפרצוף: XD רצית לצרוח ולא עשית את זה: היום בכיתה, מתסכול נשבר לך הלב: מזמן שברת לב: מזמן מאד כנראה. השם שלך הופיע בעיתון: לא, עוד לא סלב.

יאאא אני אוהבת שאלונים../images/Emo99.gif

שם:עדי גיל:13 ועוד חודש 14!
ספר אהוב:מישהו לרוץ איתו,אראגון והאחרון שקראת:אישה בורחת מבשורה תכנית טלוויזיה אהובה:בליץ'
והאחרונה שראית:בליץ'
סרט אהוב:50 דייטים ראשונים,והאביר האפל,וג'אמפר
והאחרון שראית:וול אי מתי בפעם האחרונה... צחקת באמת:היום בכית באמת:נראה לי ככה לפני שבועיים בכית לא באמת?! הא? התחילו איתך:או או מישהו חתיך
ביזבזת יותר מדי כסף:בקניות בגדים
גילית משהו מפתיע:היום,היה לי יום מלא תגליות
השתעממת עד מוות:יום שלישי עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו: היום,ידיד שלי שהיה ממש נחמד בבוקר ובצהריים ממש התרחפנתי מרוב שהוא היה מגעיל,וגם עוד משהו שאמרתי לחברה שלא הייתי צריכה להגיד. הברזת מבי"ס:יום שלישי שעבר
~היית בבי"ס~:היום שיחקת שש-בש:אף פעם
הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!):היום,באיקס עיגול עם חברה
התמכרת לשיר:וואיי אני כל פעם מכורה לשיר אחר
ולאוכל:חצילים
ולכל דבר אחר (?!):חצילים?
חלמת משו וזכרת אותו בבוקר:וואי הרבה זמן לא חלמתי
נשארת ערה כל הלילה:חופש גדול לא אכלת כלום יום שלם:לא זוכרת
חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: היום
רקדת בגשם: שנה שעברה בחורף נראה לי
צרחת מפחד:שנה שעברה בלונה פארק באנגליה,בחיים לא עולה לרכבות הרים>< היית 'צומי' במודע:היום
איזה יום מלא חוויות היה לי
שנאת את עצמך:היום בבוקר כשלא מצאתי מה ללבוש>< צעקת על מישהו:אתמול
והיום על ילד מטומטם בהסעה
קינאת במישהו אחר:היום
היית גאה בעצמך:וואי מלא זמן כבר לא
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית:חה היום
התעלמת ממישהו בכוונה:לא זוכרת,אבל נראה לי השבוע. סיננת מישהו בטלפון:אממ אתמול ניתקת למישהו בפרצוף:חה! ב18 לאוקטובר,זוכרת את היום הזה יותר מדי טוב>< רצית לצרוח ולא עשית את זה: כל יום כמעט נשבר לך הלב:השנה שברת לב:לא ידוע לי
השם שלך הופיע בעיתון:שו?

5ifi

New member
וגם עונה לעצמי!!../images/Emo68.gif

שם:יפי גיל:18 ספר אהוב:תולדות האהבה, הנסיך הקטן, שלושת המוסקיטרים ועוד ועוד... והאחרון שקראת:הרפתקאות המוסקיטרים אחרי עשרים שנה. כן, זה שם ארוך לספר...
תכנית טלוויזיה אהובה:אעעע...ווילדפייר! והאחרונה שראית:המממ...חדשות נראלי... סרט אהוב:שודדי הקאריביים, מולאן רוז',סיפורו של אביר ועוד ועוד... והאחרון שראית:אוגוסט ראש!!!
מתי בפעם האחרונה...
צחקת באמת:עכשיו, כאילו לפני דקה וחצי, כשאחי שר לי אופרה, והוא בכלל ערס! בכית באמת: אמממ...ביום הזיכרון לשואה שנה שעברה...אה, וכשראיתי אנסטסיה לפני שבועיים... בכית לא באמת?! טוב...כשראיתי אוגוסט ראש התחילו איתך:לפני שבועיים באוטובוס...זוועה!
ביזבזת יותר מדי כסף: שבוע שעבר....כשקניתי את מגפיי המושלמיםץץץחמש מאות שקלים! גילית משהו מפתיע: אמממ...וואו...לא זוכרת. השתעממת עד מוות: אתמול חח...כמו כל יום רביעי וראשון. עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו: המפף. לא זוכרת. הברזת מבי"ס:חיחיחי...לא זוכרת יואו! זה היה מזמן!!! ~היית בבי"ס~: בראשון בספטמבר, תלמידה נאמנה שכמותי... שיחקת שש-בש: ווא... לא זוכרת. הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!): לא זוכרת, בחיי. התמכרת לשיר:אני עכשיו. northren downpour של פאניק...
ולאוכל:בתקופת החגים..לעוגיות שוקולדצ'יפס מושיות.... ולכל דבר אחר (?!): אממממ...אני מכורה כבר שנים לפוך-נוצות...זה נחשב?! חלמת משו וזכרת אותו בבוקר: לפני שלושה ימים. חלום הזוי ביותר. אל תשאלו. נשארת ערה כל הלילה: לא מזמן, האמת... לא אכלת כלום יום שלם:ביום כיפור. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע:נראה שזה מה שאני עושה כיום... רקדת בגשם:שנה שעברה... צרחת מפחד: בסופרלנד, החופש. היית 'צומי' במודע: אה. לא נראה לי שהייתי. לא במודע, צר לי. שנאת את עצמך: חוששתני שאני לא מסוגלת לשנוא את עצמי...נרקסיסטית... צעקת על מישהו: לא צעקתי בזמן האחרון, אבל הייתי מאוד קרובה לזה...כל מיני אנשים מוזרים ומטרידים טלפוניים.
קינאת במישהו אחר: נופ. לא זוכרת. היית גאה בעצמך: כל יום מחדש, טופחים לי על האגו, מה אני אעשה! הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: שנה שעברה בפורים בערך...בתקופת ההכתרה...כשלא נתנו לי את התפקיד שרציתי. (כן, הייתי קטנונית, אבל זה הגיע לי!!) התעלמת ממישהו בכוונה: טשה! כמעט כל יום... סיננת מישהו בטלפון:מזמאאאאן...! ניתקת למישהו בפרצוף: חיחיחי! לפני כמה שבועות. מטרידה-טלפונית חולת נפש!
רצית לצרוח ולא עשית את זה: אתמול, בשיעור! כמה בנות יכולות להיות קשות-הבנה!?!! התיסכול!!! נשבר לך הלב: nevaaaa!!!!! שברת לב: כנראה שלפני שבועיים, באוטובוס...
ומגיע לו. חצוף
השם שלך הופיע בעיתון: אפעם. אבל הופעתי בטלוויזיה..לפני אע...שלוש וחצי שנים! *סלב אש*

5ifi

New member
מה עשיתי בטלוויזיה?

שאלה טובה. לא עשיתי שם כלום! הם רדפו אותי! זוכרת שלפני ממש הרבה זמן היו הפגנות למען גוש קטיף ואז עשו את ה'שרשרת הישראלית' מהגוש עד ירושלים? אז אני הייתי שם. וצילמו אותנו. טוב, צילמו אותי. שרה את התקווה. ~פאדיחתאש~ אוגוסט ראש מושלם!!! כל הסרט רק בכיתי!

Love Metal 666

New member
מממ.

שם: סמדר. גיל: 16. ספר אהוב: הארי פוטר.
והאחרון שקראת: באמצע "הסוד". תכנית טלוויזיה אהובה: סקראבס. והאחרונה שראית: סקראבס. סרט אהוב: מלכת הארורים.
והאחרון שראית: המין היפה. מתי בפעם האחרונה... צחקת באמת: כל הזמן... בכית באמת: לא זוכרת. בכית לא באמת?! חח לא נראה לי שעשיתי את זה אי פעם... התחילו איתך: מזמן... ביזבזת יותר מדי כסף: פעם אחרונה שהייתי בת"א. גילית משהו מפתיע: יום שני נראה לי. השתעממת עד מוות: אתמול. עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו: לא זוכרת. הברזת מבי"ס: יום ראשון. ~היית בבי"ס~: יום רביעי כשחזרנו מהטיול. שיחקת שש-בש: יום שלישי. הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!): יום שלישי (בשש בש
) התמכרת לשיר: לא זוכרת. ולאוכל: אתמול, חיסלתי טיק טק כל היום. ולכל דבר אחר (?!): רביעי בערב, הסווטשירט של הטיול (הכי מחמם שהיה לי אי פעם)... חלמת משו וזכרת אותו בבוקר: וואו, זה לא קרה שנים... נשארת ערה כל הלילה: במפגש שאני לא זוכרת מתי הוא היה... לא אכלת כלום יום שלם: לא זוכרת. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: לא זוכרת. רקדת בגשם: לא הייתי פה כשירד גשם... צרחת מפחד: יום ראשון נראה לי. היית 'צומי' במודע: לא זוכרת. שנאת את עצמך: כל הזמן. צעקת על מישהו: ראשון או שני. קינאת במישהו אחר: יום רביעי, לידיד שלי היה קולה... היית גאה בעצמך: יום רביעי כשסיימתי את המסלול. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: לא זוכרת. התעלמת ממישהו בכוונה: רביעי. סיננת מישהו בטלפון: לא זוכרת. ניתקת למישהו בפרצוף: לא זוכרת. רצית לצרוח ולא עשית את זה: ראשון או שני. נשבר לך הלב: לא זוכרת. שברת לב: לא זוכרת. השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכרת אם זה קרה אי פעם...

Aarieli

New member
אוקיי..:)

שם:אריאל גיל:13 ו3 חודשיים [חחח בסוף אני 13
] ספר אהוב:אהמ,אין כזה.. והאחרון שקראת:האי ברחוב הציפורים תפוס או משהו כזהה=\ תכנית[יות]טלוויזיה אהובה:פיי יש מלא אבל אני לא זוכרת
והאחרונה שראית:הפוליגרף..היה שם הומוDDDD: סרט אהוב:קליק ומלך האריות ועוד... שאני לא זוכרת והאחרון שראית:שיגעון של בנות מתי בפעם האחרונה... צחקת באמת:היום בכית באמת:שבוע בכית לא באמת?!אתמול.. התחילו איתך:אינ'לי מושג מתי מתחילים איתי .. ביזבזת יותר מדי כסף:אהמ,לא זוכרת.. גילית משהו מפתיע:היום. השתעממת עד מוות:כל יום.. עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו:כל יום.. הברזת מבי"ס:היוםם אבל רק משיעור אחד..
~היית בבי"ס~:היום? שיחקת שש-בש:איך משחקים בזה? הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!):בערך כל יום.. התמכרת לשיר:לפני שבוע, של פאניק אט דה דיסקו.. ולאוכל:אהמ,,, ולכל דבר אחר (?!):לפני חודשיםם לג'אררד3> חלמת משו וזכרת אותו בבוקר:לפני שבועע.. נשארת ערה כל הלילה:בחוופש לא אכלת כלום יום שלם:ביום כיפור אבל בכללי אני רגילה לא לאכול [למרות שאני שמנהההXD] חיכית למשהו שלעולם לא יגיע:כל החיים שלי:( רקדת בגשם: חח לא רקדתי,סתםם דילגתי בין השלוליות ושרתי שנינו תחת מטריה אחתXD צרחת מפחד:לא זוכרת היית 'צומי' במודע: לא זוכרת.. שנאת את עצמך:כל יוםם... צעקת על מישהו:היום. קינאת במישהו אחר:אהמ,,,סביר להניח שתמיד.. היית גאה בעצמך:כשקיבלתי 75 באנגלית
הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית:כל יום..:( התעלמת ממישהו בכוונה: אתמול, סיננת מישהו בטלפון:לפני שבועע.. ניתקת למישהו בפרצוף:אתמול,לאמא שלייXD רצית לצרוח ולא עשית את זה:כל יוםם... נשבר לך הלב:אהמ,נראלי לפני שבועעע [חח לא אני לא מאוהבת במישהו..
אלה אם כן ג'ארד לטו נחשב?] שברת לב:לא נראאאלי שזה קרה או יקרה... השם שלך הופיע בעיתון:לפני שנה,אבל היה תמונה שלי..[רק]

5ifi

New member
לאיזה שיר של פאניק?

כי אני גם מכורה לאחד עכשיו!!! וג'ארד...*sigh* גם לי (ולכל החברות שלי...חחח) הייתה תקופה כזאת...!

Aarieli

New member
[שיר כ"כ יפהה]i write sins not tragedies ואת?

חחח לכולם הייתה תקופה כזאתXD [חווץ ממני שהתקופה הזאת באה עכשיוו
]

5ifi

New member
northren downpour

אבל גם איי רייט סינס טוב! פשוט לא הייתי צריכה לחרוש עליו בעצמי כי הוא נחרש בגלגלצ ועבדתי באותה תקופה ככה ששמעתי גלגלצ נון-סטופ. תשמעי את נורט'רן... הוא מושלם והוא מהחדש שלהם. ואפילו יש לו קליפ חמוד!

Aarieli

New member
אה...../images/Emo6.gif

איזה באסה,איך פיספסתי את החרישה על זה..
. שיר יפפעע!!![קצת רגוע..=\] בת כמה את?

Tender Thunder

New member
פחח חצי מהשאלות נמחקו באופן מסתורי

ע"י מקש מסתורי ביותר בשם DELETE. ספר אהוב: "מארלי ואני"/ג'ון גרוגן זה ספר שאני אוהבת
. והאחרון שקראת: New Moon של סטפאני מאייר, או הכרך הראשון של "אבן הדמעות" (את השני אסיים היום או מחר). תכנית טלוויזיה אהובה: היום? שנות השבעים
. והאחרונה שראית: במקרה זה הדבר האחרון שראיתי. מתי בפעם האחרונה... צחקת באמת: בטח רגע לפני שבכיתי באמת, וזה לא היה מזמן... בכית באמת: בטח רגע לפני שצחקתי באמת, וזה לא היה מזמן... בכית לא באמת?! אנאערף. התחילו איתך: לפני כמה ימים. ביזבזת יותר מדי כסף: too long ago. גילית משהו מפתיע: אני חושבת שאתמול... אם רק יכולתי לזכור מה זה היה... :p השתעממת עד מוות: בטח אתמול או שלשום. הברזת מבי"ס: יום רביעי או חמישי, אבל רק משעתיים (ועוד אחת שלא ידעתי שתהיה - כי הודיעו עליה בשעתיים האלה..). אבל זה לא קורה הרבה השנה.. ~היית בבי"ס~: יסטרדיי. שיחקת שש-בש: מעולם לא. הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!): מעולם לא :>. התמכרת לשיר: השבוע. ולאוכל: אה.. אני חושבת שזה היה לא מזמן, אבל אני לא זוכרת לאיזה אוכל.. ולכל דבר אחר (?!): לא ניכנס לזה :)... חלמת משו וזכרת אותו בבוקר: אתמול. נשארת ערה כל הלילה: אתמול.. וכל לילה. אני לא ישנה. I'm a Vampire! לא אכלת כלום יום שלם: השבוע. חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: השבוע. רקדת בגשם: בגשם הראשון או השני השנה, עד שהבנתי שיכולים לראות אותי מהמרפסת למרות שהשמש עוד לא זרחה לגמרי
. צרחת מפחד: אני לא נוטה לצרוח מפחד. היית 'צומי' במודע: it's been awhile.. צעקת על מישהו: אתמול או שלשום ככל הנראה. קינאת במישהו אחר: לא מזמן. אבל גיליתי שאני יכולה להרגיש גם משהו שאפשר לבלבל אותו עם קנאה, אבל הוא לא... אני מניחה שבאיזשהו מובן זה דבר טוב, אבל.. היית גאה בעצמך: אתמול או שלשום... אבל זה לא גרם לי להרגיש טוב. לא כל דבר טוב שאנחנו עושים מרחיק צער.. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: אתמול או שלשום. התעלמת ממישהו בכוונה: אתמול או שלשום. סיננת מישהו בטלפון: אתמול או שלשום. ניתקת למישהו בפרצוף: אתמול או שלשום. שברת לב: אני חוששת שלא מזמן. השם שלך הופיע בעיתון: לא זוכרת
.

Tender Thunder

New member
התכוונתי שמעולם לא הפסדתי בשש-בש,

אבל אני לא מצליחה להיזכר בפעם האחרונה שהפסדתי בשום דבר אחר :>. יאי XD.

Rose131

New member
לא התייבש טוטאלית, שש!

שם:נועוש גיל:17 ספר אהוב:ארבעה בתים וגעגוע, על הילד, טריינספוטינג.. והאחרון שקראת:מידנייט סאן. למרות שזה חצי. אז ברייקינג דאון. תכנית טלוויזיה אהובה:אנג'ל והאחרונה שראית:באפי סרט אהוב:מולאן רוז', רקוויאם לחלום והאחרון שראית:אמ. נו, משהו של האחים כהן. איך קוראים לו? מתי בפעם האחרונה... צחקת באמת:3 דקות בכית באמת:כמה ימים דווקא.
בכית לא באמת?!..
התחילו איתך:נראה לי שאתמול.
ביזבזת יותר מדי כסף:כל החיים שליXD גילית משהו מפתיע:ממ.. היום! השתעממת עד מוות:וואי, מזמן.
עשית משו שכעסת על עצמך אח"כ שעשית אותו: אתמול הברזת מבי"ס: אתמול.
~היית בבי"ס~: אתמולXD שיחקת שש-בש:מזמן.
הפסדת(באופן כללי, לא בשש-בש!):אמ. אנערף. התמכרת לשיר:היום ולאוכל:באופן תמידי ולכל דבר אחר (?!):XD איזה שאלות מפגרות, שיואו. חלמת משו וזכרת אותו בבוקר:היום נשארת ערה כל הלילה:מזמן.
לא אכלת כלום יום שלם:2.9 נראה ליXD חיכית למשהו שלעולם לא יגיע: כל החיים שלי רקדת בגשם: XD צרחת מפחד: שלשום היית 'צומי' במודע: ממ.. כל הזמן?XD סתם. אנערף. שנאת את עצמך: היום צעקת על מישהו: היום קינאת במישהו אחר: היום היית גאה בעצמך: אממ.. היום, קצת. הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית: אתמול התעלמת ממישהו בכוונה: אתמול. וגם היום, בעצם. סיננת מישהו בטלפון:אמ. מזמן. ניתקת למישהו בפרצוף:יום רביעי רצית לצרוח ולא עשית את זה: היום נשבר לך הלב: ממ שברת לב: ממ! השם שלך הופיע בעיתון: לאנראהלי שהוא הופיע.

למעלה