סיכום שבועי בפורום

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo216.gifסיכום שבועי בפורום../images/Emo216.gif../images/Emo88.gif

קדימה,כולם לענות
שיר השבוע שלכם-
קליפ השבוע-
אלבום השבוע-
תכנית/סרט השבוע-
משהו שהרס לכם ת'שבוע-
משהו משמח שקרה השבוע-
תיכנונים לסופ"ש-
תמונת השבוע- שתהיה לכולם שבת שלום,מהנה ורגועה

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo88.gif

שיר השבוע שלכם-מבול-קרן פלס-זה לא אמיתי-נינט,אל תוותר-אמיר פיי ועוד ועוד.
קליפ השבוע-מחכה-ריטה
אלבום השבוע-רמזים,יחפה,דבש בכוורות
תכנית/סרט השבוע-דני הוליווד
משהו שהרס לכם ת'שבוע-שלא הרגשתי טוב
משהו משמח שקרה השבוע-החופש שקיבלתי
תיכנונים לסופ"ש-לנוח,להנות ולבלות
תמונת השבוע-

didalf

Well-known member
עעעעעונה../images/Emo109.gif

שיר השבוע שלכם-
אממ Destiny's Child - Survivor.mp3 קליפ השבוע-
אלבום השבוע-
תכנית/סרט השבוע-
לא רק בלודינית איזה סרט חמוד
משהו שהרס לכם ת'שבוע-
כללל מה שעשיתח בשיעור ושמתי בדיסק און קי נמחק!!!!!
משהו משמח שקרה השבוע-
אמממ קניוןןן חח תיכנונים לסופ"ש-
לקפוץ ממטוס
הצניחה!!!!!!!!!!
תמונת השבוע-

LOLO RBD

New member
עונה

שיר השבוע שלכם-אמ.....של שון פול לא זוכרת .. קליפ השבוע-אין אלבום השבוע-אין תכנית/סרט השבוע-אין משהו שהרס לכם ת'שבוע-רבתי עם חברה ... משהו משמח שקרה השבוע-קיבלתי ציונים יפים מאודד תיכנונים לסופ"ש-אין תמונת השבוע-אין שבוע טוב

liran12986

New member
היי אני חדשה כאן:)

קוראים לי לירן, אני בת 21 מת"א ומעריצה מושבעת של החבר'ה שיר השבוע שלכם- no one- alicia keys קליפ השבוע- cranck that- soulja boy אלבום השבוע- skin and bones- foo fightes הגרסה האקוסטית מומלץ לגמרי:) תכנית/סרט השבוע- תכנית- מגרש בית עונה 5, kyle xy, סרט- ארגנטינאית בניו יורק:) משהו שהרס לכם ת'שבוע- קרובת משפחה שנפטרה משהו משמח שקרה השבוע- החברה הכי טובה שלי התחתנה!!! תיכנונים לסופ"ש- 2 דייטים... תמונת השבוע- מקור ההשראה שלי וגאוותי לחיים טורי איימוס!!!

LOLO RBD

New member
ברוכה הבאה לירן אני לורן חחחח

ברוכה הבאהה.......מקווה שתהני מה ההית רואה תסדרה ..?אוו שאת שומעת את המוזיקה[ RBD ] הקיצר שמחה שנירשמת אני לורן עוד מעט 15 מרמלה מואה... אם בא לך אני בפרטי

anahi21

New member
תנקס:)

ראיתי את הסדרה, וגם את 406 שלפניה, שומעת את המוזיקה ואפילו הקלטתי את salvame באולפן הקלטות...חח

LOLO RBD

New member
ואיי יש מצב לשמוע<<<<<<????

איך הקלטת זה היה באיזה תחרות????או משהוא?

anahi21

New member
לא פשוט..

אני שרה כבר שנים, והקלטתי בעבר איזה 10 שירים. salvame ועוד 2 שירים (אחד של נטליה אוריירו, והשני של מנדי מור) היו האחרונים שהקלטתי ועדיין לא קיבלתי את הדיסק... ברגע שאני יקבל אני מבטיחה שאני ישלח קישור ותוכלו לשמוע, מה שכן, אני שמעתי את זה וזה יצא מדהים!! (בלי קשר לצניעות או חוסר צניעות...) אני רוצה ממש להקליט גם את algun dia. זה אחד השירים האהובים עליי.

LOLO RBD

New member
אני מתה לשמוע את זה...ועוד ממעריצה ישראלית

תבטיחי לי שתשימי את זה פה ובגלל שאני קרצייה אמיתית כמה שאלות חופרות: ,איך הקלטת?במסגרת של מבצע אוו ששילמת? ומלפני כמה זמן הקלטת? ???????

liran12986

New member
חח את לא קרציה...

הקלטתי באולפן הקלטות מוסמך בת"א, מן הסתם שילמתי כסף (ולא מעט) וההקלטה האחרונה הסתיימה לפני שבועיים בערך. והסיבה שזה חוקי זה בגלל שאני הקלטתי ללא מטרות ריווחיות, פשוט לעצמי גם כי אני אוהבת לשיר וגם כי אני אוהבת לשמוע את עצמי שרה. בכל אופן זה יצא ממש מדהים גם בגלל שיש לי מבטא מצויין, כשהייתי בארה"ב יצא לי לדבר עם מלאאא מקסיקנים והם בעצמם אמרו לי שיש לי מבטא, דיבור ואוצר מילים ממש טובים.

LOLO RBD

New member
תודה שענית לי זה עניין לדעת איך הקלטת

זה נשמע מזה כיף אבל גם קשהההה אל תשכחי להשמיע לי.... ותגידי איך החלפת את הכינוי אי אפשר לא?,אם כן אז תגידי לי איך.

LOLO RBD

New member
אני עוד מעט מעלה ידעות חדשות אז ככה שתוכלי

להתעדכן..

למעלה