שאלון שישיץ
_

שישיץ

New member
../images/Emo216.gif שאלון שישיץ ../images/Emo216.gif_../images/Emo79.gif

למה זה
נקרא בדיוק בוז?!?!
תחום ראשון: מספרים-
-כמה לקים יש לך (עומר
)? -כמה מאיות קיבלת השנה? -כמה עטים יש לך בקלמר? -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? -כמה חולצות כתומות יש לך? -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) -כמה כפתורים בשלט יש לך? -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) -כמה אתרים יש לך במועדפים? -כמה פעמים צחקת היום? -כמה פעמים התעטשת היום? -כמה פעמים קיללת היום? -כמה פעמים שיקרת היום? -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? -כמה שעות היית במחשב היום? כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? -כמה נעליים יש לך?ואיזה? -כמה פלאפונים היו לך? -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?
חלק שני: משימות(כן כן..גם אם אין לך כח)-
-קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?
חלק שלישי: סבירות:
-מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) חלק רביעי: מידות- -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא
סופשבוע מדהייים

dsol

New member
לא תבואי שישי(ץ) שבת_../images/Emo189.gif

למה זה נקרא בדיוק בוז?!?! - כי זה אמור להיות עגבניה מעוכה תחום ראשון: מספרים- -כמה לקים יש לך (עומר)? לא יודע... -כמה מאיות קיבלת השנה? 2 -כמה עטים יש לך בקלמר? אין לי קלמר, אבל 3 עטים בכיס של החולצה -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? תמונות , 18696 , 7.5 ג'יגה (נכון ל 21.2.06) -כמה חולצות כתומות יש לך? רק אחת כי העט הכתום שלי נשבר עליה -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? יותר מידי , בגלל זה אני לא משתמש בו כמעט, 99% משם אני לא מכיר -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לא יודע.... -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) כמה שנכנס
-עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) 4 חודשים פחות שבוע -כמה כפתורים בשלט יש לך? מי סופר ?! -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אחד, קוראים לו זובי -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) המווון ! נייר טואלט עם לבבות
-כמה אתרים יש לך במועדפים? יותר מידי.. -כמה פעמים צחקת היום? לשם שינוי, המון ! -כמה פעמים התעטשת היום? לא התעטשתי -כמה פעמים קיללת היום? לא נראה לי שקיללתי היום -כמה פעמים שיקרת היום? גם כן -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? פעמיים -כמה שעות היית במחשב היום? 5-6 כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? יותר ממה שיש לי כח לענות, אבל אני אענה בכל מקרה -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 4, 1 ספורט 3 אלגנט -כמה פלאפונים היו לך? 5 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? ואי המוון -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חח לא יודע -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? הרבה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? המון פתקיות קטנות כאלו חלק שני: משימות(כן כן..גם אם אין לך כח)- -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הגדר של הגינה -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? מדבקה של "קוייקסילבר" שיש לי על החלון -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?156842351862 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? היא פתוחה כבר, על 22 כי ראיתי חדשות -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? באסיסטית מדהימה ! -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? העכבר שלך המחשב חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) נמוכה, למרות שאכלתי היום בבוקר לזניה
-מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)לא קיימת -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוה ? -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית (בכל מקרה... גרמת לי לקום מקודם לחלון
) -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוה חלק רביעי: מידות- -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
-סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה
ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ |ערבי| ג.במידה מועטה ד.בכלל לא סופשבוע מדהייים

noa08128

New member
הדבר הזה .. ../images/Emo216.gif

דומה לחיפושית עם צבעים שונים פחחח

dsol

New member
חח נו כן.. תפוז, למה את מצפה ?!_../images/Emo189.gif

אבל אם תפעילי את הדמיטון תראיש : יש ירוק כזה באמצע זה יענו הגבעול של העגבניה והאדום זה העגבניה מן הסתם הצהוג והאדום שבצדדים זה יענו המיץ של העגבניה אבל שוב..... תפוז את יודעת....

טולייצ

New member
שאלה מעניינת ../images/Emo192.gif

תחום ראשון: מספרים- -כמה לקים יש לך (עומר)? אה? -כמה מאיות קיבלת השנה? אני חושבת שאין.. -כמה עטים יש לך בקלמר? 10 בערך -מהו האוסף הכי גדול שלך? וכמה פריטים יש בו? מכתבים. המון! -כמה חולצות כתומות יש לך? 1 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? כמעט 150 -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? 176 -כמה שירים יש לך באמפי 3? (אם יש) פעם היה משהו יותר טוב..
אני צריכה לקנות איפוד!! -עוד כמה ימים יש לך יומולדת? (בערך יא עצלן) בערך 140 ימים. -כמה כפתורים בשלט יש לך? 20 בערך -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? המון! זה האוסף השני שלי
-כמה לבבות יש לך בחדר? (פרט מה) אין
-כמה אתרים יש לך במועדפים? מליון! -כמה פעמים צחקת היום? לא הרבה.. -כמה פעמים התעטשת היום? 2 -כמה פעמים קיללת היום? - -כמה פעמים שיקרת היום? - -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? 15 דקות מקס' -כמה שעות היית במחשב היום? שעה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? 100 -כמה נעליים יש לך? ואיזה? יותר מ 20 זוגות,ביניהם : ואנס,אולסטאר,שורש מעור,עקבים של קסטרו,ובקרוב נעלי בלט מהתאטרון
-כמה פלאפונים היו לך? 6,אבל כולם עדיין קיימים! -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? שאלה קשה. -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חח לא הרבה.. -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? אפשר לספור את כל הפעמים על יד אחת! -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? ירוק זה הגוון של החדר שלי! אממ..וילון,פרחים,כסא,מצעים..הרבה! חלק שני: משימות (כן כן..גם אם אין לך כח)- -קום,לך לחלון וספר לנו. מה הדבר הראשון שאתה רואה? מכונית -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? צעיף -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 5 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? 5 (yes) -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו? ומה יש בה? גיטרה -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? כוס חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה? (גבוהה\נמוכה\בינונית) היום זה כאילו מחר כי מאוחר..אם נזמין בחזרות אז הסבירות גבוהה! -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה מאוד -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוך -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אין סיכוי כזה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוך -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית)
-מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות- -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות: את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא הזכיר לי את פלונטר!
שבת שלום! מחר אני בגן הזאולוגי!

שישיץ

New member
נו, איך היה בגן הזואולוגי,_../images/Emo79.gif

המקום הכי מסעיר בב"ש?

שישיץ

New member
מה שהיה כבר לא יהיה יותר ../images/Emo10.gif_../images/Emo79.gif

תחום ראשון: מספרים- -כמה לקים יש לך? 6-7 אבל אני לא משתמשת.. -כמה מאיות קיבלת השנה? 0
-כמה עטים יש לך בקלמר? אין לי קלמר. מילארדי עטים מפוזרים בתיק. -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אמממ כל העונות של חברים (בהתהוות) בינתיים יש לי 1-3 ו-10 ועוד מלא פרקים מפוזרים... -כמה חולצות כתומות יש לך? 0 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? 92. פףף אני צריכה להתחיל לסנן -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? גג 10 -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) אין
-עוד כמה ימים יש לך יומולדת? 210 בערך.. -כמה כפתורים בשלט יש לך? המון -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אין -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) אחד, מנורה מאיקאה במגירה. -כמה אתרים יש לך במועדפים? המון. אבל מחולקים לקטגוריות. -כמה פעמים צחקת היום? רק התעוררתי אבל הספקתי לראות 3 פרקים של חברים. אז הרבה. -כמה פעמים התעטשת היום? אפילו לא אחת. -כמה פעמים קיללת היום? בראשי הרבה. -כמה פעמים שיקרת היום? אחת. -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? אחת ארוכה. -כמה שעות היית במחשב היום? רבע שעה עד כה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? לא יודעת
-כמה נעליים יש לך?ואיזה? הרבה.. -כמה פלאפונים היו לך? 8-9 -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? 13545 -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?
-כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? הרבייי -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 2-3 חלק שני: משימות(כן כן..גם אם אין לך כח)- -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? בתים אדומים ורוח סערה. -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? שמיכה -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? הטלפון רחוק.. -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? הוא על כדורגל משו -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?
-גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? קופסא של דיסקים. חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אפסית -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות- -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? ב.במידה בינונית -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה חח שאלון ביזארי סופשבוע מדהייים

dsol

New member
יאא אני זוכר את התמונה הזו ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

שוודה

New member
../images/Emo140.gifתודה שישיץ!

תחום ראשון: מספרים- -כמה לקים יש לך (עומר)?
אין לי... -כמה מאיות קיבלת השנה?
בתעודה? 2 (שניהם בקולנוע...חחחח....) -כמה עטים יש לך בקלמר?
6 -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו?
פיות- 12 -כמה חולצות כתומות יש לך?
1 ארוכה ו1 קצרה -כמה אנשים יש לך באיסיקיו?
יותר מדיי... אני לא מדברת עם 90% מהם -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון?
159 (כולל מלא שאני לא משתמשת בהם) -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש)
הוא מכיל עד 60
-עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן)
היה לי לפני חודש וחצי -כמה כפתורים בשלט יש לך?
אין לי שלט -כמה מחזיקי מפתחות יש לך?
1 -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה)
0 -כמה אתרים יש לך במועדפים?
50 בערך -כמה פעמים צחקת היום?
מלא!!! הייתי בסמינר כל כך מצחיק! -כמה פעמים התעטשת היום?
0 -כמה פעמים קיללת היום?
0 -כמה פעמים שיקרת היום?
0 -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום?
0 -כמה שעות היית במחשב היום?
10 דקות כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה?
מיליון! -כמה נעליים יש לך?ואיזה?
7: ספורט חדשות, ספורט ישנות, נעלי הרים, סנדלים, נעלי בובה נעלי בית, ונעליים חדשות יפייפיות
-כמה פלאפונים היו לך?
3 (כולם אותו מספר, פשוט שדרגו את המכשיר) -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך?
הרבה... לא ספרתי... -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק?
לעיתים... אני נזכרת שאני לא אוהבת. -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה?
כשהייתי קטנה אכלתי דיי הרבה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר?
4- כרית, 2 קופסאות וקלסר חלק שני: משימות(כן כן..גם אם אין לך כח)- -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה?
כביש ואת הבית של השכנים -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?
פרחים על השמיכה -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת?
מה זה משנה?! -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה?
הטלויזיה מחוץ לחדר... אין לי כוח לצאת... -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?
תמונה שחברה שלי צלמה אותי על כורסה בלי ששמתי לב -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה?
גרב שינה חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה? נמוכה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?נמוכה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום? גבוהה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום? בינונית -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?נמוכה -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?נמוכה -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?גבוהה -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?בינונית -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?בינונית חלק רביעי: מידות- -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא
אם מישהו נטש אותו כנראה שהוא לא ממש חשוב לו! -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא סופשבוע מדהייים גם לך מותק!!

יו. השקעתי

תחום ראשון: מספרים- -כמה לקים יש לך (עומר)? חום כתום וירוק -כמה מאיות קיבלת השנה? אני לא לומדת. תפסיקו כבר עם השאלות בצפר בשאלונים -כמה עטים יש לך בקלמר? אוף -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? צ'ופרים ופתקים משיעורים. לפי דעתי מאות -כמה חולצות כתומות יש לך? אחת משובצת. ו... כל החדר שלי כתום והשער ויש לי נעליים אבל חולצות כנראה שלא :( -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? כל אלו שלא עברו סינון ראשוני והגיע למסנג'ר. ואני כמעט ולא פותחת אותו אז אין לי מושג. -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? וואו. מלא -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) הוא מת -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) מ.... עוד תשעה חודשים ושבוע -כמה כפתורים בשלט יש לך? יש לכל טלווזיה שניים עד שלושה שלטים. אין לי כוח -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? אחד. עם שערות גומי כאלו. מכוער. -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) יו. הרבה. יש לי מנורת לב אדומה, ונר ורוד בצורת לב, ודובי עם לב שקיבלית מחניכה שאמרה שאני כמו אחותה הגדולה ליום המשפחה שנה שעברה. וברווז עם לב שקיבלתי מדודה בניתוח לפני 3 שנים ועוד דובי עם לב שקיבלית מחבר שלי בכיתה ח' וכרית לב ירוקה על הקיר שיש לי מאז שאני זוכרת את עצמי ומגנט על הדלת, והשם שלי -כמה אתרים יש לך במועדפים? הרבה. בעיקר בלוגים -כמה פעמים צחקת היום? 2-3 -כמה פעמים התעטשת היום? הרבה אבל ברצף -כמה פעמים קיללת היום? לא מספיק :/ -כמה פעמים שיקרת היום? - -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? אצל סבא עד שהם הכינו את השולחן רמי -כמה שעות היית במחשב היום? אויל שעה כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? מספיק ודי -כמה נעליים יש לך?ואיזה? 26 זוגות. נעלי בית. שני זוגותך כפכפים ורודים. נעלי ספורט אדומות. 2 ואנס. 4 אולסטאר. מגף קאמל. מגף חום. דוקטור מרטינס תכלת. מגנום. כפכפים חומיםX. סנדל עקב- קאמל שחור ולבן נעלי ספורט ורודות. נעלי ספורט זית. נעליים משובצות כחולות. כףכף תכלת. כףכףשחור עם פרחים. מגף שחור חדש ועוד זוג ששכחתי ממנו. -כמה פלאפונים היו לך? יורת מידיי :/ -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? הרבה. -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? - -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? הרבה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? כרית. בגדים. נקודות לכ כרית אחרת. חלק שני: משימות(כן כן..גם אם אין לך כח)- -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הגינה שלי -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה? מספריים -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? 123 -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? לא קמה -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה? שמיים מטיול חנוכה -גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? מקלדת חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית) אפסית. אני שבעה -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גדולה. אני צמאה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אפסית. אני עומדת לישון -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אני לא מכינה שאלונים בעצמי אם כי אויל אחרוג ממנהגי אבל לא היום -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אני אל בבצפר!!11111!!! -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אפסית -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אחד לאחד -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית) אחד לאחד -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה + חלק רביעי: מידות- -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא
לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה
ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה ב.במידה בינוניצ
ג.במידה מועטה ד.בכלל לא סופשבוע מדהייים- תודה חיים מדהים גם לך

למעלה