שרשור הצגת ריטושים!

../images/Emo216.gifשרשור הצגת ריטושים!../images/Emo216.gif

הגיע הגשם ואיתו גם הפינה החדשה בפורום-
שרשור הצגת ריטושים חדשים!
תרגישו חופשי לפרסם בשרשור כל עריכה גראפית, ריטוש או סתם שינוי צבע שיער- כל דבר אחרון שעשיתם, כמובן שקשור לנושא הפורום. גולשי הפורום יוכלו להביע את דעתם ולהעיר או להאיר לגביי העבודה שעשיתם [בגבול הטעם הטוב בבקשה]. תזכרו שזהו שרשור הצגת ריטושים חדשים, ככה שהמנעו מלהציג את כל ה50 ריטושים שעשיתם לפני 3 חודשים או לחזור על ריטושים שכבר פרסמתם
, כדי לא להציף את השרשור סתם. הפינה תפתח כל כמה ימים כנראה, בהתאם לפופולריות

innocence

New member
אמנם פירסמתי..

אבל אני לא באמת בטוחה כמה ראו (כי זה היה בשרשור לא נכון..) אשמח מאוד לתגובות (הערות והארות).

לדעתיי

אם היית מכהה את הלבן הזה בצד השמאלי של השיער זה היה נראה יותר אמיתי.. (אבל זאת רק דעתי וגם אני התחלתי לרטש לא מזמן ככה ששש.. לא לסמוך עליי יותר מדי
) ממממ ולמה לא ריטשת את העור? .. ולבחורה יש שפם שהייתי מטפלת בו
מממ זה הכל!=) וחוץ מהחסרונות? השיער בצד ימין נראה טבעי.. ועוד את רק התחלת לרטש אז כל הכבוד :)

תגובה ../images/Emo9.gif

אפשר לראות לפי התמונה מה ה"תנועה" של השיער, והוא הולך למטה. השיער שלה חלק. ז"א שלדעתי את צריכה לעבור עם מברשת בצבע שחור ול"עגל" את המקום שעבדת אליו. הרי שום דבר לא מחזיק את השיער, המטרה שלך הייתה להוריד את הסיכה- ככה שהשיער "חוזר" להיות חלק ויורד למטה. סליחה אם אני ממש לא מובנת, אני אנסה ליצור קובץ אם לא הבנת אותי
איפה שיש ברק בשיער שלה, בחלק הזה השתמשת בכלי החתימה או הפלסטר, אבל לדעתי העבודה שם היא מיותרת ולא טובה- זה לא ברור מה בדיוק קרה שם בחלק הזה. זה נראה כמו מן גומות, וזה לא הגיוני. מה ניסית להשיג? העבודה על החלק הימני של השיער לדעתי יצאה דיי טוב. הייתי מציעה להוסיף גם ברק, או צל [עם כלי השריפה או ההבהרה], בשביל הנפח והריאליסטיות. וזהו, הכל בגדר זווית הראייה שלי
. אני לא טובה עם עבודה כזאת של כלי החתימה, להעלים חפצים זה גם משהו שאני מתאמנת עליו ולא תמיד זה קל.

innocence

New member
לא הבנתי לגבי הברק..

איפה בדיוק יש ברק "מיותר"? אם הכוונה היא ללמעלה (באמצע הראש) אז שם פשוט סיימתי את ה"הדבקה" של החותמת, וניסיתי ליצור מעבר טבעי ככל האפשר, ולא כל כך הלך לי^^; והבנתי למה התכוונת בנוגע לתנוהכ של השיער, אבל לא הבנתי לאיזה איזור את מתכוונת שבו זה מפריע לי. האמת? שלי זה נראה בסדר (אבל אולי כי השיער שלי פחות או יותר כמו זה..). בכל מקרה, המון המון תודות על התגובה המפורטת והמושקעת!:) אני באמת מעריכה את זה.

הכנתי לך קובץ.

ברק- לא אמרתי שהברק מיותר התכוונתי שנוצרו גומות מיותרות, וזה גם לא נראה הגיוני וריאליסטי. סימנתי בעיגול הירוק אותם >. אם את רוצה לעשות מעבר טבעי אז תשתמשי בכלי הפלסטר, מברשת גדולה על 0% חדות. לא בטוחה שזה יצליח, אבל אם עשית את התיקונים האלה על לייר נפרד אז תשתמשי במקום במחק (גדול עם 0% חדות) כדי שישתלב יותר. בירוק סימנתי את הצורה שצריכה להיות בשיער... זה לא ממש קריטי וגם לא רואים את זה
. בורוד ובכחול- 2 אפשרויות שונות של סידור השיער. בורוד זאת האפשרות של שיער פזור, שום דבר לא מחזיק אותו, התנועה שלו צריכה להיות עם כח המשיכה. בכחול- סידור החלק הקדמי של השיער מאחורי האוזן, וסימון איך התנועה של זה צריכה להראות. כעיקרון זה או-או. ד"א למתחילה זה יצא בסדר גמור, אני לא אומרת שתעבדי ותתקני על הפרטים הקטנים כי זה הכל רק דעתי. יצאתי קצת קטנונית, אני יודעת

innocence

New member
הו, לא! זה מעולה.

באמת שאני אוהבת לקבל ביקורות כאלו, ככה אני לומדת איךלהשתפר. לגבי הגובות אכן אני מסכימה איתך לחלוטין, אני באמת צריכה למצוא איך לתקן את זה. בנוגע לתנועת השיער (תודה על ההדגמה קודם כל:)) לי אישית זה נראה די בסדר, גם אני עושה לפעמים העברה של רק חלק מהשיער מאחורי האוזן ולכן זה נראה בערך ככה, אבל יכול להיות שזה יראה טבעי יותר אם אני אעשה אץ זה כמו שהצעת. מקסימום - יהיו 2 גירסאות:) ושוב, המון המון תודה על ההשקעה והפירוט!

innocence

New member
יפה מאוד!

כמה דברים שהפריעו לי מעט.. האיפור בצד ימים "מוגדר" מדי. קשה מאוד לתחום איפור בצורה כל כך ברורה שלא יהאו כלל את הטשטוש, ולכן זה נראה קצת מלאכותי.. גם יש להן פחות ברק וזה לא נראה בדיוק כמו אותה צללית שבתוך העין (הייתי ממליצה לך איךלעשותא ת זה אם הייתי יודעת ^^;;). דבר נוסף הוא הגבות, שאני אישית אהבתי כמו שהיו אצלה בהתחלה, בעיקר כי הן נורא בהירות וגם ככה לא מפריעות יותר מדי. ככה זה נראה דק מדי, אבל אולי זו רק אני. בכל מקרה, כל הכבוד!

דינדש

New member
^^

בקשר לאיפור- גם לי זה הפריע, אבל בטמטומי שכחתי לפתוח עוד שכבה לאיפור, אז לא יכולתי לבטל (מספר הפעולות בהיסטוריה מוגבל)... ולא הייתה לי סבלנות להתחיל מההתחלה את הריטוש. והגבות- אני אישית אהבתי את מה שיצא, אבל גם הגבות שלה בהתחלה היו יפות

דינדש

New member
צביעת תמונה שחור לבן...

בעקבות המדריך. שמתי את זה גם שם, אבל לא נורא ^^

innocence

New member
אהבתי מאוד את איך שעשית את הצמיד!

הלחיים שלה יצאו מעט מוזרות... כאילו הריטוש העלים לה כמה תווי פנים.

למעלה