דו קרב - שבוע 2

../images/Emo216.gif../images/Emo216.gifדו קרב - שבוע 2../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif

שבוע שעבר התבקשתם להחליט בין הסינגל ה-2 מהאלבום "בת 20" שיצא ב2006 לבין הסינגל ה-2 מהאלבום "משמעת" שיצא ב2008. Rock With U ניצח עם 5 קולות לעומת So Excited שקיבל 2 קולות בלבד - אני עדין מחכה לקול של TalovesMj שכנראה עדין מתלבטת :p. השבוע - שני סינגלים מהאלבום הענק All for You שיצא בשנת 2001: הסינגל הראשון: Doesn't Really Matter מול הסינגל השני ושיר הנושא של האלבום: All for You שתפו! הקליפ של דאסטנט http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2737925 הקליפ של אול http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2730043

mc lyte

New member
../images/Emo47.gifAll for You

השיר האהוב עלי שלה!!!!!!!!!
או לפחות אחד האהובים!

aMJel

New member
קשה טילים ../images/Emo122.gif

נראה לי ש All For You למרות שאני מעדיף את הקליפ של DRM יותר :)

yanivm1

New member
לי זה דיי ברור ש A4U לוקח ובענק!!!

הוא סקסי, חושני.. אחד השירים המתוקים של ג'נט...

TalovesMj

New member
all for you

אני אוהבת את ההתחלה שהקצב מצטרף אחרי כמה שניות..

midnightcat

New member
בארוררררר ש- Doesn't

N מה להשוות אפילו. Doesn't הוא עדיין קליפ בסגנון ג'נט של פעם, עם אנימציה, דמויות, תפאורה מושקעת, מצלמה שזזה ולא תקועה במקום אחד. חוץ מזה, היא שמנמנה שם וזה עוזר לה להחזיק בלוק הצעיר. אח"כ היא רזתה פלאים, מה שביגר אותה, והגוף שלה תפס צורה שרירית מדי. ב- ALL היא נראית מבוגרת, אבל לבושה כמו בת 15 ושרה טקסט פקצתי ברמות, התפאורה זולה, והצלם נרדם. והשיר מעפן, לדעתי. הדבר היחיד שאהבתי שם זה את הג'קט שהיא לובשת בסוף הקליפ. אבל סה"כ, ב- Someone to call my lover, למשל, היא נראית הרבה יותר טוב. אולי בגלל הלבוש הנינוח והצבעים הטבעיים. בכלל 01' היה תקופת השפל של מייקל וג'נט, מבחינת איך שהם נראו. היום הם נראים פי אלף יותר טוב! Doesn't הוא שיר חביב. לא מהטובים שלה, אבל יותר טוב כמעט מכל מה שהיא הוציאה בעשור הזה. באשר לשבוע הקודם- באמת קשה להחליט. ב- So Excited יש יותר פוטנציאל, אבל גם יותר פאקים (קיה ו- JD המעצבנים, המכונית הצהובה הלא קשורה הזאת- בקיצור, השיט הופ השתלט שם), Rock With U יותר חלק, אבל גם מאכזב עם הפזמון המכאני. הם תיקו.. אם חייבים, אז Rock, כי הוא בכל זאת מצליח לכשף לפרקים. מתאים למועדונים. היא צריכה פשוט להיות ג'נט, בלי לרדוף אחרי הטרנדים של ראפ צ'חצ'חי ומוסיקה אלקטרונית מנוכרת, לדעתי. פחות להתפזר לשוליים.

midnightcat

New member
זה שאלון על הקליפ או על השיר?

לא משנה, התשובות שלי הן עבור שניהם.

למעלה