היום ב-
אנשים

../images/Emo217.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo210.gif

אהוד שבתאי יתארח הערב בשעה 19:00 בפורום פוקט PC ויענה לשאלות הגולשים בנוגע לפרוייקט מיפוי הארץ. אהוד שבתאי השתתף בפרוייקטים נוספים של הקוד הפתוח: mapserver, ka-map, mapbuilder, roadmap, וכמו כן תרם תוספות |(tweaks) לדסטינייטור. שרשרו את שאלותיכם כבר עכשיו בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=351&msgid=79830238
הערב ב-19:30 דוקטור סדר- רונית גור תתארח בפורום טיפים קטנים לחיים ותלמד את כולנו איך להיות קצת יותר מסודרים ולארגן את חיינו אחרת. שרשרו שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=790&msgid=79881627
כמדי שבוע, גם הערב ב-22:05 יגיע המתמודד/ת המודח/ת מהתכנית "לרדת בגדול" ל-BlogTV לענות על שאלות הגולשים. שרשור השאלות כבר נפתח בפורום הרשמי של לרדת בגדול ואתם מוזמנים להוסיף שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1538&msgid=79917877
מחר בשעה 10:00 תתארח לייב בבלוג טי וי ליבי כץ-משיח, המנהלת המקצועית והבעלים של חברת "שפת אם" ותענה לשאלות הגולשים בנושא תקשורת מוקדמת עם תינוקות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=46956
מהי הטלנובלה שהכי מצפים לה? פורום טלנובלות מעוניין לגלות ולנסות להביא אותה לשידור בערוץ ויוה. מה עליכם לעשות כדי לתרום? להיכנס לשרשור ולהצביע בו לטלנובלה שלכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=230&msgid=79780287

מורן 1986

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נצל"ש + משהו חשוב

טוב
אז נתחיל
במשהו החשוב
-
ביום שלישי
ב- 20.6 יש בבת ים
(איפה
שאני גרה
) מסיבת חוף כזאת
ותהיה גם
הופעה
של משפחת
תאקט
הכניסה חינם
מי בא
ועכשיו... מה מיוחד פה
בואו (התגודדו
) ואני אספר
לכם סיפור קטנטן
- לפני שנה בערך
... בתאריך
הזה
גם הייתה בבת ים
מסיבת חוף
רק שתאקט לא הופיעו
אלא כלא
6 וכן גם זה היה חינם
... ועוד זה היה ביום חמישי
באותה התקופה
אני עוד הייתי בקורס
והייתי חוזרת שבועיות
ובאותו השבוע
לא שחררו
אותנו ביום חמישי
אלא ביום שישי
מה שאומר שהפסדתי
הופעה לפנים
... הייתי כל כך מאוכזבת
והייתי כל כך בלחץ כל אותו השבוע
...
שאפילווווווווו
כתבתי מכתב לעמית
(נא לא
לצחוק אלו היו
רגעים של יאוש
)
היום נזכרתי בזה
- פתחתי
את המחברות שלי מהקורס
- ומצאתי את זה
אוי .... זה כזה
מצחיק
לקרוא את זה
.......... חחחח

Luxfero

New member
נו?! מה?!

תרגיעי כבר עם הסמיילים האלה ?! WTF?! מה את ילדה בת חמש חלאס! נימאס זה כבר הופך למשש ספאם נו די כבר ? חלאס להספים!

S h A y K i

New member
צודקקקק..בגלל זה לא ממש טרחתי

לקרוא את ההודעה עצמה אחרי שראיתי את כמות הסמיילים..
ברצינות מה ניסגר איתך...? גם שניים שלושה סמיילים יכולים להוסיף המון להודעה!! לא חייבים אחרי כל שתי מילים...

kombinaizer

New member
אם היא אוהבת לכתוב ככה, אז למה לא?

ומי שלא מבין, תעשו העתק הדבק לתוך תגובה מהירה ותקראו הודעה ללא סמיילים. הכל טוב כולם מרוצים.

Luxfero

New member
כי מה שהיא עושה זה ספאם!!!

בפואום לא מספימים וחלאס כאילו מה הדוד צומי ביקר אותה לאחרונה ? JESUS MAN

kombinaizer

New member
שיעור בספאם

ספאם - הודעות ללא תכלית שלא קשורות לנושא המדובר. ההודעה עם תכלית וקשורה לפורום. זה שהיא כתובה באופן שמפריע לקריאה נוחה של התגובה זה עניין אחר.

y a n i v 17

New member
תנוח.

ככה בא לה ככה היא תרשום,לא טוב לך פשוט אל תקרא את ההודעה,לי יש בעיה איתך שאתה לא יודע מה זה סימפול,רמת המשכל שלך אפילו לא מתקרבת לגיל חמש, אני אומר לך את זה?לא.(חוץ מעכשיו..) תגיד תודה שהיא מעדכנת,ותנסה שלא להגיב דבריי שטות.

Luxfero

New member
תקשיבו!

ספאם כולל גם חלק מההודעה שלא קשור לפורום או לנושא הדיון! לדוגמא : דיון על כמה אני אוהב כלא שש. תגובה נורמלית : אני אוהב את כלא שש כמו את אור השמש ספאם טהור : מי בא אליי היום הביתה? ספאם חלקי : אני אוהב את כלא שש מאוד מאוד ^$##^#$ מאוד מאוד #$#$%$# מאוד 4323432 מאוד 43244 מאוד . הסימנים באים לייצג את הסמיילים באותה מידה הייתי יכול להחליף אותם במילים מפגרות. תקשיב לי העמסת סמילים על ההודעה היא בהחלט ספאם הסמיילים לא קשורים בכלל לתוכן ההודעה שלה. אז חלאס עם זה חלאס להספים. חח ומה הקשר לסימפול.. ותאמין לי שלא נתחיל בכלל לדבר על רמת משכל טוב? כאילו מה? מאיפה קבעת בכלל את ההנחות שלך בכלל? אולי כדי שתוסיף אותי לאי סי קיו או למסנגר ואני בהחלט אעביר לך שיעור ברמת משכל....

y a n i v 17

New member
בוא נעשה סדר

יש פה מנהל והוא עושה מה שטוב לפורום,אם לדעתו זה לא ספאם אז זה לא ספאם,אין מה להתווכח...חוץ מזה שאני לא מבין מה כל התוקפנות,מה כל כך מפריע לך פתאום שזה ספאם וכל הבולשיט שכתבת,לא טוב לך תראה את ההודעות שלה כOFF ואל תקרא או אל תגיב להם... ומה שכתבתי על הסימפול והרמת משכל שלך בא רק להוכיח לך שזה מעצבן ולא קשור,כתבתי את זה כי רשמת "מה את ילדה בת חמש חלאס!" אין לי מושג מה הרמת משכל שלך,ואוליי היא גם יותר גבוהה משלי,אז מה שכתבתי זה היה רק שתבין שזה מעצבן ולא קשור,שאם היא שמה סמיילים או דברים כאלו אז היא בת חמש... טוב לבינתיים מה שאני ואתה עושים באמת נחשב לספאם...(שלא כמו סמיילים) אז שתהיה לךך שבת שלום ...ואני לא מתכוון להגיב יותר:) בכל זאת זה ספאם..

Luxfero

New member
חחח באמת?!

תאמין לי שהעובדה שהיא מנסחת הודעות כמו ילדה בת חמש שמתלהבת מכל פרצוף מצויר ומחייך מוריד את הרמת משכל שלה לרמת משכל של ילדה בת חמש, וגם אם הקטע של הרמת משכל הוא לא הכי מדויוק אז אפשר להבין את הכוונה שרק ילדים קטנים ודפוקים ממלאים הודעה בסמיילים בלי קשר! וזה ממש לא בולשיט כי לי לשם שינוי אכפת מהרמה של הפורומים שבהם אני כותב ! ותאמין לי שהחרא שהיא עושה מוריד את רמת הפורום.. ולכן הערתי כי זה דבר חשוב לפורום. ולא נרגעת עדין מהקטע עם הסימפול? אז בקיצור את עם הסמיילים תרגיעי כבר כי את מורדיה את רמת הפורום!ואת סתם מספימה!

y a n i v 17

New member
אמרתי מה שיש לי להגיד בנושא...

ובינתיים מי שמוריד את הרמה של הפורום זה אתה(או אנחנו) אז בוא נסיים את זה פה... שבת שלום :)

מורן 1986

New member
תקשיב מותק

מפריע לך
לקרוא
את ההדועה שלי
אל תקרא
אתה לא עושה טובות
לאף אחד
שאתה קורא אותם
ואם אתה חושב
שמה