הפרק השבועי

dar dar5

New member
../images/Emo217.gifהפרק השבועי../images/Emo217.gif../images/Emo182.gif

~לא מאמינה שלא נפתח עדיין~
חווות דעת על הפרק- לכאן

dar dar5

New member
../images/Emo221.gifדעתי על הפרק-../images/Emo182.gif

פרק מדהים!!!! לפני שזה התחיל קצת נמנמתי
[חוסר שעות שינה] וזה פשוט החזיק אותי ערה כל הזמן!! פרק מעולה
הניתוח
- אוווץ'!!! ... עין זה בין הדברים היותר מגעילים
ג'וליה-שון
- ושוב אווץ'! שון לא הפסיק לרדת על ג'וליה.. מצאתי את עצמי בוהה בהלם על המסך כשג'וליה הראתה לו את החזה שלה, והוא כזה דיבר אליה כאילו היא עוד פצינטית.. או עם היריד והכל.. למרות כל מה שג'וליה עשתה- נראה לי שהוא הגזים עם ההתנהגות שלו כלפיה
ג'וליאן ונטשה
- זה היה כל כך כל כך עצוב! כשג'וליאן בכה, זה היה כל כך מרגש.. אני הייתי מציעה לבמאים בפרק כשנטשה [זה היה השם שלה? אני לא זוכרת
] אמרה לו לסגור את העיניים, אז ממש לכבות את המצלמה, ורק לשמוע.. לכמה שניות- זה היה נותן לזה יותר חוזק והכל.. אבל גם ככה זה היה יפה...
ג'וליה ואמא שלה
- הם העבירו מעולה למה ג'וליה כל כך שונאת את אמא שלה.. הקטע שאמא שלה הושיטה את היד, כמעט נגעה בה ואז התחרטה היה מ=ע=ו=ל=ה.. משחק מעולה.. סצנה חזקה זהו
בקיצור פרק טוב
[כמה דיברתי
]

באמת פרק מדהיםםם../images/Emo24.gif

ממש אהבתי במיוחד את הקטע של כריסטיאן והבחורה העיוורת... כזה מרגש.. אבל כ"כ לא מתאים לו להיות רגשן כזה...הוא כל הזמן קשוח..
איזה סצנה דיברת שהיא הושיטה את היד? אולי פספסתי?

dar dar5

New member
../images/Emo221.gifעל הסצנה...../images/Emo182.gif

שאמא של ג'וליה באה לחדר שבו ג'וליה ואני שהו.. וכשהן דיברו ביניהן- ג'וליה כזה אמרה שלפעמים אמא צריכה לבוא ולא רק לאמר מה לעשות, אלא לתת חיבוק וקצת מגע.. ואז כזה ג'וליה שכבה על המיטה עם הגב לאמא שלה ואמא שלה הושיטה יד ומיד התחרטה... סצנה יפה

למעלה