כנסו בנות - קצת סדר.

../images/Emo217.gifכנסו בנות - קצת סדר.

תודה לכל מי שאמרה לי מזל טוב בשרשור שפתחתי אתמול :) אמ.. תמיד אמרתי שכשאני יהיה מנהלת אני יעשה את זה .. אז הינה אני עושה D= אני רושמת פה תפקידים בפורום. למשל אני? התפקיד שלי זה לפתוח כל שישי "סיכום שבועי" אוקיי? מי שאין לה עדיין תפקיד יכולה לחשוב על משהו ולהגיד לי בפרטי ואני יצרף אותה לרשימה! הרשימה: דילב [ דילב לוי XD ]- "סיכום שבועי" שירה [MaStuLa76 ]- "הקורבן" נופר [נופר בוסקילה] - "שרשור הכרות" שירלי [שירלי XD ]- "הופעות" מיכל [מיכליק XD ]- הצבעות עדי [עדידוש 42 ] - הודעות של הגיים בויז בפורומים אחרים. אם שחכתי מישהי שתגיד ואני יוסיף. אם באיזה שהוא שמן מישהי רוצה לצאת מהתפקיד היא חייבתלהודיע לי ולא להזניח בלי להגיד כלום. ביי יום טוב :)

../images/Emo217.gifאה כן? נכון נכון ספיר היא בתפקיד

של שרשור הכרות. אהה נכון ספיר היא בתפקיד של שרשור הכרות.. אז הינה הרשימה: דילב [ דילב לוי XD ]- "סיכום שבועי" שירה [MaStuLa76 ]- "הקורבן" נופר [נופר בוסקילה] - ""התפקדות חודשית" שירלי [שירלי XD ]- "הופעות" מיכל [מיכליק XD ]- הצבעות עדי [עדידוש 42 ] - הודעות של הגיים בויז בפורומים אחרים. ספיר [ספירוש בן חיים] - "שרשור הכרות"

../images/Emo75.gifטוב , אבל .. , ../images/Emo9.gif

בשבועיים האחרונים קצת הזנחתי - כי הייתי בים המלח ואז שבוע אח"כ שכחתי . אז פתחתי את השירשור יום שלישי נראלי בשבוע שעבר , ואני רוצה לפתוח אותו כול יום ראשון אז אני יפתח אותו ביום ראשון הזה - ולא היום . [:

אהמ דיל?

אוראל עושה שרשור הכרות כשיש מישהי חדשה בפורום, וספיר כל 15 לחודש שרשור פריקת אהבה =]

../images/Emo210.gif חחחח אני פותחת כל 15 לחוודש ! D =

וספיר פותחת כל 1 לחודש פריקת אהבה אם זכור לי D =

../images/Emo217.gifזה לא התפקיד שלי לחשוב איזה תפקיד

יהיה לכן. נגיד אחת יכולה לפתוח פעמים בשבוע שרשור משחקים ושאלונים... ואחת יכולה לפתוח עיצוב גרפי... אם תחשבו יעלו לכן רעיונות.

למעלה