מי אמר למי?

UHUstick

New member
../images/Emo217.gifמי אמר למי?

באמת שאין לי שניה לנשום ובטח לא לפורום אך מכיוון שמזה זמן לא היה כאן אתגר החלטתי ליצור אחד זריז- "מי אמר למי". ?Danielle, question: Is there a black man hiding under your bed מה צריך לכתוב כדי לזכות בפרס:
מי במשפט?
מי השחקנים?
איפה נאמרה?
מה הסיטואציה?
מאיזו עונה ומאיזה פרק?
כל פרט מעניין אחר יוסיף נקודות החוקים:
אסור להשתמש בגוגל
אסור להעתיק הודעות של אחרים
אסור לכתוב תשובות בכותרת (צ'רמי לא כאן אז הבעיה פחתה)
עדי יכולה לצרוח את התשובה בביתה הפרטי אך עליה להמתין 24 שעות כדי לעשות זאת על גבי הפורום
במסגרת הועדה לעידוד סטרייטים בפורום - אין סטרייטים בפורום! מבטיח להשלים חובות מן העבר ולחזור לכתיבה תקינה איפשהו באמצא אוגוסט. שבוע טוב!

Itay Simons

New member
שלום לך! ../images/Emo24.gif

מי במשפט? ברי, דניאל, והחבר האפרו אמריקאי, הבן של השכנים ההם, אפלוויט משהו
מי השחקנים? מארשה קרוס+(שקר כלשהו)X2 איפה נאמרה? בבית של ברי, בחדר של דניאל מה הסיטואציה? דניאל יוצאת עם מהשמו בניגוד לרצונה של ברי, הבחור הגיע לדניאל וכשברי מגיעה במפתיע הוא מתחבא מתחת למיטה של דניאל. מאיזו עונה ומאיזה פרק? עונה 2, מהפרקים האחרונים... כל פרט מעניין אחר יוסיף נקודות: יש לי בוקסר של מיקי מאוס.

../images/Emo6.gif

אוי ענקק
טוב איתיכבר אמר את התשובה. אניווי!! מעניין מתי יהיה המשפטף אנד קונגרטס און יור ביג ווין!!

james p

New member
אוף אני מ'זה מתגעגע

לימים האלה שגם לי היה אסור להגיב לשאלות כאלה ל24 שעות. והיום אנשים כאן לא יודעים מי אני בכלל (ואני לא יודע מי הם
) והקטע הזה של "ד'רז א בלק מן אנדר יור בד" הוא אחד ממשפטי הקאלט המדהימירים של ברי. מרשה במיטבה! אוי ברי של עונה 2 שאני עד היום מרייר עליה!

james p

New member
נעים מאוד../images/Emo24.gif

(אני מת על רמת גן אגב) אם אתה האדום של הפורום כנראה שאתה באמת נכנסת לפה ברצינות. אני מקווה שיהיה לנו חפירות כיפיות ומעוררות השראה!

james p

New member
למה לא?

עיר פשוט חמודה. יש לי חבר שאומר שהיא עיר של זקנים. ואונסלי הלכתי בביאליק בלילה וכמעט דרכתי על מקק אבל הם בכל מקום בקיץ אלא אם כן אני אסע לגולן. אבל בכל הקשור לערי המרכז רמת גן זו העיר שלי!

Itay Simons

New member
אתה גר בר"ג או משהו? חח

חחח לא יודע. פעם אהבתי אותה. אבל בשנים האחרונות היא (יותר נכון האיזור שאני גר בו- דרום העיר) התחילה לעבור תהליך עיור מואץ מדי \:

james p

New member
גר משהו. ../images/Emo9.gif

כן העיור המואץ מעצבן. אני איכשהו שומר לה אמונים מילדות. אוהב את הקטע שזה גם עיר אבל עדיין מאוד ירוקה ועם פינות חמד ויש בה משהו רגוע והמיקום הגיאוגרפי שלה במרכז פשוט נהדר. מטר מתל אביב ולא בתוכה. והספריה נהדרת כמובן
אם כי בשנים האחרונות (אולי הזדקנתי) אני חושב שבאיזשהו שלב הייתי עובר לגור במושב או משהו קצת מורחק. לא יודע קצת בא לי להרגיש יותר את הטבע בעוצמה חזקה יותר ממה שיש לי עכשיו.

Itay Simons

New member
בדיוק בגלל זה מיציתי ../images/Emo9.gif

יש לי מקום בלב תמיד לעיר הזו, נולדתי פה מה לעשות... אבל ככל שאני מתבגר ככה אני מבין שהאופי שלי זה מגורים טיפה יותר רחוקים מהרעש...

LeAnnDylan

Well-known member
גם אני מתגעגעת!

עוד לא סיימת עם הפסיכומטרי שלך?! תחזור כבר! איך יכוליות שכל החופרים של הפורום נעלמו ;(

למעלה