סדר בבאלגן

נמשל

New member
../images/Emo217.gif סדר בבאלגן

המצב במכבי כרגע: חתומים וישחקו בעונה הבאה: טל בורשטיין דריק שארפ דרור חג'ג' טריי סימונס גראלד וויליאמס יש חוזה ולא ידוע אם ימשיכו: ליאור אליהו יותם הלפרין באטיסטה גארסיה פייזר בלותנטל ללא חוזה: טרנס מוריס עמרי כספי (כמדומנני החוזה שלו נפתח עקב אי עמידה בהקצבת דקות) מה לדעתכם מכבי צריכה לעשות אם אלה שלא חתומים ואלה שלא ידוע אם ימשיכו? איזה שחקנים נוספים צריך להביא? איך צריך להראות הסגל הסופי (12 טובים, אולי רק 10 טובים?)? אתם מוזמנים לסדר את הסגל לפי עמדות.

Carmelo Anthony

New member
לא מדוייק:

אני יעשה את זה יותר מסודר: 4 וויל ביינום - לא ידוע עדיין, כנראה שיחתך בגלל ההופעה שלו בפיינל פור, יש לו חוזה לעוד עונה, אבל מכבי יכולים להשתחרר ממנו בגלל הקטטה. 5 מרכוס פייזר - תלוי במהירות ובאיכות שבה יחלים מהפציעה, יש לו חוזה לעוד עונה. 6 דרק שארפ - ממשיך. 7 ניקולה וויצ'יץ' - חתם או לא חתם עדיין באולימיאקוס? 8 ליאור אליהו - ככל הנראה ימשיך, יש לו חוזה והוא לא מראה סימנים של לעזוב. 9 טרנס מוריס - פאו וצסקא מציעות לו סכומים מאד יפים, אין לו חוזה במכבי ויכול להיות שהוא יתפתה ויפר את המילה שהוא נתן למזרחי השנה (הוא אמר שהוא לא הולך לאף מקום בקיץ חוץ ממכבי ונבא) 10 טל בורשטיין - נשאר. 11 עמרי כספי - ירד מהדראפט, כנראה במכבי, אין לו חוזה, אבל הוא רוצה להמשיך, יחכה לעוד הצעות. 12 אלכס גארסיה - בדרך החוצה, יש חוזה, אבל אפי לא רוצה גם אותו וגם את וויליאמס ביחד. 13 דיויד בלות'נטאל - אם כספי יבוא, הוא יעזוב, אם לא, יש סיכוי שהוא יישאר פה לעוד עונה, אין לו חוזה בכל מקרה. 14 וונטיגו קאמינגס - עוזב. 15 אסטבן באטיסטה - אפי הודיע לו בטלפון שהוא נשאר עוד עונה (יש לו חוזה). 21 יותם הלפרין - אולימיאקוס, אפס (ודנבר) רוצים, מכבי לא מוכנה לשחררו בפחות ממליון יורו, אולימפיאקוס כנראה תעשה את השטות ותשלם את זה. מוריליו דה רוסה - לא הוזכר בכלל בתקשורת, יש לו חוזה לפי מה שידוע לי. רגב פנאן - כן, למקרה שתהיתם, גם הוא נשאר. גל מקל - יש לו חוזה, יישאר מן הסתם. טרה סימונס - על סף חתימה לשנתיים. דרור חג'ג' - על סף חתימה לשלוש שנים. ג'ייסון וויליאמס - חתם לשנה עם אופציה לשנה נוספת. גיא גודס - מכבי בצער רב נפרדה ממנו, עכשיו הוא בירושלים. צביקה שרף - עזב. אפי בירנבוים - חתם לשנה עם אופציה לשנתיים נוספות.

Thierry Henry

New member
ניקולה כבר שוחרר ממכבי.

זה לא משנה אם חתם או לא. ומה הקשר במה שכתבת על מוריס והמילה שלו למזרחי? הוא נראה לך ישחק בחינם? 2.2 לעומת החוזה שלו עכשיו במכבי שהוא בערך 700 אלף דולר...הוא לא יתפשר. שם המשחק הוא כסף ומוריס יהיה בחוץ אם מכבי לא תשווה את ההצעה או תתקרב אליה מאוד.

Carmelo Anthony

New member
נכון, השתחרר

אבל סתם מעניין איפה הוא יסיים. מוריס נתן את המילה שלו, חוזה של 700 אלף זה יפה, ואם הוא יעזוב, הוא בהחלט יאכזב אותי.

נמשל

New member
למה לא מדויק?

כמעט אחד לאחד הסכמת איתי לגבי המעמד החוזי

שומו

New member
הסגל שלי לעונה הבאה:

חמישיה פותחת: רכז: זר. כנראה זוראן פלאניניץ' או יאקה לאקוביץ'. אני אישית הייתי חוסך בהוצאות ומביא את שאראס. מחליף: חג'ג. שוטינג גארד: בורשטיין. מחליפים: סימונס, שארפ, פנאן. סמול פורוורד: כספי (אלא אם כן הוא יבחר לעזוב ואז זה בלות'נת'אל). מחליף: וויליאמס. פוור פורוורד: אליהו. מחליפים: מוריס\פיזר, אנטון שוטבין (על תקן נער פוסטר). סנטר: באטיסטה. מחליף: ישראלי, כנראה יניב גרין. אני אישית הייתי מעדיף לראות את רוברט רות'בארט.

נמשל

New member
זה מספיק לדעתך?

בגל כזה ממש בעייתי מתחת לסל. אי אפשר לבנות על באטיסטה. שחקן נחמד אבל מוגבל. חייבים סנטר נוסף איתו. אולי לא ברמה אדירה, אבל אחד בן 22-23 ,יוגוסלבי לשעבר, כזה שאפשר לבנות עליו לכמה עונות

שומו

New member
אני מסכים איתך לגבי המוגבלויות של באטיסטה, אך

מה לעשות, כבר סיכמו עם באטיסטה לגבי העונה הבאה. אם היה אפשר הייתי מחליף אותו באיזה סנטר אירופאי חסון דוגמת זוראן ארצג או מאסייג' לאמפה, אבל אי-אפשר. אני לא הייתי רוצה סתם להעמיס על הסגל. צריך ליצור איזון, וחוץ מזה- לך תדע מה רות'בארט יכול לתת. אולי הוא יהיה תותח ברמת החמישיה
וחוץ מזה, במקרי חרום וויליאמס וכספי יכולים להצטרף למצבת הגבוהים כ-4. גם סימונס יכול, אבל רק בליגה.

Rta

New member
זה הסגל שלדעתי יהיה וצריך להיות

חמישיה: וויל סולומון-סימונס-כספי-פייזר/מוריס-לאברנוביץ' מחליפים: גארדים: חג'ג,שארפ,בורשטיין,פנאן פוורדים:וויליאמס,אליהו,מוריס/פייזר סנטרים:באטיסטה

נמשל

New member
סימונס כמספר 2?

הוא די 3 קלאסי, לא ראיתי ממנו הברקות בעמדה 2 מה גם ממה שאני זוכר הקליעות שלו ל-3 לא משהו

למעלה