טוב, בגלל שלא סיכמתי שבוע שעבר..
ובכלל השנה[שנת 2011, כן?] אז הסיכום הזה יהיה לשבועיים האחרונים
שיר השבוע של MCR? כלום..
שיר השבוע בכללי? Norwegian Wood-The Beatles Julia-The Beatles Because-The Beatles ועוד הרבה של הביטלס בגלל הקונצרט.. Someone To Watch Over Me בשלל ביצועיו.. אבל בעיקר את הביצוע של אשר בוק
Grenade-Bruno mars לירן דנינו-עדיין ריק שיר מקסים ^
אמן/אלבום השבוע? הביטלס.. נראלי
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט-HAIR! אני פשוט אוהבת את הסרט הזה! הסאונדטראק שלו פשוט מושלם והעלילה כ"כ טובה
ספר-אין לי זמן לקרוא וזה דיי מבאס.. תוכנית-בונז ואוורווד.. תוכניות שעושות טוב על הנשמה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע? אני אתחיל בטוב, למרות שזה לא יהיה בסדר כרונולוגי-
הקונצרט מגמת מוזיקה שהתקיים בשבת.. היה כ"כ כייף למרות שהייתי חולה. השיר ששרתי יצא מעולה וקיבלתי הרבה מחמאות וזה עשה לי טוב בלב וכאב בפנים מרוב חיוכים
נסיעה לאופרה עם המגמה בשלישי. היה כזה כייף! היה לי דיבור עם הי"בניקים והיודניקים ובכלל התפאורה באופרה הייתה כ"כ מדהימה שלא היה לי אכפת שהאופרה הייתה חסרת עלילה בעליל
אני שרה את someone to watch over me בקונצרט הבא[בסוף השנה] וזה כייף שאני אשיר סוף סוף שיר שאני באמת מתחברת אליו..
יש לי כמה חברים ממש נהדרים.. זה כייף. עוברים לרע-
הסילבסטר היה גרוע.. באתי בכוונה לתפוס ראש נחמד משלוש בירות.. אבל כמובן שלא אכלתי ארוחת ערב, שתיתי יותר ממה שהתכוונתי והשתכרתי למוות. הקאתי ופידחתי את עצמי וזאת לא הייתה ההתחלה שרציתי שתהיה לשנה החדשה..
יום שבת בנוסף להאנגאובר[שעבר יחסית מהר] התחלתי להרגיש רע ולא באתי לביה"ס יומיים.. ביום שלישי חזרתי והרגשתי סביר. אבל ביום חמישי שוב לא הרגשתי טוב וחזרתי הביתה באמצע היום והיה לי חום ואיכס.. ככה שעד יום שלישי לא הייתי בביה"ס.. לא כייף להיות חולה.
קרירות ביני לבין אדם שחשוב לי..
ציטוטי השבוע? היו מלא באופרה אבל אני לא זוכרת
תכנונים לשבוע הבא? לשרוד את המבחן בהיסטוריה מחר, להפסיק להיות צרודה כבר[!] ולחייך כמה שיותר
תמונת השבוע? צחוקים