הטופ 5 של חברי הפורום

always be me mc

New member
../images/Emo218.gifהטופ 5 של חברי הפורום ../images/Emo24.gif../images/Emo232.gif

זוכרים? בטופ 5 אנחנו מציינים 5 דברים שאנחנו אוהבים ועושים ובפעם הקודמת התבקשתם לציין את 5 הסלבריטאים האהובים עליכם. אז אלו מפורסמים יצאו הכי אהובים? אליסה יצאה במקום הראשון כמובן
(עם הכי הרבה איזכורים) אחריה קריסטין קרוק(כפרה עלינו נטלי חח)
כמו כן גם היו כמה תשובות מאוד מקוריות(אדם אני מסתכלת עליך, כנ"ל אליך דילן
) וכמה אנשים אחרים מהקאסט של מכושפות שגם הופיעו אז יצא מעניין
והפעם חברים: כיוון שהשתחררתי מהשירות ובא לי לאכול הרבה ממתקים עלי לשאול אלו 5 ממתקים/חטיפים אתם הכי אוהבים לאכול? תענו ותשתדלו בבקשה לא לגרות יותר מדי

always be me mc

New member
יאללה :)../images/Emo232.gif

והפעם עושה בלי מס' כי קשה לי להכריע בין ממתקים XD
פסק זמן : אין אני מתה על זה!
אם היו נותנים לי 50 כאלו לפחות חצי הייתי מסיימת ביום אחד
פוקפורן
: זה לא הדבר הכי טעים בעולם אבל כן מאוד טעים וממש כיף לנשנש אז כל פעם שיש הזדמנות אני מנצלת אותה
כיפלי : אוהבת את העגולים, אוהבת את הטבעות.. אוהבת הכל! (וגם מאז שהייתי קטנה)
פררו רושה
אומנם קשה לי לדרג אבל אני דיי בטוחה שמכל החטיפים וזה את זה אני הכי אוהבת. פשוט תענוג לאכול את זה :D
המ מתלבטת אם לשים פה קליק או לשים גלידה אבל נשים גלידה יאללה
ואלו גלידות אני אוהבת? מגנום, שוקובו(הלבן אבל), אמריקאית ובטעמים אז שוקולד צ'יפס, וניל ותות בעיקר. אוקי גיריתי את עצמי עכשיו

jasika siton

New member
:)

1. שוקלד פרה עם אגוזים - שאני רואה את השוקלד הזה אני תמיד חייבת לאכול אותי D: 2. דובונים - אין לי מושג למה, אבל אני חולה על זה. 3. קליק - כריות, קורנפלקס, כדורים.. קיצר אני חולה על זה. 4. גלידה - לימון ותות. כל השאר
5.אוראו ! - זה טעים אבל משאיר שחור בשיניים ..

always be me mc

New member
גם אני אוהבת את הפרה עם האגוזים../images/Emo6.gif../images/Emo232.gif

זה ממש ממש טעים
ודאמ על זה ששכחתי מזה XD

LeAnnDylan

Well-known member
שלי :)

1. סוכריות גומי מכל הסוגים
במיוחד חמוצות |ריר| Mike & Ike, Sour Patch Kids, Zours ושאר הגומיים האיכותיים 2. בואנו לבן 3. אוקיי או בגרסתו הנוכחית קליק OK 4. טוב אני לא יודעת איך קוראים לזה או אם עדין מייצרים את זה אבל כשהייתי קטנה היה את הקשים האלה עם האבקת סוכר בהם. זה היה להיט! 5. צמר גפן מתוק/ פופקורן מתוק (כזה של אסם לא של עלית
) ולא נכנסו לרשימה- טורטית, טעמי, פסק זמן לבן ושוקלד רוזמרי
שמצד שני אני ממקמת אותו ראשון ברשימה! אחח איזה שוקולד בסט!!!@# אין דברים כאלה היום

LeAnnDylan

Well-known member
לא לא לא@@#!$

זה שעלית החצופים האלה מנסים לדחוף את המוצר ע"י זה שהם כותבים עליו שם של מוצר מוכר ואהוב אחר זה טוב ויפה אבל זה OK תמיד היה ותמיד יהיה לא ברור לי למה משייכים אותו למשפחת הקליק שהיא הרבה פחות מוצלחת ממנו למען האמת

LeAnnDylan

Well-known member
נו את לא מכירה? ../images/Emo2.gif

איזה ילדות הייתה לך

always be me mc

New member
זו הייתה בדיחה דילן../images/Emo232.gif

בטח שאני מכירה את המוצר. כתבתי אוקי באנגלית כי זה גם יענו 'בסדר?' שזו תגובה לחפירה שלך וגם כי זה שם המוצר(בקיצור משחקי מילים)

Natali Milano

New member
5

1. ביסלי גריל 2. צ'יטוס גבינה 3. במבה אסם 4. קליק כריות 5. כפלי גריל

always be me mc

New member
ביסלי ../images/Emo5.gif צ'יטוס ../images/Emo5.gif../images/Emo232.gif

הביסלי היחיד שאני אוהבת זה הבצל חוץ מזה רוב הביסלים מגעילים אותי ועל צ'יטוס אין על מה לדבר
אבל אם זה מה שאת אוהבת אז שיהיה לך לבריאות
ן
שענית

LeAnnDylan

Well-known member
למה צ'יטוס זה להיט ../images/Emo99.gif

ביסלי האמת אני לא אוהבת, בשום וריאציה או טעם. בכלל אני לא מעריצה של כל חטיפי אסם באשר הם (חוץ מהפופקורן המתוק נו) אבל צ'יטוס גבינה זה להיט

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאוף נו מה רק 5..

רק שתדעו שבאתי לארה"ב כולי בציפייה שאני הולכת לאכול כל כך הרבה ממתקים טעימים ופשוט התאכזבתי.. עד כדי כך שביקשתי מההורים שלי שישלחו לי חבילה מהארץ.. שלא נדבר על זה שהאמריקאים התלהבו יותר ממני וכבר אמרו לי מה לבקש 0.0 1. קינדר בואנו 2. פוקי בטח אף אחד פה לא מכיר את זה.. זה ממתק יפני ממש שווה שאין בארץ ויש פה ואני מאושרת. 3. ביסלי גריל ובמבה ביחד- חתונהההה 4. שוקולד פרה אגוזים. 5. טים טאם + פררו רושה. (הייתה לנו במחנה אוסטרלית אחת ושלחו לה מלא טים טאם - טוב שהישראלים לא אנסו אותה עוד שניה... ידעתם בכלל שזה אוסטרלי?? איזה שוס?! האמריקאים בכלל לא מכירים את זה.. וגם לא את הקינדרים.. רק חלק זוכרים את הביצת הפתעה.. שאגב מצאתי פה בכמה מקומות) לא נכנסו לרשימה: אמנמס.. אחת האובססיות שלי, פופקו (פופקורן מתוק), טוייקס, מארס, סמורפס (שזה הגירסה האמריקאית למרשמלו על האש.. לוקחים סוג של קרקר עליו שמים שוקולד - הרשיז על זה מרשמלו על האש ועוד קרקר.. וככה הם אוכלים את זה.. שמנים. אגב יצאתי תותחית בהכנת מרשמלו על האש.. הם תמיד שורפים אותו ואני מכינה ממש טוב.. שנים של תירגול בל"ג בעומר חח) ויש עוד מלא ו8 בבוקר עכשיו ורק קמתי.. to be continued

CharmedRulez

New member
טים טאםםםםםם!!!! יאמי!!!!!!!!!!

ואוסטרליה
יו גו גירל! האני.נס יודעת להכין את המרשמלוז שלה אה ?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחחח XD

ממש מקצועית. גם לך היה סמורפס כשהיית במחנה קיץ?

למעלה