התמונה הכי הפעם התמונה הכי מרגשת של אליסה זה יכול להיות מהמצאיות או ממכושפות
פ פשוט נטלי New member 21/3/07 #1 ../images/Emo218.gifהתמונה הכי../images/Emo218.gif הפעם התמונה הכי מרגשת של אליסה זה יכול להיות מהמצאיות או ממכושפות
../images/Emo218.gifהתמונה הכי../images/Emo218.gif הפעם התמונה הכי מרגשת של אליסה זה יכול להיות מהמצאיות או ממכושפות
מ מכושפת בטירוףp3 New member 21/3/07 #2 מנסה לשים תמונה -פעם ראשונה.חח אמ..אני חושבת שתמונה כשאליסה לבושה בשמלת כלה זה משהו שחייבים לשים אתו!! אז מצאתי אחת כזאת במכושפות אוקי לקח לי 6 דקות למצוא את התמונה-אבל זה לא מה שרציתי-וחבל
מנסה לשים תמונה -פעם ראשונה.חח אמ..אני חושבת שתמונה כשאליסה לבושה בשמלת כלה זה משהו שחייבים לשים אתו!! אז מצאתי אחת כזאת במכושפות אוקי לקח לי 6 דקות למצוא את התמונה-אבל זה לא מה שרציתי-וחבל
מ מכושפת בטירוףp3 New member 21/3/07 #3 תמונה נוספת שלדעתי מחייבת קצת עצב בכל אדם שצופה בה לא יוצא לי כלום,.חח
מ מכושפת בטירוףp3 New member 24/3/07 #10 תודה רבה../images/Emo6.gif..מגניב בערב אני אעלה בקשה חדשה ונטלי אחותי אמרה לי שחיפשת אותי אני אדבר איתך אני במחשב השני ואני באיסיקיו שלה
תודה רבה../images/Emo6.gif..מגניב בערב אני אעלה בקשה חדשה ונטלי אחותי אמרה לי שחיפשת אותי אני אדבר איתך אני במחשב השני ואני באיסיקיו שלה
S spelling New member 22/3/07 #7 תמונה שלי../images/Emo188.gif לפי דעתי כל תמונה של אליסה עם חיות זה מדהים