כל מה שרציתם לדעת על הצוות/קרו

StayAwake

New member
../images/Emo218.gifכל מה שרציתם לדעת על הצוות/קרו../images/Emo218.gif

חפירה לפניכם!
אז הפעם אני כותבת על הצוות. אם אתם גולשים בכל מיני אתרים אז מן הסתם זה יופיע בתור CREW ואני רוב הזמן קוראת לזה קרו. אם אתם נתקלים בATL B&C הכוונה היא All Time Low Band & Crew (אני יודעת שזה מובן מאליו אבל למקרה שמישהו לא ידע...
). כל הקרו נבחר על ידי הלהקה ככה שאם הם לא עוזבים לבד או שאטל עצמם מחליטים שהם צריכים לעזוב, אף אחד לא יכול לפטר אותם. *הערה - אני לא בטוחה מה לגבי קית'. בגלל שהם החליפו לייבל לא מזמן אין לי מושג. נתחיל באחד וביחיד... ג'יימס מתיו פלייזיק - James Matthew Flyzik – מאט! מאט נולד ב5 בדצמבר 1985. הוא גר במרילנד והלהקה בחרה אותו להיות חבר הצוות הראשון. הוא התחיל בתור מוכר המוצרים של הלהקה אבל אחרי שהלהקה חתמה עם חברת הקלטות הוא הפך להיות באופן רשמי הטור מנג'ר – מנהל מסעי ההופעות (בתרגום חופשי וגרוע
). עובדות רנדומליות על מאט -
מאט אובססיבי בצורה לא שפויה למיקי מאוס. אפשר לראות את זה בכל מקום (בעיקר בדיוידי).
למאט יש קעקוע שפתיים (LIP TATOO) של מיקי מאוס.
מאט השתתף בקליפ של פופין וסיקס פיט אנדר דה סטארס.
מאט ממש ביישן ושונא להתראיין/להצטלם אז אתם פוגשים אותו, אל תרוצו אליו עם מצלמות ותצעקו
לפי שמאט הצטרף לקרו של אטל, הוא היה בלהקה בשם Underscore.
מאט מנגן על גיטרה בחלק מההופעות. מאט קולאסי – Matt Colussy – מאט השני מאט השני הוא העוזר טור מנג'ר כלומר, העוזר של מאט. הוא הצטרף לקרו לא מזמן. לפני שמאט הגיע לקרו הוא היה בלהקה The Morning Light. וינסנט מייקל פטרוסילי - Vincent Michael Petrocelli – ידוע בעיקר בתור ויני וגאס. ויני נולד ב14 בינואר 1988. הוא גר בניו יורק. ויני הוא זה שמוכר את המוצרים של אטל בהופעות (חולצות, צמידים, תחתונים של GET LOW וכו'...). ויני הצטרף לקרו באחד מה Warped tour כשאטל היו באותו האוטובוס עם Glamour Kills. עובדות רנדומליות על ויני -
ויני מדגמן ל Glamour Kill.
ויני אוהב מים עם ויטמינים (כמו שלנו יש נביעות טעמים וכל האלה
). אלכס גריקו - Alex Grieco – גריקו גריקו נולד ב22 במאי 1989. הוא הטכנאי תופים של הלהקה (ובגלל זה תוכלו לראות אותו רוב הזמן ליד ריאן בהופעות). גריקו היה יחד עם אלכס, ריאן וג'אק באותו התיכון אבל הוא היה שנה מתחתם ומשם הם מכירים. הוא גר במרילנד. הוא היה העוזר של מאט עד שמאט השני הגיע. עובדות רנדומליות על גריקו -
גריקו, כמו מאט, השתתף בפופין ובסיקס פיט אנדר דה סטארס.
יש לו אח אחד. אוון קירקנדל - Evan Kirkendall – אוון אוון נולד ב5 במאי 1989. הוא הטכנאי שמע של הלהקה (ולכן יש לו את הזכות המלאה לכבות לך את המיקרופון, ג'אק!
). הוא הצטרף לקרו בערך ב2008. עובדות רנדומליות על אוון -
האתר של אוון - http://www.evankirkendall.com/
בדיוידי השם של אוון לא כתוב נכון. כתוב EvEn במקום EvAn. הסיבה לזה כנראה היא שכשהאוון הצטרף ללהקה מאט לא הצליח לומר את השם שלו. בהתחלה הוא קרא לו Evan Kirkland ואחרי זה הוא קרא לו Eva Kirkendall. (זאת השערה שלי אבל גם אם לא, זה ממש מוזר
). ג'ף מייקר - Jeff Maker ג'ף נולד ב5 במאי 1981 (לא, אני לא טועה. לו ולאוון יש יום הולדת באותו התאריך). ג'ף הוא מבוסטון, מסצ'וסטס. הוא אחראי תאורה+ה"במאי" של המופע. הוא עושה את אותו התפקיד אצל עוד כמה אומנים אבל הכי בולט (או לפחות מבחינתינו
) הם BOYS LIKE GIRLS. הוא גם עובד בHBO בתור תאורן. קית' לזורשק Keith Lazorchak המנהל של הלהקה. ננו טיסירה - Nano Tissera – ננו ליטל ספינש באסטר ננו נולד ב12 ביולי 1988. גם הוא כמו רוב הB&C ממרילנד. הוא חבר שלהם מהתיכון. ננו הוא השותף/עוזר של קית'. הוא וג'אק חברים ממש טובים.
1/3 מההנהלה של הלהקה שייכת לננו. חברי צוות לשעבר – דני קורילי - Daniel Kurily דני נולד ב24 באוגוסט 1985. הוא היה הטכנאי גיטרות של הלהקה. הוא היה מנגן יחד עם מאט בחלק מההופעות. לפני פחות משנה הוא עזב והפך להיות העוזר האישי של פיט וונטז. דני נשאר ותמיד יהיה חבר טוב של הלהקה. ועכשיו בואו כולנו נתפלל שכשאטל יגיעו לארץ (תתפללו גם בשביל זה
), דני יבוא איתם ונוכל לפגוש את הבנאדם המדהים הזה
. שרה אחראית תאורה לשעבר. בן "במאי" המופע לשעבר. אנדי – אנדילישז היה מוכר המוצרים במקום ויני כמה פעמים. וזהו! מצורפת תמונה של הקרו. תסלחו לי אבל אין לי מושג מי זה בצד ימין
אם אתם יודעים, תגידו
שאלות? בקשות? שרשור מידע הבא שיהיה (אני אשתדל שיהיה מחר כי משעמם לי בחיים
) יהיה על הקעקועים שלהם (קרדיט לעדי על הרעיום
). המייספייס של הקרו.

Tommy89

New member
מעניין ביותר ../images/Emo13.gif

בהחלט חידשת. תודה, וח"ח על ההשקעה ילדה

Adi641

New member
תודה רבה!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חידשת לי המון!

AdiA12

New member
וואי אין את תותחית! ../images/Emo23.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כל הכבוד על ההשקעה חנה
את לא מבינה כמה חידשת לי, אף פעם לא ידעתי כלום על הצוות של הלהקה

2MayaN2

New member
אני חושבת שפיתחתי קראש על מאט../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

הוא אחד החמודים
כל הכבוד על ההשקעה, העשרת לי את הידע

HeelsOverHead

New member
../images/Emo230.gif../images/Emo45.gif כולנו פיתחנו אליו אחד כזה

חנה חטפה אותו ראשונה אז אני עברתי לויני XD

IamAfreakinGirl

New member
חחח את לא היחידה XDDDD

מאז שגיליתי שיש לו את הקראש ההההחמוד הזה על מיקי אני כל כך אוהבת אותו !!!!! כזה חמוד וביישן XDD . ווווואי חחחחנה כל הכבוד !!! הכרתי את הקרו אבל זה תמיד נחמד לראות את זה מסודר :) IM BACK BABY XD

2MayaN2

New member
חחחחח זה קריפי בצורה חמודה../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

ברוכה השבהD:

MoVe AlOnG

New member
תיקון קטן..

סורי שאני יוצאת קצת פוצית חחח.. אבל למאט אין קעקוע של מיקי מאוס בשפתיים. יש לו קעקוע שכתוב בו YO BRO ולאות O במילה BRO יש אוזני מיקי. הוא עשה את זה עם עוד מישהו מהקרו... אני חושבת ויני.. לא בטוחה לגבי זה. שכאילו גם הוא עשה את אותו קעקוע רק בלי האוזני מיקי XD

למעלה