כל מה שרציתם לדעת על חברי הלהקה

StayAwake

New member
../images/Emo218.gifכל מה שרציתם לדעת על חברי הלהקה ../images/Emo98.gif../images/Emo218.gif

הבטחתי לעשות שרשור כזה אבל די שכחתי מזה... בגלל שתקף אותי ATL מוד, החלטתי לכתוב את זה
אז סליחה על האיחור הנוראי אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם... תהנו!
אלכסנדר ויליאם גאסקארת' - Alexander William Gaskarth או בקיצור – אלכס – סולן הלהקה
אלכס נולד באיססקס (Essex) באנגליה (יש גם בארה"ב מקום כזה
) ב14 בדצמבר 1987. בגיל שמונה המשפחה שלו עברה לבולטימור, מרילנד, ארה"ב. עובדות רנדומליות על אלכס –
הגובה של אלכס הוא 184 ס"מ.
אחיו של אלכס, דניאל התאבד לאחר ריב בינו לבין אלכס. אלכס כתב עליו את השיר Lullabies.
אלכס יוצא עם בחורה בשם ליסה מאז התיכון (בערך 4 שנים למרות שיש להם כל הזמן הפסקות). על פי שמועות מהזמן האחרון, הם נפרדו.
לאלכס יש שני כלבים, סבסטיאן (סאב) ופייטון. פייטון הוא כלב שליסה ואלכס אימצו ביחד (למרות שבגלל שהם כנראה נפרדו, סבסטיאן ופייטון נמצאים אצל ליסה
).
אלכס הצטלם לליין CREAT LOVE של גלמור קילס.
אפשר למצוא את אלכס בהרבה אירועים
ג'אק באסאם באראקט – Jack Bassam Barakat – ג'אק – גיטריסט הלהקה
ג'אק נולד ב18 ביוני 1988. הוא נולד במרילנד אומנם המשפחה שלו במקור מלבנון. ג'אק מעולם לא למד איך לנגן על גיטרה. הוא למד בתיכון יחד עם אלכס וריאן. ג'אק היה זה שניהל את המשא ומתן עם חברת התקליטים הראשונה של הלהקה. עובדות רנדומליות על ג'אק –
הגובה של ג'אק הוא 186 ס"מ.
לפני פחות משנה (2009
) ג'אק טס ללבנון כדי לחגוג לסבא שלו יומולדת 100.
לג'אק אח ואחות גדולים ממנו – אח בשם ג'ו ואחות בשם מאי/מיי.
השם השני של ג'אק הוא באסאם שזהו גם השם של אבא שלו.
לג'אק יש ליין אופנה בשם JAGK (ג'אק+GK שזה גלמור קילס).
סרט הדיסני האהוב על ג'אק הוא אלדין.
אמא של ג'אק בטוחה שהבן שלה הוא ילד טוב ביירות
רוברט ריאן דוסון - Robert Rian Dawson – ריאן – מתופף הלהקה
ריאן נולד ב18 בדצמבר 1987 בבולטימור, מרילנד. הוא הצטרף ללהקה אחרי שג'אק החליט שהוא "המתופף הכי טוב בעולם וחייב להיות בלהקה" (בתוספת הקול הפאקצי של ג'אק
). רוב החזרות הראשונות של הלהקה היו במרתף בבית של ריאן. עובדות רנדומליות של ריאן –
הגובה של ריאן הוא 178 ס"מ.
לריאן הייתה חברה במשך 4 שנים (בלי הפסקות כמו במקרה של אלכס וליסה) בשם קארה (KARA) איתה הוא עבר לגור (והם גם גידלו כלבים ביחד
) עד שהם נפרדו וריאן עבר לגור באופן זמני אצל אלכס וליסה (עד שליסה עזבה – זאת הסיבה שיש את השמועות שהם נפרדו). לפי שמועות, תמונות וטוויטים ריאן יוצא עכשיו עם הסולנית של הלהקה Hey Monday – קאסידי
לריאן יש אח גדול שהתחתן לא מזמן (וזאת הסיבה שאין לו את הקעקוע גולגולת שכל הלהקה+הצוות עשו ביחד).
לריאן יש קעקוע של הארנב של BLINK 182 כמו לג'אק (הקעקוע של ריאן גדול יותר).
בתיכון היה לו שיער
זאקרי סטיבן מריק - Zachary Steven Merrick – זאק – באסיסט הלהקה
זאק נולד ב21 באפריל 1988 בבולטימור מרילנד. זאק לא למד עם שאר חברי הלהקה באותו התיכון (וזאת הסיבה שאין את התמונות המחזור שלו מודלפות כי מי שהדליפה את התמונות של השאר הייתה קארה). עובדות רנדומליות על זאקרי –
הגובה של זאק הוא 180 ס"מ.
זאק עיוור צבעים.
זאק מסוגל לאכול כפיות שלמות של קטשופ סתם ככה.
זאק לא מדבר הרבה בטענה שמי שמדבר הרבה חושב הרבה = זאק לא חושב הרבה.
לפי השמועות, לזאק יש קראש על מישהי אוסטרלית ובגלל המרחק הוא לא יכול להיות איתה.
לזאק יש אח אחד (אני לא בטוחה אם גדול ממנו או קטן ממנו
).
זאק השתתף בתוכנית MTV's exposed וניצח
וזהו, אני מקווה שזה עבר לכן טיפה
אם יש עוד שאלות/מידע שלא כתבתי תכתבו
אם אתם רוצים תמונה/סרטון של מישהו/משהו תגידו (הכלבים של אלכס, הכלבים לשעבר של ריאן, התמונות מהתיכון, התמונות מהיומולדת של סבא של ג'אק וכו'
הבנתן את הכוונה
) שרשור המידע הבא - הצוות

ספירצ

New member
מי שמדבר הרבה חושב הרבה?

ג'ק ואלכס לא נראה לי חושבים הרבה = הטענה לא נכונה >:

StayAwake

New member
גם לי לא ../images/Emo2.gif גיליתי את זה היום../images/Emo6.gif

לכי תדעי, אולי זה בכלל לא נכון... לא היה לי זמן לבדוק את זה כי אבא ביקש את המחשב

Adi641

New member
אני חושבת שזה נכון כי

ראיתי את זה כבר בכמה מקומות... ראיתי גם שג'ק אנמי אבל אני לא בטוחה שזה נכון

StayAwake

New member
אוקיי זה היה מפחיד../images/Emo6.gif

הגבנו באותה הדקה בדיוק אותו הדבר

StayAwake

New member
אוקיי - זאק עיוור צבעים וג'אק אנמי../images/Emo2.gif

ושכחתי לומר שלג'אק יש כל מיני אלרגיות מזון

Adi641

New member
באמת יש לו אלרגיות מזון??

חשבתי שזאת סתם הייתה בדיחה שלו... טוב נו..

Leeatthedisco

New member
אנמים לשלטון! *HIGH FIVE עם ג'אק*

וד"א אני חושבת שאנשים חושבים שזאק עיוור צבעים בגלל שבאחד הסרטונים ריאן אמר שיש לו כתם על הגב וזאק אמר "זה לא שאני יכול לראות.."

StayAwake

New member
יש מצב שאת מוצאת את הסרטון הזה?

זאק כזה מסתורי
לא היה לי מושג על העיוורון הזה ועל זה שיש לו 2 אחים
איזה הזוי

StayAwake

New member
אחות?../images/Emo2.gif סאם?

על זאק לא ידעתי כל כך הרבה אז חיפשתי את זה ומצאתי שיש לו שני אחים (לא היה כתוב את המין שלהם אז זה היה די מבלבל
) - סאם וריאן. ואוי, ריאן כזה חמוד

Leeatthedisco

New member
כן! סאם זאת בת חח ../images/Emo13.gif

זאת תמונה שלה
(באמצע, עם הבגד השחור חח. יש לי עוד תמונה שלהם אבל אני לא מוצאת..) וזה הטוויטר שלה
http://twitter.com/SamMerr גיליתי אותה דרך הטוויטר חח
היה לי גם פעם את הפייסבוק שלה והיא אומנית כזאת, אבל בתכלס היא מציירת בעיקר דברים מכוערים
נראה לי שאפשר למנות אותי למומחית לענייני זאק מאריק

Xx Haley xX

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif אולי הוא לא רואה כי זה על ה...

הגב שלו?
XDDDDDDD למרות שיש מראה. :0 טוב מי יודע. ואכן, אנמים לשלטון!! D: מה שמזכיר לי לקחת כדור ברזל לפני השינה.

Xx Haley xX

New member
אהה אופסXD

הכתם על ריאן. אולי כי הוא לא אראה לו? או סתם ניחם אותו שהוא לא רואה?XD טוב אי אפשר לדעתXD עד שיגיד(?)XD לאמשנה~

למעלה