כל מיני

מירי היום בבאר שבע../images/Emo13.gif

מישהו הולך?במשכן לאומנויות הבמה דרך ארגון המורים
אני יהיה שם
מישו יודע פחות או יותר מה היא תשיר בהופעה והאם זה במסגרת ההופעות האקוסטיות?

Music4Life

New member
היי שאלה :)

היי לכולם...וערב טוב
רציתי לשאול אותכם ולדעת לעומק יותר מתי אמור האלבום החדש של מירי לראות אור ומתי כמובן יהיו ההחתמות לדעתכם
תודה רבה לכולם מראש על התגובות

היום באח הגדול שרו את ממי

אחרי שהסתיימה התוכנית בערוץ 2 ראיתי ערוץ 20 הם שרו את השיר משום שאימא של עינב היתה בביקור וראתה את יוסי( מאמי) ועינב היתה עצובה שלא ראתה אותה היה מצחיק

veredmp

New member
בהתחשב בעובדה שהיא רק בשלב איסוף חומרים

ייקח עוד הרבה זמן........... והחתמות יהיו ממש אחרי צאתו

Music4Life

New member
אבל היא אמרה שהוא יצא בקרוב....

פלוס כבר נתנה לקהל לשמוע כמה דסרים חדשים מהאלבום בהופעה האחרונה בתל אביב לפני 3 ימים..אז איך היא רק ב"איסוף חומרים" זה לא הגיוני

veredmp

New member
מתי היא אמרה את זה?

בפעמים היחידות ששמעתי אותה מדברת על הדיסק השלישי, היא אמרה שייקח לו עוד זמן. היא אוספת חומרים ומקליטה סקיצות, אבל אני לא חושבת שהיא כבר בהקלטות מאסיביות ממש. בדרך כלל כשנכנסים להקלטות ה"אמיתיות" מפסיקים להופיע ונותנים לקהל קצת להתגעגע לפני היציאה עם הדיסק החדש. מירי רק עכשיו התחילה סבב הופעות חדש, לא הגיוני לי שהיא כבר בשלבי סיום של הדיסק. כמובן יכול להיות שאני טועה, אני מקווה שאני טועה, בא לי כבר על דיסק חדש

Music4Life

New member
אממ...היא אמרה את זה בהופעה...

עד כמה שידוע לי..הייתי שם עם חברה וחברה שלי אומרת שמירי אמרה שהוא יצא בקרוב...
טוב מוזר...אולי זה אי הבנה... ב22 אני הולכת לזאפה בת"א להופעה של מירי, בע"ה אשאל אותה מקסימום אחרי ההופעה לגביי זה או משהו.... בכל אופן תודה

Music4Life

New member
מתוקה...אם לא שמת לב...

זה לא"הזיות" שלי, זה אולי הזיות של חברה שלי ששמעה את זה... אבל שיהיה, קראתי כתבה על האלבום החדש שאומר שהיא באיסוף חומרים אז קיצר, לא משנה, הדבר אינו אמת עכשיו אני רואה לפי הכתבה וזהו זה. קיבלתי תשובה.

pRimaVeriTaVIV

New member
תהני../images/Emo140.gif

לא יודעים בדיוק, אבל כנראה שזאת לא תהיה הופעה אקוסטית אלא רגילה.. אין ממש סדר שירים קבוע, אבל אם זאת הופעה רגילה היא תשיר את נובמבר, באה אליכם, מאמי, בנות, אף אחת, עכשיו אתה חוזר בחזרה, לשם, ברכת המלך, שלום לאמונות, טיפה טיפה, מפלס המצב רוח... אלה פחות היותר השירים הקבועים בהופעות רגילות פתוחות, כמובן עם עוד שירים
וקצת סבלנות, לא תמיד נמצא מישהו בפורום ואם לא מקבלים תשובה מיד, זה לא אומר שלא יענו יותר מאוחר

../images/Emo207.gif

הסלבס חוגגים עם פנאי פלוס 1000 גליונות (יפה להם!): "בתקופה ששיחקתי 'אימאלה' ישבתי בבית קפה עם מירי מסיקה ובעלה אורי זך. אז אף אחד לא הכיר אותי. לעבר השולחן שלנו התקרב צלם פפארצי ומירי אמרה לו שיצלם אותי כי אני שחקנית. זה היה צילום הפפראצי הראשון שלי וזה היה רגע מכונן" שני כהן (סבבה? סבבה!)... וגם לי אין שמץ מה הקשר בינהם.

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo51.gif האמת שאני זוכר את זה ../images/Emo12.gif

ואני דיי בטוח ששמו תמונות כאן בפורום

veredmp

New member
כן, אני יודעת. ראיתי אותה

זה עדין לא עונה לי אם היא חברה שלו, שלה או של שניהם. גם כרמית וקרן היו, הן יותר חברות של מירי מאשר שלו

למעלה