מחפשים ומבררים

liroi rev

New member
לימודים

רציתי לקבל המלצות היכן כדאי ללמוד life coaching כי זה מאוד מעניין אותי אבל אני יודעת מעט מאוד על התחום. יש המון מכללות שמלמדות את זה בארץ ורציתי לדעת ממי שכבר למד והתחיל לעבוד בתחום- מה מומלץ... תודה רבה, לירון

nsivan00

New member
דרך המאמן

הי לירון, אני מאמן בחברת תות למעלה משנה. תות מכשירה את המאמנים שלה בצורה עמוקה ויסודית ומלווה כל אחד מאיתנו בהמשך דרכו כמאמן. אני מאוד מרוצה מהדרך שאני עושה עם תות וחושב שאין מצב שהייתי במקום המופלא שבו אני נמצא היום ללא התמיכה הזו. אהבה ניב

tlingit

New member
הי ניב ../images/Emo13.gif

יופי לראותך אחרי זמן רב שנעדרת
ספר קצת איפה היית ומה עשית
ואנא שים
בבקשה לכללי הפרסום אצלנו

לימודי אימון

שלום רב, כיום ניתן ללמד אימון אישי במכללות שונות. הטוב ביותר מנסיוני,הוא ללכת לערבי היכרות שבמהלכם תתודעי לגישה,מחירים,משך הלימודים וההדגשים השונים. כאן בפורום תוכלי לקרוא באחת ההודעות מאמר אליו מפנה מנהלת הפורום ,באמצעותו תוכלי לקסל מידע נוסף על האפשרויות השונות. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com.

rutahar

New member
לימודים - Life coaching

הי לירון, לפני שאת מבררת איפה ללמוד אימון אישי לחיים (או בעצם גם כל דבר אחר)כדאי שתשאלי את עצמך מה את רוצה להשיג. כשתדעי לאן את רוצה להגיע יהיה לך יותר קל למצוא את הדרך לשם. את מציינת שאת יודעת מעא מאד על התחום. האם יותר מידע יעזור לך? ב e-פלונטר אנחנו מלווים אנשים "להשיג את עצמם", או במלים אחרות - Life coaching. את מוזמנת לקבל השראה גם מאיתנו. בהצלחה! רותי

tlingit

New member
ברוכה הבאה rutahar ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו שימי
בבקשה לכללי הפרסום אצלנו
באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

tlingit

New member
../images/Emo218.gif מחפשים ומבררים ../images/Emo36.gif ../images/Emo26.gif

למעלה