מחפשים ושואלים

shirleyrozental

New member
מחפשת אתרים לאימון אישי

היי לכם
מה נשמע
אני מחפשת אתרים שמאמנים אנשים ע"י תוכנית מאורגנת בעברית (תחליף לפגישות). מכירים כאלה
שלחו אליי או שרשרו לכאן בבקשה...

nehud

New member
שאלה אישית לחברי הפורום

מבקש אני לדעת את התאמתי לעיסוק לבאימון אישי?, אלו שאלות עלי לשאול את עצמי בכדי לדעת האם אכן נכון לי לעסוק באימון? באהבה אהוד

MommyHug

New member
Life Coach

שלום!
אני חדשה פה. אני עובדת סוציאלית, ואני מתעניינת בתחום של אימון אישי (life coach) והייתי שמחה לקבל פרטים והכוונה לגבי מקום לימודים, משך ההכשרה, מה היא כוללת, מחירים ומקומות עבודה. תודה!
יום מקסים

האם אתה אוהב לעבוד עם אנשים?

האם כשאתה חושב על לאמן אחרים, אתה חש התלהבות או שמחה? אלו תלאו דווקא השאלות הנכונות לשאול, אבל אולי יתנו כיוון. עוד דבר: אתה יכול ללכת לערבי מבוא לקורסי אימון (יש ערבי מבוא חינם) ולראות אם אתה מתחבר לזה. בהרבה מקומות יש גם התנסויות באימון כחלק מהמפגש. אני יכולה לשלוח לך המלצות במסרים.

שלום MommyHug

את תסלחי לי שלא הענה לשאלה שלך יש כאן מצבור בילתי נדלה של אינפורמציה וממש בקרוב תקבלי את הלינקים המתאימים (טלינגיט - אני מבטיח בשמך מקווה לא לאכזב
) בכל מקרה בהצלחה. ובכל זאת אותי מעניין הטקסט בחתימה שלך. אם בא לך אשמח לשמוע מה מביא אותך אליו? כשקראתי אותו היה לי מאוד טיבעי לשאול בסופו and who is asking? and who is that self which is main to ask? שיהיה לך יום הגיגי תרתי משמע

tlingit

New member
../images/Emo13.gif מרימה את ה../images/Emo87.gif

מאחר שתחום האימון האישי חדש יחסית בארץ, עוד אין בארץ רגולציה שלו ולכן לא קיימים קריטריונים אחידים לגבי תנאי קבלה ללימודים, אורכם או עלותם. כרגע כל בי"ס קובע את כלליו.. איפה ניתן בארץ ללמוד אימון אישי: במדור הקישורים שלנו תמצאי קישורים אל רוב (אם לא כל) בתי הספר ללימוד אימון אישי בארץ. בקשר להתלבטות איפה לבחור ללמוד: אולי יועיל לך המאמר הזה בנושא בחירת מקום לימודים לאימון אישי ממדור המאמרים שלנו
אני אפנה אותך גם לשלושה שרשורים שהיו לנו כאן בנושא האימון כעיסוק ומקור פרנסה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=69938592 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=55386176 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=54075692

MommyHug

New member
תודה לכולם ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

אני אעקל את כל המידע שנתתם לי וגם עיינתי בקישורים, ואני אראה מה הלאה. המון תודה! אתם מקסימים! ערב מקסים

tlingit

New member
מוסיפה

שאלה והמשך שלה שאולי תרצה לשאול את עצמך: אילו כישורים אישיים, יכולות וידע אתה רוצה לבטא? האם ממה שאתה לומד על אימון אישי במהלך הבירור שלך אתה רואה דרך שתבטא אותם באופן שיגרום לך תחושה טובה?
וגם קישור לדיון שהתקיים כאן פעם בשאלה מי מתאים להיות מאמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=69490160 אולי יוסיף לך

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
האם אתה סקרן ביחס לאנשים

האימון דורש להיות סקרן גם כשנדמה לך שהיית במצב דומה ואתה יודע הכי טוב מה לעשות שם. איך זה בשביל הלקוח? מה הוא מרגיש וחושב? ועוד - האם אתה מאמין ביכולת של אנשים? כל לקוח הוא יצור אנושי מדהים בעל יכולות רבות - האם זה מתאים לך?

isaacm

New member
שאלה אישית ל - nehud

למה אתה שואל את עצמך כזו שאלה? אני שואל, למשל, האם אתה רוצה לעסוק באימון - רק שיש בך ספקות אם תצליח? האם אתה מעוניין להחליף תחום ובוחן אפשרות של אימון? כלומר, האם ראית, שמעת, התלהבת ואתה רוצה? האם אתה בוחן עוד אפשרויות? מהי המסגרת שלך? אולי בזה, כבר תדע את התשובה. תצליח איציק

nehud

New member
שלום איציק ותודה

בתשובה לשאלתך "למה אתה שואל את עצמך כזו שאלה?" ביקשתי לראות כיצד אלו המגדירים עצמם מאמנים בודקים את התאמתם לעיסוק באימון של אחרים ביחס לבדיקה שלי עבור עצמי, אשמח במידה ותבהיר לי את השאלה מהי המסגרת שלך? באהבה אהוד

isaacm

New member
שלום לאהוד

בקשר למסגרת, לא. לא מדובר במסגרת אשראי. הכוונה שלי יותר לשאול מאיזה מקום אתה בא? מאיפה נובעת השאלה. אני עצמי לומד עכשיו אימון, וכיום האימון נראה לי שונה לחלוטין ממה שחשבתי שהוא. מושך, מעניין ומאתגר הרבה יותר. כבר יש לך הרבה קישורים שקיבלת כאן, אבל באופן כללי, רוב בתי הספר לאימון נותנים מידע על אימון בכלל ועל גישת האימון שלהם בפרט. בהחלט ייתכן שגישה אחת תתאים יותר לאדם מסוים ואחרת פחות. אצלך, התעניינתי לדעת איך עלה העניין באימון, ומה בעצם אתה מחפש. זו הכוונה בשאלה על המסגרת. אשמח לקרא שיתוף שלך, ובכל אופן מאחל לך הרבה הצלחה בעשייה שלך איציק

nehud

New member
שלום איציק

לגבי שאלתך ",,התעניינתי לדעת איך עלה העניין באימון,,," אז כך במהלך השנים מצאתי עצמי מלווה חברים, קולגות ועובדים בתהליכים אישיים ומקצועיים קשים מורכבים ולעיתים גם מכאיבים ועוזר להם להתמודד טוב יותר עם המציאות שיצרו,ההבנה כי יש באפשרותי לעזור לאנשים לעזור לעצמם הולידה את השאלה, השאלה התייחסה לשאלות פנמיות שעלי לשאול עצמי ולא טכניקות או בתי ספר כאלו ואחרים, וזאת מתוך מחשבה על שאלות ומחשבות העוברות אצל אלו העוסקים בתחום מזה זמן, באהבה אהוד

isaacm

New member
הבנתי, הנה מה שאני חושב

השאלות ששאלתי את עצמי לפני שהחלטתי להשקיע סכום די נכבד היו אלה: 1. האם אני אחראי מספיק לקחת על עצמי את האחריות שכרוכה בקיום של אימון? התשובה שלי: כן, מתוך התנהלות דומה לזו שתיארת בעצמך. 2. האם אני רוצה לעסוק באימון לפרנסתי? התשובה שלי: זה לא ברור לי. אבל אני בהחלט מעוניין לרכוש את המיומנויות הנדרשות וליישם אותן. 3. האם אני מסוגל ללוות אנשים בתהליך האימון ללא מעורבות רגשית שלי? התשובה שלי: כן, בכל מקרה כך אני רואה את הדברים כיום. 4. האם יש לי סיכוי להצליח בעשייה הזו? התשובה שלי: כן, גם היום אני עושה את זה, רק שאני יכול לעשות את זה הרבה יותר טוב, אחרי שאלמד. 5. באמת? התשובה שלי: באמת. הרבה הצלחה לך איציק

יוסקאי

New member
למחפשת היקרה

כנסי לאינדקס של האיגוד הישראלי לקואוצי'נג,ותמצאי את מבוקשך. http://coaching.org.il

למעלה