מחפשים ושואלים

angela43

New member
אימון אישי

מעוניינת בקריות במאמנת אישית בהתנדבות בלבד קריירה זוגיות זיווג מקצוע פרנסה, כישורים חברתיים SARIN [email protected]

shirani

New member
הפרעות שינה

שלום לכולם, אני בחורה בת 30 שסובלת מזה כשנה וחצי מהפרעות שינה כתוצאה ממתח. האם ניתן לפתור בעיה זו דרך אימון אישי? במידה וכן, מה פרק הזמן שזה לוקח? תודה רבה מראש

הפרעות שינה

שלום לך, אני מבינה מדברייך שאת סובלת מבעייה מתמשכת שככל הנראה פוגעת באיכות חייך ואת שוקלת כיום להתמודד עימה בדרך שונה.. לא ברור מהודעתך באלו דרכים ניסית לפתור את הבעיה עד כה,ןמכיון שכך אמנע ממתן "מרשם פשוט" .אני רוצה להדגיש שלתפיסתי אימון הוא כלי מצויין לעבודה עצמית להצבת מטרות והשגת יעדים אישיים ועסקיים ברם,אימון אינו מזור לכל קושי או חולי.על פי הבנתי לאור המידע הראשוני שאת מביאה רצוי להתייחס ל2 היבטים :הפרעות שינה ו להרפיית מתח.באשר להפרעת שינה ידוע לי שישנן רופאים מומחים לנושא שרצוי להיוועץ עימם,כמו כן ישנן טכניקות של הרפייות בעזרת מדיטציות למשל שעשויות להקל גם כן. לתפיסתי אימון עשוי לסייע בשלב מאוחר יותר שבו תרצי להגשים תמונה עתידית שלך בעזרת בניית מטרות ויעדים לפעולה. שנה טובה ושנת רוגע דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

הפרעות שינה

מנסיוני, כאשר מדובר בסוגיות גופניות חשוב קודם כל להבדק אצל רופא באופן מסודר ויסודי על מנת לשלול אפשרות לבעיית בריאות רפואית. במקביל,בתאום עם הרופא, או לאחר מכן, אימון יכול מאוד לעזור בפרט בשילוב עבודה המשלבת גופנפש. שינה טובה וחלומות פז ב-רכות אנה לדרמן מאמנת אישית ומטפלת ב"עוצמת הרכות" [email protected] www.co-rakut.co.il|סלינק|

smadarishli

New member
אימון אישי בהתנדבות

היי שמי סמדר ואני תושבת ירושלים. אשמח לאמן אותך בהתנדבות, במידה ואתה גר בירושלים. שנה טובה סמדר

אילה ח

New member
אימון בהתנדבות- לסמדר

הי סמדר, שמי אילה אני מאמנת ואני מתגוררת באזור ירושלים (הר אדר). בימים אלה מתחיל פרוייקט אימון בהתנדבות לנשים חד-הוריות בירושלים. ראיתי בתכתובות שאת מהמתנדבות לתת בשמחה, ורציתי להזמין אותך להצטרף אלינו, מאמנות שמתנדבות לאמן את הנשים בפרוייקט הנ"ל. אשמח אם תצרי עמי קשר - אילה חפץ 02-5704159, 054-4970369.

למעלה