מחפשים ושואלים

מחפשת עזרה

אני נמצאת בשלב אמצע החיים , לא עובדת כשנתיים ותקועה. ומחפשת מאמן/ת לחיים מאיזור ראשל"צ-רחובות. האם יש כאן בפורום הזה מאמנים מנוסים מהאיזור שלי שיש באפשרותם לעזור? רצוי שיהיו גם בעלי רקע של מטפלים . אודה באם תפנו אליי במסר או בפורום. תודה מראש.

יעלינ25

New member
עזרה

מחפשת מאמן/ת אישית שי/תעזור לי בתחום הרגשי...ללא תשלום אני בחורה מאוד אופטימית בת 25
יום נפלא לכולם יעל

smadarishli

New member
מאמנת אישית ללא תשלום - טעות

יעלי שלום, ביקשת מאמנת אישית ללא תשלוםורציתי להסביר לך מדוע זה לא נכון לגביך, בשבילך! כשהתחלתי לאמן חשבתי שבגלל שאני מאמנת לא מנוסה, רצוי שלא אקח תשלום עבור האימון התחלתי לאמן והרגשתי שאמנם אני צוברת ניסיון ועושה עבודה נפלאה אך המאומנים שלי לא לוקחים אחריות על התהליך באופן מלא. אחרי זמן מה הצטרפתי לארגון שנותן שירותים התנדבותיים ורציתי לאמן אנשים ללא תשלום, מתוך רצון לתת ולתרום לחברה. כאן כבר הייתי הרבה יותר מנוסה ובכל זאת עדין הרגשתי שלמאומנים אין התחייבות ונחישות לתהליך. נהפוך הוא ברגע שהרגישו שקצת קשה להם מיד הפסיקו להגיע, כמובן שהתירוצים היו רבים ומגוונים ואף משכנעים. החלטתי לגבות תשלום ( באותו מקום התנדבותי התשלום לא היה חומרי אלא יצירתי) וגם לדבר על המחוייבות שהם צריכים להשקיע. ובאמת כולם ללא יוצא מן הכלל הודו שבגלל שלא נתנו משהו משלהם: כסף,עבודה בתמורה או כל דבר אחר לא הרגישו שהתהליך משמעותי עבורם. מאז למדתי שזה לא נכון לגבי המאומן לקחת אימון בחינם, לא רק שזה לא יעזור לפעמים אפילו זה מקשה יותר. את מאמינה שאת עוברת אימון, לא מחוייבת אליו, לא משקיעה את כל המאמאמצים להתקדם, מפסיקה באמצע ומרגישה שעברת אימון אבל לא הצלחת בו. אשמח להסביר לך עוד אם תרצי. ממני סמדר 0548090222

שלום סמדר, אני חוששת שזה יותר ממה

שכתבת נכון שאם לא משלמים אין מחוייבות, אבל הרבה מעבר לזה, זה לא רק המחוייבות זו גם הגישה. אני מסתכלת על צד נוסף (היה פה דיון על זה בזמנו) מישהו מחפש שירות כלשהו אבל לא רוצה/יכול לשלם תארי לך מצב שמישהו נכנס למכולת ואומר: שלום אני רוצה לחם ארז צימוקים בחינם או לספרית: שלום אני רוצה לעשות גוונים אבל בחינם או לרופא שיניים: שלום, אני רוצה יהלום בשן כמו למדונה - אבל בחינם הקצנתי, כמובן. ולקחתי משהו שהוא עליית מדרגה עבר לצורך הבסיסי-החיוני. בתפיסה האישית אני מביטה על מקצוע כעל הרבה שנים של לימודים שלנו, הרבה כסף שהושקע בלימוד הזה, הרבה ויתורים של הזמן הפרטי, זמן המשפחה, זמן חופשי ועוד כהנה וכהנה ויתורים. בזכות כל ההשקעה הרבה הזו הצלחנו להגיע למה שהגענו. אז למה אנחנו מתבקשים לתת את השירות הזה בחינם? מבחינתי אם מישהו פונה ושואל ומתעניין ולאחר שבחן וחשב וראה מה יכול ומה לא יכול אומר: כבד עלי כלכלית, ואני מוצאת שיש סיבה ומוכנה להשקיע, אולי אבדוק מה ניתן לעשות כלכלית. אבל מראש לומר לי : אני רוצה את הידע שלך אבל לא רוצה לשלם, זה קצת צורם לי. ובכל מקרה חייבת לומר: בכל זמן נתון אני נותנת שירות חינם ללקוח אחד שאני יודעת שלא יכול לעמוד בתשלום וזקוק לזה מאד. כרגע יש לי שני לקוחות - בחינם. בחירה שלי.

smadarishli

New member
מסכימה עם כל מילה ומילה אבל

הדרך שאת מציגה את הענין היא נכונה מאוד ואני מסכימה איתך בכל. אני ניסיתי להראות גם את הצד של המאומן שמעונין באימון בחינם אבל שכרו יצא בהפסדו. בכל מקרה אין ויכוח שאימון לא יכול להינתן בחינם הן לטובת המאומן והן לטובת המאמן. שיהיה לך שבוע טוב עם הרבה מאומנים והצלחות. ממני סמדר

shosh arie

New member
מאמנת מאיזור ראשל"צ-רחובות

לאופטימית שלום, אני מאמנת אישית, גרה בנס ציונה. אשמח לשוחח איתך, אשלח לך את פרטי במסר אישי. שוש אריה www.vcoda.co.il

אלכסנר

New member
מאמן מאזור רחובות-ראשלצ

שלום לאופטימית אני מאמן אישי ובעל ניסיון עשיר ומוצלח בתחום הטיפול.בגישה התנהגותית / קוגנטיבית.מתגורר בנס-ציונה. אשמח לעזור לך. מאיר שוסטר 050-5543672

למעלה