מחפשים ושואלים

גם לי יש שאלה

האם מישהו מכם מכיר בי ספר להכשרת מאמנים אישיים שתנאי הקבלה לא מצריכים תואר ראשון? לתשובתכם אודה מאד. שרית.

אימון אישי, צעדים ראשונים../images/Emo131.gif

שלום מחפשת מאמנת אישית בתחילת החיפוש. שיקולי העיקריים: תקציב, השכלה-הכשרה של המאמן וכן הניסיון. לכן אני מעונינת לשמוע : 1.כמה זמן עורך תהליך האימון (שינוי קרירה)? 2. עלויות המפגשים? 3. האם יש מפגש היכרות/ניסיון חינם? 4. אלו ביתי ספר מוכרים או מעניקים הכשרה מקצועית? 5. אהיה מעונינת לשמוע דגשים נוספים לבחירת של מאמן מתאים. תודה

תנאי קבלה לאימון

שלום שרית, מכיוון שלמיטב ידיעתי אין פירסום מותר בפורום זה. אם תפני אלי במסר פרטי אוכל לתת לך מידע. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

אימון אישי

שלום לך בצעדייך הראשונים בחיפוש. אני מציעה לך לראיין מספר מאמנים ולהתרשם באמצעות שיחה או/וגם מפגש עמם מהשירות אותו את מבקשת לקבל. תוכלי לראיין את המאמן בשיחה הראשונית ולבדוק מהו נסיונו המקצועי, היכן למד,איזה עוד נסיון חיים הוא מביא עימו,האם יש לך "כימיה" שתוכלי לקיים דרגת פתיחות המחוצה באימון..מאמנים רבים יסכימו לקיים מפגש ראשון -מפגש היכרות ללא עלות על מנת שתוכלי להתודע לכלי האימון. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

ליתי0202

New member
אני ממליצה על דורית.

היא הייתה המאמנת האישית שלי... ומאז אני רק מרגישה,שאני גודלת ומעיזה.....

כיצד אני בודקת../images/Emo35.gif

שלום כיצד אני בודקת את עצמי ... האם אימון אישי יכול לענות על השאלות שלי כיום? האם הוא מתאים לצרכים שלי? האם דרכו אני יכולה להגיע למטרה שאני מציבה? או האם קיים שאלון שאוכל לבחון זאת? תודה

כיצד את בודקת התאמה

באופן כללי הקריטריון הוא אם קיימים בחייך פערים בין רצוי למצוי למשל בתחום של ניהול זמן, ניהול עצמי וכו' יש מקום לשקול את כלי האימון כמסייע לצמצום הפערים והשגת יעד רצוי. דרך נוספת היא לקיים מספר מפגשי היכרות עם מאמנים,להתנסות בפגישת האימון בשיחת אימון ולבדוק עם עצמך איך זה מרגיש לך ומה את לוקחת משם. באשר לשאלון ,למיטב ידיעתי אין שאלון כזה קיימים שאלונים להערכה עצמית ,שאלון לבדיקת פערים בתחומים שונים בחיים אך לא שאלון התאמה לאימון. בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoaching.com

tlingit

New member
הי ../images/Emo13.gif

מאחר שתחום האימון האישי חדש יחסית בארץ, עוד אין בארץ רגולציה שלו ולכן לא קיימים קריטריונים אחידים לגבי תנאי קבלה ללימודים, אורכם ועלותם. כרגע כל בי"ס קובע את כלליו.. במדור הקישורים שלנו בקטגוריה ' איפה מלמדים אימון אישי ' תמצאי קישורים אל רוב (אם לא כל) בתי הספר ללימוד אימון אישי בארץ. בקשר להתלבטות איפה לבחור ללמוד אולי המאמר הזה בנושא בחירת מקום לימודים לאימון אישי יסייע לך ובעניין המלצות אישיות, כדאי לזכור שבאופן טבעי כל אחד נוטה להכיר ולהמליץ על המקום והשיטה אותם הוא למד או מלמד, כמו שכתבה ענתוצאות בתשובה יפה מאד שנתנה פעם לשאלת ההמלצה על מקום לימוד טוב מאחלת לך
בחיפוש

לימוד אימון באופן מקצועי

שלום שרית בשמחה ובחום אמליץ לך על מקום בו טכניקת הלימוד יעילה,ממוקדת, מאתגרת, מקצועית ואף חוויתית ושווה לכל כיס. את לומדת שם את עקרונות האימון ואף עוברת אימון בעצמך. צרי איתי קשר ואמסור לך פרטים נוספים. סיון בייבה www.magen4u.co.il

למעלה