שימו לב שימו לב!

../images/Emo218.gif שימו לב שימו לב! ../images/Emo218.gif

נתקבלה החלטה-השרשור ייפתח בימי ראשון ורביעי, ובתחילת כל יום אני אקפיץ אותו עם הכותרת "יום XXX", ותחתיו תשרשרו את הודעותכם לאותו היום
ו....בבבמממקקררהה-היום יום רביעי! אז בפעם הראשונה, קבלו אותו:
דבר טוב שקרה לי היום:
דבר רע שקרה לי היום:

../images/Emo161.gif

(מי החליט שככה נראה אליהו?)
דבר טוב שקרה לי היום: המתכונת בביוכימיה הלכה מצויין!
דבר רע שקרה לי היום: רבתי עם אחותי, שוב
.

../images/Emo196.gif

דבר טוב- קיבלתי 50 שקל מאבא. דברים רעים: לא ניגשתי לבגרות בספורט
, ואיחרתי לקורס פעם שניה.

../images/Emo6.gif אגב יפית,

את חייבת לתקן את החתימה שלך! לא סגרת את ה"סדגש" ורואים אותו!

HiPpiE Boy

New member
תנוחי תנוחי

בסוף אני לא יוצא רק בלי היסטוריה וספרות ואני לא יודע מה נסגר בבית ים אבל אצלנו אין בגרות בספורט לאף אחד-רק במגמת ספורט יש בגרות שמנה3>

מסתבר שגם לנו אין בגרות בספורט.

אלא כל הציונים של המבחנים של השנה... הזוי משהו. כי היה רשום בלוח מבחנים "מבחן מעשי בספורט", ומסתבר שזה של המגמה.
פשוט אושר. והמורה אפילו אמרה שכנראה לא יהיה זמן לריצת 1000

ב י ז י

New member
תמיד הייתה..

לי הייתה לפני שבוע בערך, היינו צריכים לעשות ריקוד ולשלב בו 5 אלמנטים מתוך 7: גלגלון גלגול קדימה דלדול אחורה נר מאוזן עמידת ראש עמידת ידיים קיצר, משו מעפן

little WhiSper

New member
לדעתי ריקוד זה רעיון גרוע לבגרות

בספורט אצלנו הבגרות כוללת דברים שהם ממש ספורטיים [ריצת\הליכת אלפיים, כוח ידיים, כפיפות בטן, קפיצה לרוחק, זריזות וזהו נראה לי] והמורה שלנו מממששש באה לקראתנו בקטע הזה, אבל ממש. ככה שזה פחות מדאיג אותי... אבל הכי דפוק שאין תעודת בגרות בלי בגרות בספורט.

ב י ז י

New member
גם לנו היו דברים ספורטיביים,

כגון ריצת אלפיים, בטן וכו', אבל גם ריקוד נכלל בציון של הבגרות בספורט

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאצלנו היה גם וגם

איזה 10-20% מהציון בגרות זה הריקוד (שאגב,קיבלתי בו 95!!!) וכל השאר זה הבגרות עצמה ..שאצלנו זה דברים ספורטיביים - ריצת 1000,כפיפות בטן,מתח (להשאר למעלה עם הסנטר מעל הקו,לא לעלות ולרדת),זריזות וקפיצה למרחק מהמקום..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאממממ ../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה לי היום : סיימתי עם תקשורת לכל החיים!!!! דבר רע שקרה לי היום : לא הלכתי לאימון.שוב.

למעלה