יום ראאאאאאשון

Little McMickey

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo111.gifיום ראאאאאאשון../images/Emo203.gif../images/Emo115.gif../images/Emo39.gif

חבריי מאמריקה עם תחפושת בהשראת התוכנית "סטרדיי נייט לייב" "it's my dick in a box... my dick in a box girl....." עם ג'סטין טימברלייק! "יעני כמתנה לחנוכה או כריסמס
- מי שלא ראה מאזה פיספס... ~מתה~ היה לי נראה לי היום את השיעור נהיגה הכי גרוע חחחחחח לא עשיתי איתותים נכון והוא אמר לי שאני נוסעת לאט מדיי! הלוו הייתי בירידה ואני מפחדתתת XDDD וחברה שלי בכלל, עלתה על המדרכה
אני מפחדת לנסוע איתה רציני... פפפפ קיצר, קודם כל, שבועות שמח כולן
הייתי עמוסה כל השבת אז מצטערת שלא פתחתי about that song מבטיחה שבוע הבא יש.. יעני שבת הזאת. יום שישי הייתה לי מתכונת בחיבור, חפרתי על הבני נוער של העבר ואיך הם השתנו עם הטכנולגיה שהתפתחה חח 2 דפים יצא לי וזה בסדר, אבל היו נושאים כל כך מוזרים שאני כזה, מה אפשר כבר לחפוררררר אוחח אני מקווה שיהיה על מוזיקה בבגרות
הרבה יותר קל. אזזזזזזז למי עוד יש בגרות בספרות יום רביעי?? אין לי כוח ללמוד, זה רק לקרוא לקרוא לקרוא להרדם, להתעורר, לקרוא לקרוא....
משעמם ר צ ח שאלה יומית מהי צורת השינה המועדפת עליך?[
] על הצד, על הבטן, על הגב? על הבטן הכי נוח חח חמים ונעים.. סלחו לי על השאלה המוזרה, זה מה שעלה לי במוח הזעיר שלי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאני רוצה אוכל סיני.../images/Emo11.gif

כוסעמק.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאומג היום אכלנו סיני!

כאילו.. המשפחה שלי חחחחחחח ווירדדדד אהההה ואם עוד פעם אחת אני רואה שאת אומרת עליי סטלנית... אני מתחרפנתתתת XDDD

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifס ט ל נ י תתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

י'זונההההההההההההההההה סיניייי
לונורא אכלתי אתמול בסוף.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo99.gif אבל למה לגרות..? ../images/Emo11.gif

m o r 1 0 2

New member
סיוווני../images/Emo70.gifאת הבטחת לי../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

אוף,את חייבת לי במפגש הבא
אני מזלילה פה ריר

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifכןכןכן! מפגש הבא! איי פרומיס../images/Emo70.gif 3>

YuvalJones

New member
הוו היי סאנדיי ../images/Emo6.gif

ות'אמת שהיום זה באמת סאנדיי, או סאני דיי. מה שתבחרו. וול, איזה סבביש יום היה לי
קמתי בשמונה וחצי לאחר שאחשלי הקטן והחבר הדפוק שלו חפרו לי במוח ליד המיטה שלי.
בעשר וחצי נסעתי עם ליאורי חברתי הטובה לתלאביב ליום כיף.הגענו אחרי שעה וחצי בערך של נסיעה. ובלבולים והלכנו לאיבוד חחח XD הגענו, נכנסו למקסברנר וטרפנו מנות שוקולד טעימות במיוח.. וכמובן שהמלצר המתבקש שהיה לנו היה איתי החתיך והחמודD: [שאגב הוא ממש ממש דומה לאמיר פיי גוטמן חוץ מהעובדה שהוא נמוך יותר.] השארנו לו חמישים שקל טיפ[כי אני מפגרתXD] ועשינו את דרכינו לסנטר. בדרך מדדנו כל מיני בגדי פרחות למינים שממש לא התאימו לנו.
ואז! אנחנו עוברות ליד בית-קפה שכונתי[בקינג ג'ורג'] ואת מי אנחנו רואות!?!?!?? גיא אריאלי ואשתו הטרייה! OMG הוא כלכך כלכך מהמם. הוא לבש חולצה לבנה ומכנס ברמודה[כמה מתאים לו] והיו לו את הזיפים האלה שהם כלכך יפים עליו. ואשתו גם יפהD: ואגב חברה שלי היא בתדודה שלו ^,^ הגענו לסנטר ונכנסו למדוד חזיות. בגלל שיש לי כאלו שדיים גדולים[או גדולות?] כמעט ולא היו במידה שלי. אבל עד שמצאתי! חגגתי על השתי חזיות היחידות שהיו במידתי, והן היו נראות עליי יותר מנורא.אז וויתרתי ראינו את ליאת בלו והיא שאלה אותנו איך היא מגיעה לבאג והתחלתי לחנטרש לה כלמיני דרכים וזה XD והיא ממש יפה. וואי אני חופרת רצח XD ואני מעדיפה לשכב על הבטן, הכי נוח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif\קסם|זה לא פיר!

תמיד שאני בתל אביב אני לא רואה אפחדדדדד גיא אריאלי
הוא כזה חתיך!! 50 שקל טיפ?? מה אתן משוגעות? חחחחח בחיים לא הייתי נותנת כזה טיפ גדול
למרות שהייתי רוצה שיתנו לי, אני מחפשת עבודת מלצרות
אומג ליאת בלו, היא מהממת... איזה יופי שפגשתן אותה.. דיברתן איתה עוד מאשר הנחיות? XDD

YuvalJones

New member
אממ.... בערך D:

היא אמרה שאנחנו מוכרות לה ושהיא ראתה אותנו בקניון גבעתיים אומשהו חחחח

LironPoynter

New member
חחחחחחחחחחח

איזה כאפות! "שדיים גדולים" הם עצומים ליתר דיוק. אבל נו טוב אין לי כוח לדבר על הציצים שלך. מחר את פה, יופידו.<: אה כן, את חופרת! חחחחח

YuvalJones

New member
XDDDDD

אין לי ציצים עצומים! הם קטנים. הם צריכים לפרוח עוד XDD מחר אני באה הכעמגכלכמגכחלכגחןקםקחםל אני צריכה לספר לך סקופ חם מהתנור! XD

JuSt My LuCk

New member
יום ראשון ../images/Emo3.gif

וואי ישנתי עד 12 וחצי
היה כיף עד שאחותי העירה אותי עם המוזיקה הנוראית שלה
קיצור... מה שעשיתי עד עכשיו זה לאכול צהריים,לראות טלוויזיה ולהכין עוגה (ולהשאיר בלאגן ענקי XD )אהה ולריב עם אחותי. ככה זה כשהיא חוזרת מהצבא ונשארת תקועה בגיל שש .... אני אמורה האמתי ללמוד להיסטוריה :S יש לי מתכונת ברביעי ואני לא למדתי שניהההההההה אז אני צריכה מחר לחרוש

butbut

New member
../images/Emo126.gifקשה לדעת-אני מסתובבת 80 פעם בשינה...

אבל אני זוכרת את עצמי נרדמת עם הראש כלפי התקרה[התקרה די קרובה אלי כי אני במיטת קומותיים
]. נאמ.. יום ראשון. וול, היה די משעמם. ת'אמת, הגעתי למסקנה שממש משעמם לי בזמן האחרון, במיוחד בתקופה הזו שאני מסיימת כול יום בשעה 10בבוקר!. והנה מגיע עוד חג, משעמם,חסר משמעות...נעבור גם אותו. יום רביעי יש לי בגרות בספרות. למי יש כוח לזה?! אני רק מקווה שהשבוע יעבור מהר- למרות שהוא הולך ככה:
ראשון+שני: חופש-חג.
שלישי:נוסעת לת"א למסע סקייט' עם החבר'ה.
רביעי:בגרות בספרות
חמישי:בגרות בתעבורה+מתכונת בתנ"ך
שישי:מתכונת במת' שאלון 002+מתכונת במת' שאלון003:] וזהו. מעייף. תמונה מאתמול>> אני ושקד יושבים על הסקייט' שלו ומתפוצצים מצחוק בגלל בדיחה כלשהי...אלוהים-זוכר-איזו.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifזה דמבו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זהזהזההזהזהזזה הדמבו?! גאד. אני תמיד אמרתי שהוא לא זה כוסון כמו שאתן אומרות. למען האמת, הוא דיי רחוק מזה XDDD

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאעאעאעאעא הייה כיפווססססס:]

עשיתי מלחמת מים עם חבריםXDD ובהתחלה היתי יבשהההה עד שידידי הקטן השפריץ על כל התחת שליייי
ואז חתיך אחד[
] בא אליי והשפריץ על כל כולייייי וככה זה נמשך עד שלא היה לנו כוח כבר... ועכשיו התקררתי בגוף שלי וכואב לי ואני עייפה... והשאלה- על הצדדד הכי נוח!:) חג שמח בננותתתתת

למעלה