יום חמישי

Elor14

New member
../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif יום חמישי ../images/Emo218.gif../images/Emo218.gif

זה רק אני או שביטלו את השידור שביום חמישי והפכו את השידור שביום שלישי לקבוע? ערוץ 10 מפחדים מהרייטינג הנמוך במיוחד ביום חמישי?

noaxxx

New member
לילה טוב. בבקשה תבטל את הנעיצה מלמעלה

אנחנו תקועים איתה כל היום, לא נוח ומעיק..... הבלוג של אבא של דניאל לא מעניין אף אחד. תודה

noaxxx

New member
ענת רצינית שהיא נמרחת על גב בצורה כזו?

שמה את השיער על היד שלו? לא יעזור, רואים שעדי יותר מעניינת אותו וענת קצת מתקשה עם העניין

Klayhamn

New member
אני חייב לומר

שהתחרות בין עדי לענת על גב היא קצת הזויה

Klayhamn

New member
לא יודע

אולי זה קשור לזה שעד לא מזמן ענת הייתה חלק מהתפאורה של הבית

../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif../images/Emo243.gif עצומה להשאררת גם בתכנית

אי אפשר להתפתט מאיתן הצנון וחבריו הצנוניות אז לפחות להוסיף את גב לתכנית תצטרפו אולי בהפקה קוראים פה ויישמעו לנו

גב באמת מד-הים אמיתי../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

goodpink

New member
וואו יש אנשים שאין לה יכולת קליטה איזה צחוק

מאולץ זה צחוק של מבוכה לא להאמין יש אנשים שיש להם תפיסה לגבי מישהו לפי המראה שלו או לפי מה שהם רוצים שהם יהיו ומנסים להלביש עליהם דברים שיהיה ברור למי שאין מספיק רגישות לקלוט את זה לבד או לפי לראות את הת.ז של ענת : לענת יש בעיה לדבר על הנושאים האלה היא במבוכה היא מחפשת להתאהב להרגיש היא כמהה לאהבה ולהתאהב חוץ מאשר להשלים עם עצמה כמהה לגבר מגונן וחם יותר מכל אבל לא לשכוח שהיא מאוד חכמה ומאוד וורבלית ומאוד רהוטה לכן גם צריכה מישהו שיגרה אותה שיכלית

זה לא היה צחוק של מבוכה, אבל בהחלט היה מביך

לראות את שסן החיזור המטופש שהתרחש אתמול בלילה. שעתיים תמימות של צחוק מאולץ והרבה מתח ותחרות, על גב, בין הבנות. העניינים שלה עם עצמה ממש לא קשורים לכך. זה היה בעיקר תחרות בין עדי, שסומנה על ידי גב, וניסיון טיפשי של ענת, שאגב עד אתמול ממש התחברתי אליה, לנסות ולהעביר את גב לצד שלה, של ענת. היה מגוחך ומגייע, אבל ממש. אני מקווה בשבילה, שזה היה הוודקה.

goodpink

New member
ממש ממש לא הקינאה היא מצד עדי וענת יודעת את ז

עם ראיתי שיחות בין עדי לענת עדי פשוט לא יודעת להתבטא היא ניהלה איתה אתמול שיחה בכאילו כאילו כאילו כאילו כאילו ענת קולטת אנשים היא אוהבת במידה מסויימת את עדי אבל היא גם רואה את החסרונות והקנאה של עדי והתחרות של עדי איתה בעיקר בגלל בן לענת ולבן יש כימיה יש בו את הדברים שענת מחפשת יותר מאשר גב ענת עדיין לא מדברת על הנושא אבל מכל הדברים שהיא אומרת והאינטרקציה בין בן וענת זה מאוד ברור היא מעוד עמוקה אבל באמת רואים את זה בכל שיחה אמיתית שלה עדי אמרה בפירוש לדניאל שהיא חושבת שהבחורה שבן נמשך אליה זה ענת דניאל לא אמרה לה שזה ליהי היא אמרה לה בפירוש שהיא קינאה לראות אותם מחובקים בסלון שהם ראו טלויזיה זה לא הפעם הראשונה שהיא מקנאה בענת היא נסתה לעשות אותו דבר עם אורן זה היה פתאטי עדי יפה לא אגיד שלא ויש תחרות סמויה בינהם וזה לא רק בגלל גב אבל בעיקר מצד עדי ענת לא יזמה שיחה אחת שהיתה מעומדת להתחנן לבנים אפילו לבן ולאורן שבקשר טוב איתה כדי להישאר היא לא תעשה את זה אמרה לפסיכולוגית שהיא לא תתחנחן לאיתן כדי להישאר גב מפלרטט עם עדי אין ספק בכלל תראי שאם ענת רואה זאת עוד היא יורדת מיד מזה ענת מעוד עמוקה היא יודעת מה היא מחפשת בגב אין זה באמת היא יודעת אהבתי לשמוע את הדברים שהיא דיברה עם גב לא משנה עם עדי באה ונכנסה באמצע כמו שניסתה עם בן וליהי ולהידבק לבן השיחה עצמה חשפה כמה עמוקה ענת ומה היא מחפשת והראתה כמה היא עחכמה ורהוטה ועם כל הכבוד לגב עם הישירות שלו והחדות שלו והכריזמה שלו לענת יש את החוכמה והעומק והוורבליות והיא יכולה לחשוף את ת החולשות שלו היא לא תסכים עם כל מה שהוא אומר כמו שאמרה לו שהוא בוחן ולכן הוא לא יכול להרגיש .............................והמבין יבין. יש לה יכולת אבחנה מאוד גבוהה אורטל ליז עדי איתן אבחנה מדיוקת זה היה ממש מטומטם שהבנים חשבו שיש משהו בינה לבין אורן מאיפה הם הביאו את זה כמו שכן מטומטם שחשב שהיא בעניין של איתן באמת אחרי הפגישה איתו שממש לא התחושה שהיא יצאה משם

Lichy7

New member
הזויה לגמרי

הנוכחות של גב הצליחה להוציא משתיהן דברים שלא ממש ראינו עד כה. עדי עוד איכשהו הראתה שהיא מסוגלת לירות חיצים ישירים מידי פעם. מי שמפתיעה אותי זו ענת

noaxxx

New member
ענת מפתיעה לרעה, אני מניחה

אגב, משום מה, זה כבר הלילה השני שגב סוגר את הלילה עם עדי או ענת... או, שבעצם המצב הזה נוצר מצד הבנות, ולא מצידו? לא יודעת, לא ראיתי איזה מגניב זה, גם לשאול, גם לענות אני פורום שלם רק עם עצמי...
זו השעה..

Lichy7

New member
חחח חכי אני עוד פה ../images/Emo6.gif

האמת היא שגם אני לא ראיתי מספיק לאחרונה, מתחילה לראות רק בלילה כשרק נוירון אחד בודד וגלמוד פעיל אצלי
אבל כן, זו הכוונה. פתאום הן מתנהגות שונה ממה שראינו. נראות כאילו והן רהות על גב ועוד בנוכחותו. תוך כדי שאני עונה לך עדי עקצה את ענת באופן די זול, ליד גב. באופן תמוה משהו, נראה לי שגב מעונין בעדי. כל השפת גוף שלו משדרת את זה

noaxxx

New member
ברור, מאתמול רואים שעדי מעניינת אותו

אני שמחה בשבילה

Lichy7

New member
אבל יש לו חברה ../images/Emo10.gif

כך שמבחינת עדי זה קצת בעייתי וענת? עוד שנייה מתיישבת עליו..

noaxxx

New member
ככה לא מתנהג בחור שיש לו חברה, לדעתי זה סיפור

כיסוי שהוא החליט לאמץ כדי שהבנות בוילה לא יאנסו אותו בשביל החסינות. אם הוא היה אומר לענת שהוא פנוי, היא כבר מזמן היתה מתנפלת עליו

KEEK

Member
חחחח נועה חמודה את.. רואים שאת בחורה :)

עדיין לא המציאו את הגבר שישקר שיש לו חברה בשביל שבנות לא יתעלקו עליו. אין חיה כזאת.

למעלה