יום חמישי

JasPoint

New member
איזה כיף לצפות מאז שהוציאו את החברים של איתן

שלא יעיזו להחזיר אותם. גם אם הם יחזרו מתודרכים ויותר אקטיביים אסור לתת להם לחזור. הם לא מעניינים אף אחד, הם מציקים ומשעממים. רומן (מזויף) בין בן וליהי לא יעניין אף אחד. הבנות לא בקטע של אורן, ויוני חי בסרט שכולן רק מחכות שהוא יבחר מישהי. אפשר לוותר על כולם ולהכניס רווקים חדשים. תראו מה שקצת כריזמה עושה לבית מאז שקובי, גב ונירו נכנסו.

KEEK

Member
אחרי שתיה תמיד יש חשק עז לנשנוש

דניאל אוכלת כמו איתן

KEEK

Member
דניאל רוצה שירחמו עליה כי היא האחת של איתן

באמת מסכנה..

survivorUS

New member
שתפסיק לשקר

אומרת לענת "אני לא מאחלת לך שיקרה לך דבר כזה" שתפסיק כבר , היא מתלהבת מהמקום הזה ומנצלת אותו טוב מאוד!

NevaEva

New member
אני חייב להגיד שיש משהו קצת מעצבן

בצורת הדיבור של דניאל..

Klayhamn

New member
זה חדש?

זה היה ככה מההתחלה, וזה נהיה רק גרוע יותר כשהיא משתכרת

noaxxx

New member
קצת ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif עוד לפני שמקשיבים לתוכן

יש לה דיבור גרוני כזה מגעיל וגם כל שפת הגוף שלה תמיד עקומה, היציבה שלה היא לא באה לי טוב בכללללל מבחינתי שתתקע עם איתן בשירותים בחודשיים הקרובים

Klayhamn

New member
ואו ../images/Emo240.gif עכשיו קלטתי את הקטע של ענת

עם השאלות התחקירניות........ אמא'לה.. מה קורה פה? "במקלחת? במקלחת אתם עושים את זה? במקלחת? ת'כלס זה הכי טוב כי לא רואים... במקלחת? ישר הלכת למקלחת?" עכשיו דניאל פותחת מחדש במונולוג

Klayhamn

New member
מטאפורות מעולמן של ענת ודניאל

האם האהבה היא כמו סיר ומכסה (דניאל) או האם האהבה היא כמו פאזל עם הרבה צדדים (ענת) מרתק....

survivorUS

New member
מה דניאל ניסתה להגיד בעצם ?

שאיתן כבר מצא את המכסה ? ושזאת היא ? מה קורה עם קרן שהולכת לישון מוקדם בזמן האחרון ולא מרכלת בלילות ?

למעלה