יום חמישי

goodpink

New member
של ענת גדול רק מישהו רדוד לא מבין את זה

אף פעם לא שמעתי את זה אבל גדולה ענת יש בה כל כך הרבה עומק ומי שלא הבין את ההסבר שלה פשוט בן אדם רדוד

noaxxx

New member
../images/Emo24.gifאיך אני שמחה בשבילך, תתחדש על הידע

סוף סוף אתה מבין על מה דיברנו בשבוע האחרון

easternstar

New member
את צודקת. אתמול גם ראיתי איך הקטינה

את עדי מול גב והתחילה לספר לו שעדי לא יודעת ליצור קשרים ולא סתם היא בתוכנית. שעדי צריכה לעבוד על עצמה ועדי מתישה את ענת כשהיא כמו הילד שלא עוזב אותך במנוחה ושואל כל הזמן למה לא אוהבים אותו. ענת יודעת לתחקר ולתקוע סכינים בלי למצמץ.

בהחלט. אתמול יצא מענת צד, שהפתיע ממש,

והוציא אותה עלובה ולא נחמדה במיוחד. עד אתמול, דווקא חיבבתי בה הרבה דברים. יצאה 'פארש'.

goodpink

New member
שטיות ואיזו הגשמה ממש אבל ממש לא

זו הגזמה מעולם ההגזמות לענת אין טון של חקירה זו העבודה של עדי לענת יש טון של ניסיון לנהל שיחה עם בן אדם להבין מיהו שונה לחלוטין

Rach31

New member
האיתן הזה צריך לתת גז אבל דחוף! איך אף אחת

עוד לא יצאה עליו? זה לא ברור לי! הוא חושבת את עצמו, מתנשא, חש את עצמו הוד רוממותו! איך בחרו בו איך? ואיך אף בחורה עוד לא קמה עליו? ודניאל הזאת מעוררת חלחלה אמיתית! היא מתנהגת באופן מביך עם השתיה המופרזת שלה, דיבור מקושקש משהו והתנהגות זנותית בעליל.

לונדרון

New member
נראה שהם לא סגורים על 3 ימי שידור, אבל כן על

הכנסת יום ג' (או במקום או בנוסף ליום חמישי) בגלל שזה מביא להם יותר רייטינג

נעמה8080

New member
רק המחשבה שהחברים של איתן צריכים לחזור וכבר

אין לי מצב רוח לראות יותר. איזה שינוי מרענן החדשים עשו, אני קמה איתם בבוקר, רואה כל הזמן, אז לא הייתי רואה בכלל. נכון שאיתן מפריע, אבל גב שם, גב המקסים הזה. איזה כייף לראות אותו ואת נירו שאני כל הזמן צוחקת שאני רואה אותו כי אני נזכרת בחפר הקורע מצחוק, וקובי פרץ שהוא לא משעמם. אבל השלישיה הישנה מרדימה, וממש אין לי מצב רוח אם הם הולכים לחזור. הזמנתי את הערוץ רק כשהחדשים הגיעו, אם אורן, יוני ובן יחזרו, אני אבטל, כי הם לא מעניינים אותי בכלל ולא משנה כמה ילמדו אותם או יסבירו להם, הם לא מעניינים אותי, אבל גב כן!!!!! אפילו איילת אמרה לגב שסוף סוף יש מישהו שנראה טוב חוץ מאיתן. הבנים ההם לא מעניינים אף אחד. אם ההם חוזרים, אני עוזבת עם השלישיה שנמצאת עכשיו!

easternstar

New member
זה יהרוס את כל התוכנית אם החברים שלו יחזרו

אולי אפשר לתת להם משימה סודית בבית המלון ההוא עד סוף התוכנית?

../images/Emo2.gif

נראה לך שאיתן יסתדר בלי החברים שלו? הוא לא יוכל להסתדר בלדיעהם. אז לכן החברים שלו יחזרו, איזה באסה.

למעלה