יום חמישי

העניין הוא שבגלל שלאתי יש כל כך הרבה מעריצות

כל פעם קורבן הלינץ' מתבלבל וחושב שהוא זה שטועה ואולי זה מגיע לו יש באה חבורה של בנות ומצדיקה את הג'רלולה. גם עדי התנצלה שוב ושוב ועל מה? על זה שהיא גם פנתה לאיתן. כמו באיזו סדרת מתח שבכל פרק רואים איך הרעים גוברים על הטובים ואוכלים את הלב ורק מקוויים שבפרק האחרון הטובים ינצחו. אוייש, איכס. בעודי כותבת את ההודעה, אני שומעת קולות צהלה ושמחה. הפמליה חזרה...

Klayhamn

New member
קורבן הלינץ' לא מתבלבל

מי שקורבן לבריונות יודע טוב מאוד שהוא קורבן, הוא פשוט מתנצל ומתרפס כדי שאיכשהו הקיום שלו יוכל להמשיך. אחת הסיבות העיקריות לכך שאנשים מצדיקים את הבריון היא בגלל שאנשים פוחדים לחיות במציאות שאין בה צדק. המח האנושי תמיד ינסה לעוות את תפיסת המציאות כדי שהיא תיראה צודקת והגיונית יותר -- ולכן אם מישהו הוא קורבן של בריונות, והוא לא נושא בשום אחריות על כך ולא בא על עונשו - אנשים עושים רציונאליזציה הפוכה שבעצם הבריון צודק והקורבן אשם, כי כך המוח שלהם מצליח להתמודד עם חוסר הצדק.

Klayhamn

New member
הבהרה

התכוונתי - אם הבריון לא נושא באחריות, לא אם הקורבן לא נושא באחריות

מסכימה שהן עוברות איזה תהליך של שכנוע עצמי

שאתי היא צודקת. אבל לפני השכנוע העצמי, יש איזשהוא אלמנט של פחד, איזשהוא פרק זמן, שאני חושבת שהן יודעות שאתי לא צודקת. ופה נכנס הענין של הבחירה והן בוחרות לצדד ברע. אני מקווה שכשכולם יצאו מהבית הם יבינו עד כמה אתי עשתה מהם צחוק והשפיטה אותם.

קשקשה9

New member
ואני מקווה שהם יבינו לפני שיצאו מהבית,חייבת

להיות תפנית ורצוי חיובית

Klayhamn

New member
השיחה של חבורת הטובות היום

הראתה שלפחות ענת שונאת את אתי ענבר ואיילת לא בהכרח שונאות אותה, אבל הן אולי חשות שהמשחק מכור ושהנצחון שלה (אתי) אם לא תודח קודם לכן הוא ודאי (משום שיש להן את התפיסה המוטעית לפיה אתי היא "הכי פופולארית" בעוד שבפועל היא רק מקום 3 או 4). זה הכי הרבה שאני מוכן לנסות להכנס להן לראש ולהעריך מה הן חושבות...
נהיה יותר חכמים בהדרגה, כשכל אחת מהן תצא מהמשחק, ונהיה הכי חכמים עוד חודשיים.

survivorUS

New member
בקיצור נראה לי שהכל היה לשווא !

עכשיו הם ידברו (שיחה שליז יזמה) ויסיימו את השיחה בחיבוק וב"כפרה שלי את , חיים שלי את , אל תדאגי לא קרה כלום , מתה עלייך " כמה חבל ...

Klayhamn

New member
עזוב יזמו ---

נראה שהן כבר מדברות קרה משהו כשלא הסתכלתי?

KEEK

Member
הבנות ביימו מריבה גדולה כדי לעבוד על הבנים

צרחות ובלאגנים והאמת שזה היה משעשע עד שליז הרסה את המסיבה וגילתה לבנים מה יהיה עם ליזי קריזי....

survivorUS

New member
איך בקטע טוב ? מה הם אילמים ? עיוורים ?

הם היו בחוץ וראו אותם . ועכשיו אני שומע את יוני אומר שהוא יודע יותר עליהן אבל בקטע טוב ... למרות שהם נראים מוזר קצת לא ? מאוכזבים אולי .. לא יודע

למעלה