יום חמישי

noaxxx

New member
../images/Emo9.gif אז אולי ההפקה רצתה שלא יכנס פנוי?

תגיד שאני לא מנסה...

KEEK

Member
איבדת אותי ../images/Emo163.gif

לדעתי הוא פשוט גבר תפוס וזה הכל אם לא היה תפוס האחראים לתוכנית היו מעיפים את איתן עוד אתמול ושמים אותו בתור הרווק גם הם רואים שהוא הברקה

noaxxx

New member
התכוונתי שהם בכוונה הכניסו 3 לא פנויים

כדי שהבנות חס וחלילה לא יאבדו פוקוס

easternstar

New member
אני עדיין מאמין לגיא פינס שגב פנוי

לדעתי יש משהו לא סגור בין גב לחברה שלו אבל הוא אמר 10 פעמים שכעת הוא גר לבד וגיא פינס מתגאה במוניטין שלו שהוא עורך תחקירים. גב לא רוצה לשתף את כל עם ישראל בסיום הקשר שלו אבל הוא מתחיל עם עדי כאילו אין מחר. אתם כ"כ תצחקו איך ענת אתמול ניסתה להנמיך ותה ואמרה שלעדי יש בעיה בהתחברות לאנשים והיא כמו הילד הזה שבא אליהם כל הזמן ואומר:"למה אתם לא אוהבים אותי". גב הביט בה וחייך. הוא הבין שהיא מנסה להקטין אותה בגללו. היו קטעים מצחיקים אתמול אבל גב נראה בחור מין וכנראה שהוא פנוי. אם מה שהוא אמר לעדי הוא לא התחלה הפעם אני צנצנת ולא k/ מענת הוא התעלם והיא קשקשה לילה שלם ולא עזבה אותו. הוא כמעט לא הביט בה וכשעדי הגיע התחיל אקשן נוסח גב. היה מצחיק!

easternstar

New member
הבעיה שכאשר הוא מעוניין הוא מדגיש שהוא גר לבד

ואז כשבשיחה יש לו הרבה הזדמנויות להזכיר את החברה פתאום הוא שותק ומדבר על זה שהוא גר לבד. בנוסף אנשים הכחישו שמועות על גרושין ופרידה שהיו בגיט פינס ותמיד אחרי חודש או חודשיים התברר שגיא פינס צדק. הוא מתגאה בבדיקה של "התחקירים" שלו. אני לא מאמין שגב יתחיל עם בחורה מול החברה שלו ואתמול הוא ממש התחיל עם עדי, מול העיניים של ענת, שדברה עליה קודם(היא "סיפרה לגב על הבעיות הנפשיות של עדי, אמרה שעדי לא יודעת להשתלב ועדי לא סתם בתוכנית ושעדי מעיקה כשהיא שואלת כל הזמן למה לא אוהבים אותה
)

דידי 9

New member
קיק-תתפלא שיש חיה כזו גבר שאומר שהוא לא פנוי

כדי שיעופו ממנו! כמובן, לא גברים כמו כאן, שכל דבר זז שקוראים לו בת-מוכנים לעשות אותה. יש גברים איכותיים! תתפלא:) ובררנים

Lichy7

New member
זה קטע שעדין לא הצלחתי להבין

הוא אומר שיש לו חברה, אבל מתנהג לגמרי כמו בחור פנוי. זו תעלומה. גם העובדה שהוא מתעניין בעדי (לפחות בעיני) קצת לא מסתדרת עם זה. ועכשיו דניאל, אחרי שעשתה מעשים טובים עם איתן, לא נרגעת וממשיכה עם גב.. אני את הבנות שם כבר הפסקתי להבין מה שכן, גב מפתיע לטובה

24שעות1

New member
אני לא מאמינה דניאל עושה זאת שוב

היא מאלצת את ענת להגיד לה עם היא בענין איתן, עשתה זאת ללינוי ועכשיו לענת. והנה היא כבר דואגת לשדך לה את אורן - דניאל דניאל עוד מעט לא תרשה להם לנשום ליד איתן. דניאל מאלצת את עדי להתחיל עם בן ולא לוותר. ועוד אומרת לה שהחיבור היה עם בן מהתחלה ולא עם איתן - העיקר שאיתן לא יהייה על הכוונת. והנה היא משוכנעת את עדי להתחיל אם בן . הכל תלוי בך , אין סיטואציה שהיא אפשר להפוך אותה.. אל תקחי צעד אחורה.תעזי אל תפחדי. לא שוכחת להוסיף לה שאיתן הבהיר לה (לעדי) שאין בינהן כלום.. הדניאל הזאת ממש מכשפה , רוצה להפריד בין בן לליהי ומסיימת את השיחה עם עדי כשתחליטי שאת רוצה אותו דברי איתי. והנה עכשיו היא מצרפת גם ענת למחנה שלה , אני אסדר לך את אורן. אני רואה איך הוא מסתכל עליך דניאל טיפוס שלא רואה ממטר אף אחד.. תבטיח לכולם הכל רק שלא יתקרבו לאיתן אחותי אני אדאג לך

noaxxx

New member
דניאל נהייתה כמו אתי..מסדרת את כולם

מטוב לב כמובן

Klayhamn

New member
לא יאומן

מעניין אם כל הדברים האלה יבואו בכלל לידי ביטוי בהצבעות

noaxxx

New member
תלוי בעריכה.. מקווה שהם ימשיכו בקו מיום שלישי

שלא להסתיר את כל הרוע שהולך שם

Klayhamn

New member
אבל מה זה יעזור?

כמה נשמות טובות כבר נותרו שם? רק 2 - איילת וענבר ענת רקובה, עדי גמורה.... לא נשאר כלום... קרן פוסטמה אתי דוחה ליהי חסרת עמוד שדרה דניאל מפלצת ליז מטורפת ענת נחש אורטל היא מעין ג'וקר - אפשר לאהוב או לשנוא....

noaxxx

New member
הרבה שינו את דעתם על דניאל בשבוע האחרון

אנשים שצופים 24, אם יתנו מקבץ, אפילו קטן לכבוד דניאל, יש מצב שזה יעשה את העבודה.. מצד שני, להפקה יש אינטרס שדניאל תישאר כי היא מייצרת אש בוילה.. מצד שלישי, אולי האינטרס של ההפקה הוא הפוך? לתת לדניאל את התחושה שהקרקע תחתיה לא כ"כ יציבה? ממש אניגמה...חחח

KEEK

Member
אני דיי מרחם עליה

לעומת קרן למשל היא לא פועלת מרוע היא פשוט איבדה את עצמה במשחק היא מאוהבת והמשחק הזה מוציא ממנה צד מכוער זה לא ממקום רע, היא פשוט נפלה חזק ולא מצליחה לעצור חבל..

Klayhamn

New member
מסכים

איבדה את עצמה לגמרי וגם מתחילה לאכול כמו פרה כל שניה יש לה משהו בפה זה לא יאומן בולסת ומעשנת בשרשרת משתכרת.... בעעע איזו בחילה

24שעות1

New member
חולקת עליך לחלוטין דניאל פועלת מרוע

רק שאצלה הרוע מאד מתוחכם. דניאל מאוהבת בכח , לשלוט והכח המניע שלה זה התחרותיות. הכח המניע שלה זה לכבוש להפגין כח ושהכח נחלש ומתערער אצלה, היא מתחילה לאבד שליטה וליפול במשחק

מי שצפה אתמול ראה שהיא מתחילה גם עם גב

כמו כל אחד שנכנס בחורה מאוד "אמינה"

למעלה