יום חמישי

דניאל פועלת מתוך רכושנות חולנית../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif.

תרגיעי ילדה תרגיעי ...

24שעות1

New member
והנה עכשיו היא על איילת

דניאל - איילת יודעת את מקומה פה. ענת - מה זאת אומת היא אמרהה שהכל פתוח דניאל - מה פתאום איתן הבהיר לה הכל לא יהייה כלום בינהם. ולא שוכחת לבקש מענת לשמור על שיחתם בסוד. אין צ'אנס שההפקה ביום חמישי תביאי את כל השיחה הזאת .עם דניאל הנחש והמרשעת.

noaxxx

New member
לאור זה שהם לא שידרו את השיחה שלה עם לינוי

שיחת הסנדק המפורסמת, לצערי, אני בספק אם ישדרו משהו שעלול להרוס את תדמית ילדת הפרחים המקסימה

Klayhamn

New member
אפילו הסטטוסים בוואללה

לא חושפים כלום... "דניאל לא רוצה למהר לצאת בהצהרות ומשאירה את העתיד בידי הגורל"... ואללה? זה הדבר היחיד שיש להם לכתוב על כל השיחה?

noaxxx

New member
כאלה מפגרים בהפקה,

נותנים לנו שידור 24 ואח"כ עורכים כאילו זה הישרדות, כאילו אנחנו לא יודעים מה באמת הולך שם... אני חושבת שזה קצת מעליב... אבל אין מה לעשות, הכסף מסובב את העולם ולשם הם חותרים

24שעות1

New member
דניאל לא מסתפקת באיתן -

יצאה אחרי שעה שלמה מחדרו של איתן - הסתובבה עם מגבת כרוכה על גופה ליד גב וקובי. והנה עכשיו מצטרפת לשיחה של עדי ענת וגב , ומשתלטת על השיחה ואומרת לגב אני אדבר איתך עוד מעט. ענת ועדי כבר מיותרות בסביבה, מהי רוצה מגב עכשיו - איתן ישן זה לא יפה

survivorUS

New member
ענת הולכת לישון יחסית מוקדם

וכבר שני לילות שהיא נשארת ונמצאת סביב גב .

goodpink

New member
ממש לא מראה עוד ועוד כמה עומק יש בה יש כאלה ש

רק מדברים שיש בהם עומק ויש כאלה שרואים שיש בהם עומק בכל דבר שהם עושים ואומרים היא הראתה כמה עומק יש בה אהבתי וקלטתי כל מה שחשבתי שהיא הראתה בשיחה שלה עם דניאל וגב ולמה יש לה את הכימיה הטובה ביותר עם בן היא מחפשת להרגיש להתאהב לאהוב רגש חום וגבר מגונן וחם זה מה שמניע אותה ולהשלים עם עצמה יחד עם הכל יש לה הרבה אישיות חוש הומור ויכולת וורבלית ואבחנה מדהימה אהבתי את הגישה שלה עם מציאת בן זוג ומה זה אומר אף לא לא ראיתי את זה ככה אבל היא צודקת לחלוטין אהבתי שהיא לא נכנעה לדניאל ולא נתנה לה להתנשאות מעליה לא מפחדת מהישירות של דניאל ואהבתי איך שהיא דיברה עם דניאל על אהבה וקשר הטון דיבור שלה מאוד אמיתי וכמהה באמת לזה

goodpink

New member
ממש לא מפתיעה או מוכיחה כמה עומק יש בה וכמה ט

טוב יש בה מוכיחה כמה היא עמוקה וחכמה

למעלה